Canigó informa

Institut Canigó.


Últimes 5 entrades

 • Premeu a sobre el títol per ampliar-les.
 • Punt informatiu sobre malalties de transmissió sexual El dia 1 de desembre, amb motiu del Dia mundial de la lluita contra el VIH/SIDA, tres voluntàries de la Creu Roja d'Almacelles han informat a tot aquell ...
  Publicat a les 2 des. 2016, 5:00 per Anna Regué
 • Resultat votacions al Consell Escolar Ahir es van fer les votacions per elegir els dos representants del sector pares i mares al Consell Escolar, sortint elegits La Sra. Eva Quintana i el Sr. Ignasi Comella ...
  Publicat a les 2 des. 2016, 1:05 per Anna Regué
 • Participació del gran recapte Un any més, alumnes de 3r i 4t d'ESO de l'INS Canigó d'Almacelles han participat en el gran recapte d'aliments del cap de setmana. Avui, han ...
  Publicat a les 30 nov. 2016, 3:27 per Laura Dejuan
 • Assemblea de l'AMPA Benvolgudes famílies,Us recordem que avui, dia 30, a les 20 h en 1a convocatòria i a les 20:30 h en 2a convocatòria, es farà aquí al centre l ...
  Publicat a les 30 nov. 2016, 2:47 per Anna Regué
 • Circular a les famílies Benvolguts pares i mares, Us informem que en el procés de renovació del Consell Escolar, el proper dijous, dia 1 de desembre, es realitzaran les votacions per tal d’elegir ...
  Publicat a les 25 nov. 2016, 2:11 per Anna Regué
 • Sortida al teatre de 2n de Batxillerat El passat dimarts 22 de novembre els alumnes de 2n de Batxillerat de l’institut Canigó vam assistir a la representació teatral de “La plaça del Diamant” al teatre de ...
  Publicat a les 23 nov. 2016, 3:40 per Anna Regué
S''estan mostrant les entrades 1 - 6 de 621. Mostra'n més »
iddink


http://ensenyament.gencat.cat/ca/inici/

http://srvcnpbs.xtec.cat/inslle/cen_procediments_doc.php?vcodi=02005&vcat=Accidents%20i%20incidentsPunt informatiu sobre malalties de transmissió sexual

2 des. 2016, 4:53 publicada per Anna Regué   [ actualitzat el 2 des. 2016, 5:00 ]

El dia 1 de desembre, amb motiu del Dia mundial de la lluita contra el VIH/SIDA, tres voluntàries de la Creu Roja d'Almacelles han informat a tot aquell alumnat interessat  com prevenir aquestes malalties. Han facilitat fulletons informatius i han resolt tots els dubtes possibles.  Els agraïm la seva tasca.


Resultat votacions al Consell Escolar

2 des. 2016, 1:05 publicada per Anna Regué

Ahir es van fer les votacions per elegir els dos representants del sector pares i mares al Consell Escolar, sortint elegits La Sra. Eva Quintana i el Sr. Ignasi Comella. L'acta de votació està publicada al tauler d'anuncis de l'institut.

Des del centre volem donar les gràcies a tots els pares que han presentat candidatures, als que van estar a la mesa tot el matí i als que van venir a votar. La participació va ser força alta, la més elevada dels últims anys.

Estem molt agraïts per la vostra col·laboració al bon funcionament de la jornada.


Participació del gran recapte

30 nov. 2016, 3:26 publicada per Laura Dejuan   [ actualitzat el 30 nov. 2016, 3:27 ]


Un any més, alumnes de 3r i 4t d'ESO de l'INS Canigó d'Almacelles han participat en el gran recapte d'aliments del cap de setmana. Avui, han anat al Magatzem del  Banc d'Aliments a organitzar i classificar els aliments recaptats.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Assemblea de l'AMPA

30 nov. 2016, 2:47 publicada per Anna Regué

Benvolgudes famílies,
Us recordem que avui, dia 30, a les 20 h en 1a convocatòria i a les 20:30 h en 2a convocatòria, es farà aquí al centre l'Assemblea de l'AMPA.
Esperem la vostra assistència.


Circular a les famílies

25 nov. 2016, 2:11 publicada per Anna Regué


Benvolguts pares i mares,

Us informem que en el procés de renovació del Consell Escolar, el proper dijous, dia 1 de desembre, es realitzaran les votacions per tal d’elegir dos nous representants del sector de pares, mares i tutors.

L´horari de les votacions serà el següent:

 • de 10 a 14.30 hores

a la Biblioteca de l´Institut.

Les candidatures que es presenten són :

 • Antoni Bagué Guerrero
 • Ignasi Comella Clavero
 • Eva Quintana Montornés

En el moment de la votació heu de marcar un màxim de dues candidatures.

Animeu-vos a participar en aquestes eleccions on trieu els vostres representants al Consell.

 Atentament,

LA DIRECCIÓ


 


Sortida al teatre de 2n de Batxillerat

23 nov. 2016, 3:40 publicada per Anna ReguéEl passat dimarts 22 de novembre els alumnes de 2n de Batxillerat de l’institut Canigó vam assistir a la representació teatral de “La plaça del Diamant” al teatre de l’Escorxador de Lleida. L’obra és una adaptació de la novel·la de Mercè Rodoreda i va ser posada en escena per la companyia de teatre Teatre de Ponent.


A continuació, vam anar al Caixafòrum, per tal de gaudir de l’exposició interactiva “Mediterrani”, on vam poder veure una perspectiva àmplia del Mediterrani, com una àrea biològicament fascinant, tot i que, avui dia, diversos factors n’amenacen seriosament la sostenibilitat mediambiental.


Per acabar, vam visitar la Bibioteca Pública de Lleida, creada l’any 1848 i traslladada a l’actual emplaçament el 1998, a l’antiga casa de la Maternitat, remodelada per l’arquitecte Daniel Gelabert. Cal destacar l’extraordinària lluminositat, la sobrietat de les seves línies i el disseny, que fan del conjunt un espai acollidor, idoni per les múltiples activitats que s’hi desenvolupen.

Va ser un matí culturalment molt profitós i amb molt bona actitud per part dels alumnes.

Xerrada sobre floració de plantes en el marc de la 21a Setmana de la Ciència

23 nov. 2016, 2:38 publicada per Anna Regué   [ actualitzat el 24 nov. 2016, 23:12 ]

 
Gustavo Slafer, professor d’investigació d’ICREA,  va realitzar una conferència adreçada als alumnes del centre de 4t d’ESO i  1r i 2n de Batx sobre la importància del mètode científic com un instrument importantíssim per fer ciència. Es va centrar en l’experiència que el seu equip d’investigació du a terme sobre els factors que influeixen en la floració de les plantes. Aquesta xerrada es va fer el passat dimecres dia 16 de novembre en el marc de la 21a Setmana de la Ciència.Vaga general al sector d’estudiants del dia 24 de novembre

22 nov. 2016, 1:04 publicada per Anna Regué


Benvolgudes famílies,


El dijous dia 24 de novembre hi ha convocada una vaga d’estudiants al sector educatiu.

Aquesta vaga està convocada pel sindicat d'estudiants i no afecta el professorat, per tant, el centre restarà obert i tots els seus serveis en funcionament per acollir l'alumnat que vingui.

La vaga només afectarà als cursos de 3r i 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat d’acord amb la nova actualització de la normativa.

 Si els pares/mares decidiu que el vostre fill/a s'adhereixi a aquesta jornada de vaga heu d'omplir l'autorització (que hi ha al peu de la circular) per tal de justificar l’absència.

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb el centre.


Exàmens trimestrals 1r BATX

22 nov. 2016, 0:13 publicada per Anna Regué

 

                                               EXÀMENS TRIMESTRALS 1R. DE BATXILLERAT

 

DIES: 30 de novembre, 1, 2 i 5 de desembre

 

 

DIMECRES 30

DIJOUS 1

DIVENDRES 2

DILLUNS 5

8.00

9,30

CATALÀ

 

 

 

DIBUIX TÊCNIC

BIOLOGIA

LIT. CASTELLANA

 

MATEMÀTIQUES

MAT APL.CC.SS

LLATÍ

 

TECN. INDUSTRIAL

QUÍMICA

ECONOMIA

 

30’

 

 

 

 

10.00

11.30

 

 

FILOSOFIA

 

 

 

CASTELLÀ

ANGLÈS

 

 

FÍSICA

HISTÒRIA DEL MÓN

 

30’

 

 

 

 

12.00

13,30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EDUCACIÓ FÍSICA

 

 

"Per què no puc fer-ho?", Jornada de presentació del estudis universitaris sense estereotips de gènere

21 nov. 2016, 5:03 publicada per Anna Regué
                                 
El divendres 11 de novembre els nostres alumnes de 4t d'ESO van assistir a la jornada Per què no puc fer-ho? on es van presentar els estudis de la Universitat de Lleida sense estereotips de gènere a l’alumnat de 4t d’ESO de la demarcació de Lleida, amb l’objectiu d’esperonar l’alumnat femení i masculí en l’elecció de titulacions en què un dels dos sexes està menys representat. Enguany vam conèixer els estudis de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social i de l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida. Les activitats previstes inclouen una presentació dels estudis, així com les seves sortides professionals, visites guiades i tallers pràctics. Durant la jornada, l’estudiantat va tenir l'oportunitat de conèixer de primera mà dones i homes que ocupen llocs rellevants en el món acadèmic i professional com a models de referència alternatius als que habitualment es visualitzen, així com també participar en tallers pràctics relacionats amb estudis universitaris marcats pels estereotips assignats a cadascun dels sexes.

1-10 of 621

Comments