Canigó informa

Institut Canigó.


Últimes 5 entrades

 • Premeu a sobre el títol per ampliar-les.
 • Sortida de convivència - 2n d’ESO El passat dimecres 19  d’octubre els alumnes de 2n d’ESO van realitzar una sortida de convivència, juntament amb les tutores i altres professors, que va consistir en preparar ...
  Publicat a les per Anna Regué
 • Vaga general al sector d’estudiants del dia 26 d’octubre   Benvolgudes famílies, El dimecres dia 26 d’octubre hi ha convocada una vaga d’estudiants al sector educatiu.Aquesta vaga està convocada pel sindicat d'estudiants i no afecta el ...
  Publicat a les 21 oct. 2016, 5:34 per Anna Regué
 • Llibres de lectura cedits per l'AMPA El proper dilluns dia 24, a l'hora del 1r pati, membres de l'AMPA repartiran els llibres de lectura que queden pendents.Recordeu que s'ha de tornar els ...
  Publicat a les 20 oct. 2016, 23:44 per Anna Regué
 • Fem projectes! Aquests dies l’alumnat de 1r ha començat a treballar per projectes. Les classes s’han trencat, les matèries es treballen sense horaris, cadascú aporta el millor de si mateix ...
  Publicat a les 19 oct. 2016, 2:00 per Laura Dejuan
 • Inici de les classes d'estudi assistit El proper dijous dia 3 de novembre comença el servei d'estudi assistit de l'AMPA de l'INS Canigó. És un servei estructurat per cursos que es realitza els ...
  Publicat a les 17 oct. 2016, 2:46 per Anna Regué
 • Llibres de lectura cedits per l'AMPA Demà dia 14 d'octubre, a l'hora del 1r pati de l'ESO, tornaran a venir membres de l'AMPA per entregar els llibres de lectura als alumnes que ...
  Publicat a les 13 oct. 2016, 3:53 per Anna Regué
S''estan mostrant les entrades 1 - 6 de 604. Mostra'n més »
iddink


http://ensenyament.gencat.cat/ca/inici/

http://srvcnpbs.xtec.cat/inslle/cen_procediments_doc.php?vcodi=02005&vcat=Accidents%20i%20incidentsSortida de convivència - 2n d’ESO

publicada per Anna Regué

El passat dimecres 19  d’octubre els alumnes de 2n d’ESO van realitzar una sortida de convivència, juntament amb les tutores i altres professors, que va consistir en preparar un esmorzar saludable en grups i en organitzar jocs esportius, dinàmics i d’estratègia per als altres grups.


Vaga general al sector d’estudiants del dia 26 d’octubre

21 oct. 2016, 5:34 publicada per Anna Regué

 

Benvolgudes famílies,

El dimecres dia 26 d’octubre hi ha convocada una vaga d’estudiants al sector educatiu.

Aquesta vaga està convocada pel sindicat d'estudiants i no afecta el professorat, per tant, el centre restarà obert i tots els seus serveis en funcionament per acollir l'alumnat que vingui.

  Si els pares/mares decidiu que el vostre fill/a s'adhereixi a aquesta jornada de vaga heu d'omplir l'autorització (que hi ha al peu de la circular) per tal de justificar l’absència.

 Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb el centre.


Llibres de lectura cedits per l'AMPA

20 oct. 2016, 23:44 publicada per Anna Regué

El proper dilluns dia 24, a l'hora del 1r pati, membres de l'AMPA repartiran els llibres de lectura que queden pendents.
Recordeu que s'ha de tornar els de l'any passat per a poder rebre els d'aquest any.
Fem projectes!

19 oct. 2016, 2:00 publicada per Laura Dejuan


Aquests dies l’alumnat de 1r ha començat a treballar per projectes. Les classes s’han trencat, les matèries es treballen sense horaris, cadascú aporta el millor de si mateix, els passadissos han estat ocupats i hi regna un magnífic ambient de treball.

Els projectes s'allargaran fins el divendres 28, quan hi haurà les exposicions.  

Continueu amb la mateixa il·lusió!


Inici de les classes d'estudi assistit

17 oct. 2016, 2:46 publicada per Anna Regué

El proper dijous dia 3 de novembre comença el servei d'estudi assistit de l'AMPA de l'INS Canigó.
 És un servei estructurat per cursos que es realitza els dimarts i dijous de 16 a 17.30 h. El seu objectiu és la realització assistida de deures i la preparació d'exàmens. El servei costarà 30 euros al mes i les persones interessades trobaran el full d'inscripció a la consergeria de l'institut.


Llibres de lectura cedits per l'AMPA

13 oct. 2016, 3:53 publicada per Anna Regué


Demà dia 14 d'octubre, a l'hora del 1r pati de l'ESO, tornaran a venir membres de l'AMPA per entregar els llibres de lectura als alumnes que encara no els han recollit.
Llibres de lectura cedits per l'AMPA

11 oct. 2016, 2:00 publicada per Anna Regué

El proper dijous dia 13 d'octubre, a l'hora dels patis d'ESO, l'AMPA acabarà de repartir els llibres de lectura  als alumnes que encara no els tenen.


Visita a la Fira Sant Miquel

7 oct. 2016, 5:14 publicada per Laura Dejuan


Els alumnes de 4t d'ESO van visitar la Fira de Sant Miquel el passat divendres per aprofundir sobre els sectors econòmics que treballen a la matèria optativa d'Economia. 

Allí van observar la importància i el pes del sector primaria en l'economia de Lleida. 

Sortida de convivència 1r ESO

7 oct. 2016, 5:13 publicada per Laura Dejuan   [ actualitzat el 11 oct. 2016, 14:28 ]


El passat dimecres vam celebrar la jornada de convivència amb els alumnes de 1r d’ESO al parc del Vilot, acompanyats per les tutores, Sonia, Laura i Teresa, i pel Jose Antonio, professor de religió.

Aquesta sortida té com a objectius principals fomentar les relacions entre els alumnes de les 3 classes per tal que es coneguin i així afavorir l’autoestima i el respecte entre iguals. Però també, per a treballar en equip, doncs els alumnes s’havien d’ organitzar en 6 grups heterogenis formats per alumnes de les tres classes i amb un color distintiu. Cada grup havia de preparar un esmorzar on visualment predominés el color assignat. Calia ser molt creatiu perquè a banda de ser original, s’havia de fomentar els hàbits saludables amb un esmorzar equilibrat.

 1r ESO A  
1r ESO B  
 1r ESO C
Després de fer la tradicional foto de grup amb la tutora, van començar els jocs.

Per grups de colors van crear amb els seus cossos paraules amb missatge positiu. Els llegiu?

  

                                     AJUDA                                       

AMIC 

                           AMOR                               
EQUIP
 
                            LOVE                           

RIURE
VIDA

El temps ens va acompanyar i vam poder gaudir tots junts d’una GRAN jornada de convivència. Esperem que sigui la base per conviure la resta de curs i de tota la vostra estada al centre.  

Llibres de lectura cedits per l'AMPA - 2n, 3r i 4t d'ESO

7 oct. 2016, 1:29 publicada per Anna Regué

El proper dimarts dia 11 d'octubre es farà l'entrega dels llibres de lectura cedits per l'AMPA a 2n, 3r i 4t d'ESO , durant els patis d'ESO.
Es recorda als alumnes que és necessari que hagin tornat els llibres cedits l'any passat per obtenir els d'enguany.


1-10 of 604

Comments