Contador

INSTITUT CANIGÓ

Centre PAC

Canigó informa

Institut Canigó.


Últimes 5 entrades

 • Premeu a sobre el títol per ampliar-les.
 • I UN ALTRE ANY PARTICIPEM AL CONCURS DE LA COCA-COLA!  El dissabte 5 d’abril es va celebrar a l’Edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida, la 54a edició del concurs de Relat Breu en castellà. Es tracta ...
  Publicat a les 10/04/2014 23.44 per Anna Regué
 • Activitats per a la convivència positiva a l'Escola Antònia Simó Els alumnes de religió de 4t d’ESO de l’INS CANIGÓ  van presentar  el dijous 3 d’abril als alumnes de 4t de primària del CEIP ANTÒNIA SIMÓ una ...
  Publicat a les 04/04/2014 4.59 per Anna Regué
 • UN ALTRE ANY PARTICIPEM EN EL CONCURS DE LA COCA-COLA!   El dissabte 29 de març es va celebrar a l’Edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida, la 37a edició del concurs de Relat Breu en català. Es tracta ...
  Publicat a les 02/04/2014 23.35 per Anna Regué
 • Xerrada sobre les drogues Divendres, 4 d'abril, es farà una xerrada dirigida a l'alumnat de 3r d'ESO sobre les drogues i les seves repercusions personals i socials. Aquesta xerrada s'imparteix ...
  Publicat a les 01/04/2014 4.37 per Anna Regué
 • 2a xerrada d'orientació acadèmica i professional Demà, dia 2 d'abril, es farà la 2a xerrada d'orientació acadèmica i professional dirigida a l'alumnat de 4t d'ESO on alumnes que estan cursant estudis postobligatoris ...
  Publicat a les 01/04/2014 4.31 per Anna Regué
 • Sortida a LLeida - 1r ESO i optativa de Música de 4t El passat divendres, 28 de març, els departaments d’Expressió i de Ciències socials vam fer  una sortida a Lleida amb tots els alumnes de 1r d’ESO i els ...
  Publicat a les 01/04/2014 4.10 per Anna Regué
S''estan mostrant les entrades 1 - 6 de 361. Mostra'n més »http://srvcnpbs.xtec.cat/inslle/cen_procediments_doc.php?vcodi=02005&vcat=Accidents%20i%20incidents
I UN ALTRE ANY PARTICIPEM AL CONCURS DE LA COCA-COLA!

10/04/2014 23.44 publicada per Anna Regué

 El dissabte 5 d’abril es va celebrar a l’Edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida, la 54a edició del concurs de Relat Breu en castellà. Es tracta d’un certamen literari juvenil que anualment convoca Cobega, SA / Coca-Cola per tal de fomentar l’escriptura creativa. El concurs es presenta a tots els instituts de Catalunya.

 Els alumnes de 2n d’ESO, Roger Cabré, Marc Cruz i Carlota Montfort, van ser seleccionats per participar-hi i hi van assistir en representació del nostre centre. La convocatòria reunia els alumnes de la província de Lleida. Enguany la frase al voltant de la qual havien de confegir el seu relat va ser  Alarma mundial todos los diccionarios del planeta han amanecido con las definicions trastocadas.”

 El jurat està format per catedràtics, escriptors i periodistes del món de les lletres catalanes. En la primera selecció s’escolliran els sis millors relats i el jurat final seleccionarà els quinze  finalistes de tot Catalunya.

 Els desitgem molta sort!


Activitats per a la convivència positiva a l'Escola Antònia Simó

04/04/2014 4.59 publicada per Anna Regué

Els alumnes de religió de 4t d’ESO de l’INS CANIGÓ  van presentar  el dijous 3 d’abril als alumnes de 4t de primària del CEIP ANTÒNIA SIMÓ una nostra proposta de treball per la convivència basada en diferents aspectes de la resolució de conflictes. Es tracta de participar en dinàmiques que ajudin a la reflexió i a l’aprenentatge d’eines per a la comprensió , a la gestió  i comunicació d’emocions i raonaments que ajudin a una resolució pacífica dels conflictes.

 

ACTIVITATS PER  A LA CONVIVÈNCIA POSITIVA

DINÀMIQUES DE COMPRENSIÓ DEL CONFLICTE

EL PUNY

ELS ASES

LES APARENCES ENGANYEN

DINÀMIQUES DE CONTROL DE LES EMOCIONS

DESCONNECTAR LA BOMBA

ESCOLPIR LES EMOCIONS

COMPETICIÓ VERSUS COL·LABORACIÓ

LA SERP MÉS LLARGA

PUZZLE

DINÀMIQUES DE COMUNICACIÓ ASSERTIVA

OMPLIR CANÇONS

NEMO

DITES SOBRE CONVIVÈNCIA

 Agrupats en cinc parelles d’animadors, cada grup d’animadors de les activitats va acollir grups de 10 alumnes,  van estar amb els mateixos animadors  10 minuts aproximadament, i després van anar canviant d’activitat.

ORGANITZACIÓ DE LES DINÀMIQUES

 

ANIMADORS 1

EL PUNY

DESCONNECTAR LA BOMBA

10’

ANIMADORS 2

ELS ASES

ESCOLPIR EMOCIONS

10’

ANIMADORS 3

LES APARENCES ENGANYEN

OMPLIR CANÇONS

10’

ANIMADORS 4

LA SERP MÉS LLARGA

NEMO

10’

ANIMADORS 5

PUZZLE

DITES CONVIVÈNCIA

10’

 

L’activitat va tenir molt bona acollida i participació entre l’alumnat i els mestres de l’escola.

El grau de satisfacció de tots els participants i de l’alumnat organitzador va deixar a tots plegats amb ganes de repetir l’experiència.


UN ALTRE ANY PARTICIPEM EN EL CONCURS DE LA COCA-COLA!

02/04/2014 23.27 publicada per Anna Regué   [ actualitzat el 02/04/2014 23.35 ]

 

El dissabte 29 de març es va celebrar a l’Edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida, la 37a edició del concurs de Relat Breu en català. Es tracta d’un certamen literari juvenil que anualment convoca Cobega, SA / Coca-Cola per tal de fomentar l’escriptura creativa. El concurs es presenta a tots els instituts de Catalunya.

Els alumnes de 2n d’ESO, Laura Daurell, David Morea, Eduard Morell i Xavier Nadal van ser seleccionats per participar-hi i hi van assistir en representació del nostre centre. La convocatòria reunia els alumnes de la província de Lleida. Enguany la frase al voltant de la qual havien de confegir el seu relat va ser  “Avui és el primer dia de la resta de la meva vida.”

El jurat està format per catedràtics, escriptors i periodistes del món de les lletres catalanes. En la primera selecció s’escolliran els sis millors relats i el jurat final seleccionarà els quinze  finalistes de tot Catalunya.

Els desitgem molta sort a tots quatre!


Xerrada sobre les drogues

01/04/2014 4.37 publicada per Anna Regué

Divendres, 4 d'abril, es farà una xerrada dirigida a l'alumnat de 3r d'ESO sobre les drogues i les seves repercusions personals i socials. Aquesta xerrada s'imparteix des del programa Salut i Escola i el departament d'Orientació.2a xerrada d'orientació acadèmica i professional

01/04/2014 4.31 publicada per Anna Regué

Demà, dia 2 d'abril, es farà la 2a xerrada d'orientació acadèmica i professional dirigida a l'alumnat de 4t d'ESO on alumnes que estan cursant estudis postobligatoris expressaran les seves vivències i orientacions.
Sortida a LLeida - 1r ESO i optativa de Música de 4t

01/04/2014 4.10 publicada per Anna Regué

El passat divendres, 28 de març, els departaments d’Expressió i de Ciències socials vam fer  una sortida a Lleida amb tots els alumnes de 1r d’ESO i els de l’ Optativa de Música de 4t.  Els alumnes van realitzar el Taller de Música "Quan els números canten" al  CaixaFòrum i, a  més, van visitar el Museu de Lleida, on els de 1r  van fer un recorregut per la Prehistòria amb el taller “Mites i llegendes de l’Antiguitat”  i els de 4t van visitar l’exposició  sobre el Tricentenari.

Ambdues activitats van ser molt profitoses i molt ben conduïdes pels professionals que les van impartir.


COMENIUS 4 al 12 d'abril

27/03/2014 2.52 publicada per Laura Dejuan


Divendres  4 .

Arribada del grup danès a l’ institut.  14.15 aprox.

Dissabte 5 .

Arribada del grup italià. 13.00 aprox.

Arribada del grup polonès. 16.45 aprox.

Diumenge 6.

Temps lliure amb les famílies.

Dilluns 7.

8.00. Benvinguda al centre. Activitats. Visita a l’ajuntament, Museu d’ Almacelles  i Parc d’Europa. 

Tarda lliure.

Dimarts 8.

8.00. Sortida a Barcelona. Sagrada Família. Dinar Maremàgnum. Cosmo Caixa. Arribada a Almacelles a les 19.00 aprox.

Cal portar entrepans, aigua, fruita...

Dimecres 9.

8.00. Activitats a l’ institut. Horari lectiu normal.

Dijous 10.

8.00 Visita a Lleida. Seu Vella i activitats als Camps Elisis. Tornada a Almacelles a les 14.30.

20.00. Festa de comiat al centre.

Divendres 11.

Sortida dels grups danesos i polonesos cap a les 11.00.

Dissabte 12.

Sortida del grup italià a les 02.00 del matí.

Vaga general al sector d’estudiants del dia 27 de març

25/03/2014 3.50 publicada per Anna Regué

Benvolgudes famílies,


El dijous dia 27 de març hi ha convocada una vaga d’estudiants al sector educatiu.

Aquesta vaga està convocada pel sindicat d'estudiants i no afecta el professorat. Per tant, el centre restarà obert i tots els seus serveis en funcionament per acollir l'alumnat que vingui.

Si els pares/mares decidiu que el vostre fill/a s'adhereixi a aquesta jornada de protesta heu d'omplir l'autorització (al fitxer adjunt) per tal de justificar l’absència.

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb el centre.

 La Direcció


Avís a les famílies

24/03/2014 4.25 publicada per Anna Regué

Benvolguda família:

Els darrers dies alguna família ens ha comunicat que al cabell del seu fill/a hi ha observat la presència de polls. És per aquesta raó que us demanem que reviseu amb cura els cabells dels vostres fills/es i els apliqueu el tractament adient si s’escau.

Us agraïm la vostra col·laboració.

Almacelles, 24 de març de 2014
Sortida de 3r i 4t d'ESO a Lleida

19/03/2014 1.29 publicada per Anna Regué   [ actualitzat el 19/03/2014 5.18 ]

Els alumnes de 3r i 4t d'ESO van fer ahir, dia 18, una sortida a Lleida amb diferents activitats.
El Departament de Català va organitzar l'assistència al Teatre de l'Escorxador de l'obra "La cua del paradís" (comèdia), basada en diversos contes de l'obra de Pere Calders, en què destaca la mirada humorística de l'autor damunt de la realitat. Al final de l'obra els alumnes van participar en un col·loqui coordinat per un moderador.
Tot seguit, els alumnes de 3r d'ESO van anar amb l'autocar cap a la Seu Vella, on, seguint les indicacions del Departament de Matemàtiques, es va treballar la geometria. Van realitzar activitats orientades i pautades per tal de poder anar descobrint elements matemàtics com el nombre Pi, o les mesures reals de diferents parts arquitectòniques del monument.
Paral·lelament, els alumnes de 4t d'ESO, amb el Departament de Socials, van fer un recorregut pels espais emblemàtics de la memòria relacionats amb la guerra civil a Lleida. El recorregut s'inicià a l'estació d'autobusos, per continuar per l'avinguda Blondel (escultura dedicada al Liceu Escolar) i la pujada a la Seu, on es visitaren els indrets relacionats amb el conflicte bèl·lic.

1-10 of 361

Comments