Canigó informa

Institut Canigó.


Últimes 5 entrades

 • Premeu a sobre el títol per ampliar-les.
 • Programa "Aquí en parlem" Ahir dilluns, dia 23 de març, per la tarda, hi va haver la Jornada d'Intercanvi d'Experiències sobre la implementació del programa de  l' Aquí en parlem al CaixaForum ...
  Publicat a les 24 març 2015 , 6:06 per Anna Regué
 • Xerrada "I després de l'ESO, què? Avui dimarts 24 de març, a les 10 h, el director del centre Josep Mª Puig Bell-lloch ha impartit als alumnes de 4t d'ESO la xerrada            "I després ...
  Publicat a les 24 març 2015 , 5:11 per Anna Regué
 • Xerrada de la Protectora d'Amics dels Animals del Segrià Avui dimarts 24 de març, els alumnes de 1r ESO hem pogut  gaudir d’una xerrada - col·loqui sobre l’Associació “Amics dels animals del Segrià” impartida pel Sr. Benet ...
  Publicat a les 25 març 2015 , 1:53 per Anna Regué
 • ELS ALUMNES DE 2N D’ESO PARTICIPEN A LA 38a EDICIÓ DEL PREMI COCA-COLA DE RELAT BREU EN CATALÀ Els alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Canigó Clàudia Alegre, Clàudia Anastasi, Arnau Cortadellas, Moussa Dieng, Eva Fernàndez, Lara Rius i Aura Susagna,  que prèviament havien estat seleccionats ...
  Publicat a les 23 març 2015 , 4:53 per Anna Regué
 • Exposició de treballs a la VIII Jornada de Recerca de la UdL El passat 13 de març, els alumnes : Miguel Ángel  Alegre, Mireia Godia,  Ana López,  Andrea Saba, Rocío Sánchez, Marta Vilarnau i Sandra Visar de segon de batxillerat, van exposar els ...
  Publicat a les 20 març 2015 , 4:40 per Anna Regué
 • Intercanvi amb Sicília Entre els dies 6 i 13 de març va tenir lloc l'intercanvi d'alumnat amb el centre L.Capuana de Santa Ninfa (Sicília). L'alumnat va participar en diferents ...
  Publicat a les 20 març 2015 , 4:10 per Laura Dejuan
S''estan mostrant les entrades 1 - 6 de 456. Mostra'n més »

http://srvcnpbs.xtec.cat/inslle/cen_procediments_doc.php?vcodi=02005&vcat=Accidents%20i%20incidents
Programa "Aquí en parlem"

24 març 2015 , 6:06 publicada per Anna Regué


Ahir dilluns, dia 23 de març, per la tarda, hi va haver la Jornada d'Intercanvi d'Experiències sobre la implementació del programa de  l' Aquí en parlem al CaixaForum de Lleida on el nostre centre INS Canigó va fer la presentació de les actuacions que duu a terme com a Escola per la Prevenció del Consum de Drogues davant professors de tota la província.
 Més tard hi va haver taula rodona sobre les experiències                                                                                         d'implementació en altres centres i també
sobre altres         aspectes considerats importants que s'hi relacionen.                                                                                                                                
   
       
                                                                          
Xerrada "I després de l'ESO, què?

24 març 2015 , 5:11 publicada per Anna Regué

Avui dimarts 24 de març, a les 10 h, el director del centre Josep Mª Puig Bell-lloch ha impartit als alumnes de 4t d'ESO la xerrada            "I després de l'ESO, què?"  organitzada pel Departament d'Orientació.


Xerrada de la Protectora d'Amics dels Animals del Segrià

24 març 2015 , 5:07 publicada per Anna Regué   [ actualitzat el 25 març 2015 , 1:53 ]

Avui dimarts 24 de març, els alumnes de 1r ESO hem pogut  gaudir d’una xerrada - col·loqui sobre l’Associació “Amics dels animals del Segrià” impartida pel Sr. Benet Martín Rodríguez.

Aquesta associació és una ONG situada a Lleida, a la carretera de La Caparrella (Partida 121 - Lleida) on els gossos que han estat abandonats hi tenen refugi. Actualment tenen més de 180 gossos. La seva tasca és acollir els gossos, estimar-los (tots tenen nom), donar-los menjar, aigua, i garantir unes condicions mínimes dignes.

Allí hi treballen 4 persones en nòmina més tots els voluntaris, socis i padrins que col·laboren de diferents maneres (temps, material, econòmicament, altres).

Hem reflexionat sobre el fet que un animal no és una joguina i que els gossos reaccionen en funció del tracte que han rebut. Hem analitzat la diferència que hi ha entre adoptar un gos i comprar un gos. També s’ha insistit que els animals mereixen un bon tracte i que cal respectar-los. Fins i tot s’ha fet referència a l’article 337 del codi penal on es contemplen sancions a qui maltracta els animals.

Nosaltres podem ajudar a l’associació de diferents maneres: apadrinant, fent acollida, anant de voluntaris (per  fer-se voluntari cal tenir com a mínim 14 anys i l’autorització dels pares), aportant material, fent-se soci.  Entre tots hem decidit aportar voluntàriament material a l’institut i si podem, anar algun cap de setmana amb la família a conèixer-los.

Per acabar s’ha passat un vídeo de gossos de la protectora i s’ha informat de la web de l’associació i el seu correu.

WEB: www.amicsdelsanimals.com CORREU: protectoralleida@hotmail.com

ELS ALUMNES DE 2N D’ESO PARTICIPEN A LA 38a EDICIÓ DEL PREMI COCA-COLA DE RELAT BREU EN CATALÀ

23 març 2015 , 4:53 publicada per Anna Regué

Els alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Canigó Clàudia Alegre, Clàudia Anastasi, Arnau Cortadellas, Moussa Dieng, Eva Fernàndez, Lara Rius i Aura Susagna,  que prèviament havien estat seleccionats pel Departament de Llengua i literatura catalana després d’escriure una redacció a partir d’una frase concreta, van participar dissabte passat a la fase de selecció d’alumnes per comarques de Lleida a l’edicifi del Rectorat de Lleida.

La frase d’enguany, a partir de la qual els alumnes tenien dues hores per escriure un relat breu, va ser: “A l’amic segur, se’l coneix en l’ocasió insegura”. Els desitgem molta sort i també felicitem la resta d’alumnat de 2n per l’alt nivel de les redaccions presentades durant la fase escolar.


Exposició de treballs a la VIII Jornada de Recerca de la UdL

20 març 2015 , 4:40 publicada per Anna Regué

El passat 13 de març, els alumnes : Miguel Ángel  Alegre, Mireia Godia,  Ana López,  Andrea Saba, Rocío Sánchez, Marta Vilarnau i Sandra Visar de segon de batxillerat, van exposar els seus treballs de recerca en la VIII Jornada de Recerca 2015 organitzada per l’ICE de la Universitat de Lleida.


Intercanvi amb Sicília

20 març 2015 , 4:08 publicada per Laura Dejuan   [ actualitzat el 20 març 2015 , 4:10 ]


Entre els dies 6 i 13 de març va tenir lloc l'intercanvi d'alumnat amb el centre L.Capuana de Santa Ninfa (Sicília). 
L'alumnat va participar en diferents activitats com la sortida a Barcelona on van visitar la Sagrada Família i el Cosmo Caixa. També van visitar diferents indrets de Lleida, com la Seu Vella.
A més a més, van compartir classes amb l'alumnat d'Almacelles.

Per a commemorar els deu anys que es realitza aquest intercanvi l'Ajuntament d'Almacelles va inaugurar la plaça de Santa Ninfa al costat de l'institut Canigó. 

Projecte TRUEKE

17 març 2015 , 6:19 publicada per Anna Regué

El dijous dia 12 de març l'Institut Canigó va presentar el projecte TRUEKE  dins el marc d'Aprenentatge i Servei. Els encarregats de donar a conèixer aquesta experiència van ser uns alumnes de 4t ESO C juntament amb dues persones de l'àrea d'envelliment i pluridiscapacitat del Centre Sant Joan de Déu, acompanyats per Irache Mena i Griselda Rosell.Portes obertes per als alumnes de 6è de Primària de l'Escola Antònia Simó

11 març 2015 , 2:14 publicada per Anna Regué   [ actualitzat el 20 març 2015 , 4:48 ]

 

Ahir a la tarda vam rebre la visita dels alumnes de 6è de primària de l'Escola Antònia Simó Arnó. Els alumnes de 1r ESO els van acollir interpretant un petit concert i preparant una presentació power point on van compartir la informació sobre la seva experiència viscuda en l’entrada a l’Institut.

Després van fer un recorregut tot junts per les diferents instal.lacions del centre.

Felicitem a tots els alumnes assistents, tant als de 6è per la seva actitud d’escolta i interès  com als alumnes de 1r d’ESO per la seva bona disposició a acollir a aquests nous alumnes.


Celebrem el dia de la CONVIVÈNCIA

9 març 2015 , 3:37 publicada per Laura Dejuan   [ actualitzat el 9 març 2015 , 16:03 ]

El divendres passat, dia 6 de març,  vam celebrar una Jornada per la Convivència positiva. Els alumnes de 2n d' ESO, juntament amb els seus tutors, van organitzar un seguit de tallers per a tots els alumnes de l'institut, distribuïts en grups heterogenis des de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat, que fomentaven el treball en equip i l’educació per la pau.

Un cop acabats els tallers, es va llegir el manifest “Conviure en pau” per part dels delegats de 2n d’ESO.I, per acabar la fantàstica diada, totes les classes van gaudir d’un aperitiu col·lectiu al pati, amenitzat amb música que va posar la cirereta a un gran dia.   
 
MOLTES GRÀCIES A TOTS I A TOTES!!!

    

Sortida a Barcelona dels alumnes de 2n d'ESO

5 març 2015 , 4:40 publicada per Anna Regué

L'alumnat de 2 n. ESO, el passat dia 25 de febrer, van anar  d'excursió a Barcelona. Van fer un recorregut pel Barri Gòtic visitant el Born Centre Cultural on hi havia una exposició Almacelles. L'arquitectura i l'urbanisme al s.XVIII.
Per la tarda va participar en una visita guiada a l'aquàrium.


1-10 of 456

Comments