Presentació

Roda de premsa.mp4


Anuncis recents

  • 02. Final del camí Tot el que comença acaba, però no sempre tant bé com aquests camí a Zurich. Vam començar amb molta il·lusió i una mica de temeritat aquest gran repte al voltant del mes de setembre de 2014 el Josep Solé, el Baernat Turmo,, el Josep Maria Brufau, el Josep Bonet i jo (Josep Maria Puig). Volíem fer una Ironman tots junts. Aquest era el repte. Amb el pas del dies i les setmanes va sorgir l’idea de poder dotar d’aquesta iniciativa d’una vesant més solidaria que completes el repte personal. La Diputació de Lleida ens va donar l’oportunitat de finançar aquest repte i nosaltres vam decidir donar tots aquests diners a l’IRB (Institut de Recerca ...
    Publicat a les 26 de jul. 2015, 9:26 per Josep M. Puig
  • 01. Inici del camí Cinc amics hem començat el camí que ens ha de portar fins a l'Ironman de Zurich. No sabria dir, ni com, ni quan va començar exactament l'idea. Segurament no hi ha una data exacta, sinó que ha estat un procés. Durant l'any 2014 hem compartir moltes experiències junts, des de la mitja marató de Barcelona, passant per la marató, alguna mitja Half , l'Ironman de Niza i altres de la que vull destacar especialment la la Half de Balaguer perquè va ser la primera triatló que vam fer els cinc junts. Crec que aquesta última va ser determinant per formar aquest gran grup i va començar a quallar l'idea de compartir un Ironman.A mesura que ...
    Publicat a les 26 de jul. 2015, 13:46 per Josep M. Puig
S''estan mostrant les entrades 1 - 2 de 2. Mostra'n més »


swim 3.8 km
180 Km bike

bike: 180 km

run: 42.2 km

02. Final del camí

25 de jul. 2015, 4:56 publicada per Josep M. Puig   [ actualitzat el 26 de jul. 2015, 9:26 ]

Tot el que comença acaba, però no sempre tant bé com aquests camí a Zurich. Vam començar amb molta il·lusió i una mica de temeritat aquest gran repte al voltant del mes de setembre de 2014 el Josep Solé, el Baernat Turmo,, el Josep Maria Brufau, el Josep Bonet i jo (Josep Maria Puig). Volíem fer una Ironman tots junts. Aquest era el repte. Amb el pas del dies i les setmanes va sorgir l’idea de poder dotar d’aquesta iniciativa d’una vesant més solidaria que completes el repte personal. La Diputació de Lleida ens va donar l’oportunitat de finançar aquest repte i nosaltres vam decidir donar tots aquests diners a l’IRB (Institut de Recerca Biomèdica). Més endavant es van afegir dos companys mes, el Marc Consul i l’Ernest Ros. Calia doncs entrenar força, avançar dia a dia i superar totes les dificultats en forma de lesió i d’obligacions perquè no cal oblidar que no som professionals i la família i la feina ocupen la part més important de la nostra vida i per això cal primer de tot, reconèixer i agrair tots els esforços que han fet perquè nosaltres disposéssim del temps necessari per entrenar i fer les curses de preparació prèvia. Pot ser no els hi diem el suficient però sabem que és així.

Hem recorregut entre els tots 1582 km i el 7 ens hem penjat la medalla de FINISHER.

Abans de la cursa calia organitzar un viatge per anar a Zurich els 7 que havíem de córrer i les nostres famílies. Crec que ha estat un viatge molt bonic en el que a més i després d’acabar la prova hem visitat molta part del territori Suïs. Segons el meu punt de vista l’èxit del viatge cal repartir-lo entre tots i cal mencionar amb lletres molt especials al nostre José Maria Lax, que ens ha cuidat, aguantat i ensenyat tot el territori amb una paciència, disponibilitat  i somriure com ningú. Per nosaltres ha estat no només un xofer sinó un company més.

“WE ARE IRINMONS”. Si, si, tots hem acabat i tots som IRONMANS. Hem assolit el repte personal i a més el solidari havent recorregut 1582 km en total. Fer Una ironman és una experiència única que no es pot explicar, cal fer-la per experimentar el que se sent.

Gràcies a tots els companys, acompanyants, a la Diputació que ens ha finançat la iniciativa solidaria, als nostres clubs d’origen el Club Triatló Prosan i el Xafatolls i a tots els que d’una manera u altra ens heu ajudat en el camí.

01. Inici del camí

25 de jul. 2015, 4:55 publicada per Josep M. Puig   [ actualitzat el 26 de jul. 2015, 13:46 ]

Cinc amics hem començat el camí que ens ha de portar fins a l'Ironman de Zurich. No sabria dir, ni com, ni quan va començar exactament l'idea. Segurament no hi ha una data exacta, sinó que ha estat un procés. 

Durant l'any 2014 hem compartir moltes experiències junts, des de la mitja marató de Barcelona, passant per la marató, alguna mitja Half , l'Ironman de Niza i altres de la que vull destacar especialment la la Half de Balaguer perquè va ser la primera triatló que vam fer els cinc junts. Crec que aquesta última va ser determinant per formar aquest gran grup i va començar a quallar l'idea de compartir un Ironman.

A mesura que van passant els dies i ens apropem a la nostra gran fita amb la triatló de llarga distància, ens adonem que el millor de tot no és la prova per ella mateixa, sinó el camí que anem recorrent i en el que Zurich serà l'última etapa, però només això, l'última etapa. El camí és el dia a dia, el sortir a entrenar quan no en tens ganes, les lesions, les malalties, els dies que et trobés malament i aquells altres en els que estàs espectacular, el compartir entrenaments, experiències, incerteses, sopars, planificacions i altres curses i carreres que ens van ficant a punt.

Si no recordo malament el dia 2 d'octubre vam quedar els 5 a la creperia Flash per parlar de la inscripció a un Ironman l'any 2015. El Solé, el Bonet i jo ho teníem clar, i volíem que ens acompanyessin el Brufau i el Bernat perquè això és una cadena, de fet, diuen que no ets un veritable Ironaman fins que no aconsegueixes que un altre en faci una. Ells són per tant els nostres afillats. de totes maneres em sembla que va costar poc convence'ls, un parell de canyes, un pacte d'amics i ja va estar i en dos diestots inscrits a Zurich 

La decisió de fer Zurich va estar condicionada per l'oferta d'inscripcions. En principi volíem fer Frankfurt o Àustria, però les places ja estaven esgotades. Mirat amb perspectiva, cerc que hi hem sortit guanyant. 

Hem decidit crear aquesta web amb l'objectiu abocar-hi tot el que ens passa i ens passarà durant aquest camí fins el dia de la prova (19 de juliol), el nostre gran dia i que considerem interessant.

Aquest somni i repte personal amb el temps també ha esdevingut un repte solidari. Ens vam plantejar que potser podríem incloure un nou objectiu i recaptar diners amb finalitat social. Després de plantejar-nos diferents possibilitats vam decidir que presentaríem a diferents institucions el que anomenem "repte solidari", per tal que ens financiessin cada un dels kilòmetres que entre tots anirem sumant a l'Ironamn. Aquests diners els donarem íntegrament a l'IRB (Institut de Recerca Biomèdica) de Lleida, i així, gràcies al nostre esforç i a la solidaritat de la Diputació de Lleida com a entitat col·laboradora es podrà fer un petit pas més en recerca biomèdica.

Només ens queda agrair a la Diputació de Lleida i a l'IRB el formar part d'aquest gran repte.

1-2 of 2