ESQUIADA 2017!!!! Esquia amb l'IES!!! Encara no us heu apuntat??? Pregunteu al vostre professor d'Educació Física!!

Esquiar és una activitat física plaent, emocionant que es desenvolupa a les muntanyes nevades!!! Durant 5 díes tenim l'oportunitat d'aprendre i perfeccionar esta activitat disfrutant de la convivència amb els companys, coneixent un país, gaudint entre les muntanyes nevades, coneguent l'emoció de deslliçar a grans o petites velocitats, .... risc (controlat), emoció, diversió, força, velocitat, tècnica!!! Podem aprendre i gaudir. No us ho perdeu!!!!! És el moment ideal!! 
del 20 al 24 de març a Andorra. El país dels Pirineus. Mireu el video!!!! 


PODEU PASSAR-ME ARTICLES SOBRE L'ACTIVITAT FÍSICA I L'ESPORT. ENTRENAMENTS... ANEM A FER UNA PÀGINA DEL DEPARTAMENT DINÀMICA PER TAL DE COMPARTIR INFORMACIÓ INTERESSANT PER L'ESPORT , L'ACTIVITAT FÍSICA I LA SALUT!!!!!

video promoesquí!!!

16 de nov. 2016, 0:54 publicada per Isabel Feliu Oliu

tots a esquiar!!! Fas 1er ESO... ideal, apren aquest any a esquiar, quan vagis a Evian seràs un expert!!!! I podràs pujar a les pistes roges de dalt per veure el Montblanc!!!!! 

PAU GASOL OPINA! GRÀCIES PAU!!!!!

9 de maig 2016, 8:20 publicada per Isabel Feliu Oliu

LA IMPORTÀNCIA DE L'EDUCACIÓ FÍSICA EN LES NOSTRES VIDES. 
Actualment amb el boom de l'esport, gimnasos, carreres populars, carreres de muntanya.... cada vegada veiem a més gent del nostre entorn fent activitat física. Aquest és un motiu d'alegria per a tots els professionals, professors, educadors, monitors que pensem i intentem fer entendre que l'esport i l'activitat física ben portats,  ben informats, assesorats pels professionals de l'esport i la salut, junt amb una dieta saludable, el descans adequat junt amb l'autorealització personal, un saber estar i estimar de la pròpia vida, del que fem, del que estudiem, del que treballem, del que estimem.... són les eines indispensables per a ser feliç. Per a ser PERSONES SANES.    
i Què és fer esport/activitat física per a un bon estat físic i saludable???   La resposta és molt clara i breu. Per un manteniment de l'actual condició física necessitaríem almenys 3 sessions setmanals d'activitat física, combinant l'activitat aeròbica (cardio- 60') amb algun moment/estona de tonificació muscular.  Però si el que pretenem és una millora, perdre pes..... incidir i fer canvis en el nostre estat actual, cal que augmentem les sessions de treball i caldria parlar d'almenys 5 sessions setmanals.     Bé, ací comença la reflexió. Si està estudiat i és tan important???? per què a les escoles, dins el currículum escolar no se li dóna la importància que es mereix??  Se suposa que el professorat hauríem d'almenys ser capaços de vendre el producte i convéncer als alumnes de la necessitat del treball d'almenys una hora diària. Posar deures??? Com verifiquem que els fan???  Bé, potser si a nosaltres no se'ns fa cas.... no se'ns escolta.... potser sí llegim alguna reflexió per part d'algun esportista admirat.   Llegiu el que pensa/opina Pau Gasol, que a partir d'ara tindrà un article d'opinió al País.  Gràcies Pau!!!

RECOMANACIONS PER SEMPRE

26 de juny 2013, 4:39 publicada per JOSE ANTONIO CANSINO MORALES   [ actualitzat el 13 de març 2017, 3:09 per Isabel Feliu Oliu ]

CUIDEU LA VOSTRA SALUT REALITZANT ACTIVITAT FÍSICA DE FORMA SISTEMÀTICA A DIARI. PER QUALSEVOL DUBTE ESCOLTEU I PREGUNTEU AL PROFESSOR D'EDUCACIÓ FÍSICA!!!
http://www.xtec.cat/~mvidal59/index.htm

1-3 of 3