EDUCACIÓ FÍSICA. I.E.S. VIOLANT DE CASALDUCH.


El Departament d'Educació Física de l'I.E.S. Violant de Casalduch és un Departament molt actiu format per 11 professors d'Educació Física, 8 amb dedicació total als Cicles Formatius d'Activitats Físico-esportives, 1 amb dedicació a l'Educació Secundària i Batxillerats i 3 professor amb horari mixte; més quatre tècnics dedicats exclusivament al cicle formatiu de Grau mitjà.  Més 3 Tècnics pel cicle mig de Conducció de grups en el Medi Natural.
Donada l'especialitat dels Cicles Formatius dedicant-nos a formar futurs Monitors d'Activitats Físico-esportives, ja sigui en instal.lacions o en el medi natural, realitzem moltes activitats ja sigui en horari escolar com extraescolar, per això definim el departament com a un departament ACTIU.   Moltes activitats es realitzen interactuant o fent pràctiques amb els alumnes del propi centre o d'altres escoles.  
   PROFESSORS:   VICENT BORT, VICENT SOS,  ARANTXA ESTEBAN, JOSE LÓPEZ, LLUÍS CARBÓ, ISA FELIU, LLEDÓ MALLOL, PEPE BADENES, TERE ROYO, RICARDO BADENES, PEDRO ANTON, MANU WIC I ELENA PARDO, 
TÈCNICS:   MIQUEL PIÑANA, JORDI MASIP, PEDRO PORCAR. 

Som un gran Departament amb gran experiència en els diferents àmbits, el que ens dóna una gran diversitat en la capacitat de docència. Aprofiteu de cada un de nosaltres per aprendre al màxim!!!!

Gran èxit en totes les activitats extraescolars realitzades en el present curs. Els alumnes d'ESO han anat a la Jornada de vela (1-2-3 ESO). I els de cicles han fet ja moltíssimes activitats, com sol ser habitual. Acampada inicial, acompanyament als alumnes 1er Batxiller a l'auditori, Benijoc infantil per totes les escoles d'infantil de Benicàssim, Campionat de Colpbol (per tots els alumnes de 2ESO+ alumnes de Vall d'Alba).   I seguim.....

JA ESTEM PREPARANT LA BENICURSA 2018!!!  
 SERÀ LA 6ena Benicursa-IIi Memorial J.A. Cansino. 
28    MARÇ  2018!!!

video promoesquí!!!

16 de nov. 2016, 0:54 publicada per Isabel Feliu Oliu   [ actualitzat el 13 de des. 2017, 7:37 ]

 VIATGE ESQUÍ 2018 JA ESTÀ EN MARXA!!!!   Si encara no estàs apuntat, pregunta al teu professor d'E.F.   ENGUANY alumnes de 1er i 2on ESO.
DATES DEL VIATGE  DEL 20 AL 23 DE MARÇ A ANDORRA. 
tots a esquiar!!! Fas 1er o 2on ESO ?? ... ideal, apren aquest any a esquiar, quan vagis a Evian ( intercanvi francés a 3er ESO) seràs un expert!!!! I podràs pujar a les pistes roges i veure el Montblanc!!!!  
VIATGE RECOMANAT A TOTS ELS ESPORTISTES I AMANTS DE LA MUNTANYA.  ESPECIALMENT 1ER i 2ON ESO . I TOT L'ALUMNAT DE CICLES. (Podran anar-hi altres alumnes d'altres cursos que es comprometin a seguir treballant i obtindre bons resultats acadèmics si són amants de l'esquí i volen perfeccionar el seu nivell. De moment no aniran més cursos-observació anulada).
MIREU EL VIDEO PROMOCIONAL 2017. ACTIVITAT PAREGUDA. 

PAU GASOL OPINA! GRÀCIES PAU!!!!!

9 de maig 2016, 8:20 publicada per Isabel Feliu Oliu

LA IMPORTÀNCIA DE L'EDUCACIÓ FÍSICA EN LES NOSTRES VIDES. 
Actualment amb el boom de l'esport, gimnasos, carreres populars, carreres de muntanya.... cada vegada veiem a més gent del nostre entorn fent activitat física. Aquest és un motiu d'alegria per a tots els professionals, professors, educadors, monitors que pensem i intentem fer entendre que l'esport i l'activitat física ben portats,  ben informats, assesorats pels professionals de l'esport i la salut, junt amb una dieta saludable, el descans adequat junt amb l'autorealització personal, un saber estar i estimar de la pròpia vida, del que fem, del que estudiem, del que treballem, del que estimem.... són les eines indispensables per a ser feliç. Per a ser PERSONES SANES.    
i Què és fer esport/activitat física per a un bon estat físic i saludable???   La resposta és molt clara i breu. Per un manteniment de l'actual condició física necessitaríem almenys 3 sessions setmanals d'activitat física, combinant l'activitat aeròbica (cardio- 60') amb algun moment/estona de tonificació muscular.  Però si el que pretenem és una millora, perdre pes..... incidir i fer canvis en el nostre estat actual, cal que augmentem les sessions de treball i caldria parlar d'almenys 5 sessions setmanals.     Bé, ací comença la reflexió. Si està estudiat i és tan important???? per què a les escoles, dins el currículum escolar no se li dóna la importància que es mereix??  Se suposa que el professorat hauríem d'almenys ser capaços de vendre el producte i convéncer als alumnes de la necessitat del treball d'almenys una hora diària. Posar deures??? Com verifiquem que els fan???  Bé, potser si a nosaltres no se'ns fa cas.... no se'ns escolta.... potser sí llegim alguna reflexió per part d'algun esportista admirat.   Llegiu el que pensa/opina Pau Gasol, que a partir d'ara tindrà un article d'opinió al País.  Gràcies Pau!!!

RECOMANACIONS PER SEMPRE

26 de juny 2013, 4:39 publicada per JOSE ANTONIO CANSINO MORALES   [ actualitzat el 13 de març 2017, 3:09 per Isabel Feliu Oliu ]

CUIDEU LA VOSTRA SALUT REALITZANT ACTIVITAT FÍSICA DE FORMA SISTEMÀTICA A DIARI. PER QUALSEVOL DUBTE ESCOLTEU I PREGUNTEU AL PROFESSOR D'EDUCACIÓ FÍSICA!!!
http://www.xtec.cat/~mvidal59/index.htm

1-3 of 3