EDUCACIÓ FÍSICA

ACTUALITZACIÓ NOVETAT!!!!  PRÒXIM 6 D'ABRIL 2020. 
DIA DE L'ESPORT / BENICURSA A CASA!!!    MIREU CARTELL!!!!
dia de lesport.jpg     clica a aquest enllaç i veus el cartell!!!!

El Departament d'Educació Física de l'IES Violant de Casalduch és un Departament molt actiu format per 12 professors d'Educació Física, 6 amb dedicació total als Cicles Formatius d'Activitats Físico-esportives i 6 amb horari mixte. Mes 3 tècnics per al Cicle Mitjà de Conducció de grups en el Medi Natural.
Donada l'especialitat dels Cicles Formatius dedicant-nos a formar futurs Monitors d'Activitats Físico-esportives, ja siga en instal.lacions o en el medi natural, realitzem moltes activitats tant en horari escolar com extraescolar. Algunes d'aquestes es realitzen interactuant o fent pràctiques amb els alumnes del propi centre o d'altres escoles, en forma d'esdeveniment educatiu lúdic i esportiu.  

PROFESSORS:   Arantxa Esteban, Lluís Carbó, Vicent Sos, Isabel Feliu, José López, Teresa Royo, Lledó Mallol, Francesc Rubio, Vicent Bort, César Catalan, Pepe Badenes, Óscar Bosch i Shaila Suárez.

TÈCNICS ESPECIALISTES:   Miguel Piñana, Jordi Masip i Pedro Porcar.
DIA DE L'ESPORT 6 ABRIL 2020. PARTICIPA!!!

2 d’abr. 2020, 8:20 publicada per Isabel Feliu Oliu   [ actualitzat el 8 d’abr. 2020, 2:42 ]

dia de lesport.jpg     clica a aquest enllaç i veus el cartell!!!!

mira el cartell i segueix les instruccions!!!!!

POSA'T LA SAMARRETA.   Sino la tens , posa't una samarreta bonica!!!
FES ESPORT/ACTIVITAT I FES ALGUNA FOTO/VIDEO DIVERTIT. 
PENJA-HO A LES REDS ESPECIFICANT DIA DE L'ESPORT. IES BENICÀSSIM.

ACTIVITAT PER REALITZAR FINS EL 7 D'ABRIL. 

8 D'ABRIL PUBLICAREM EL GUANYADOR/A.

ENHORABONA A TOTS ELS PARTICIPANTS!!! HAN ARRIBAT MOLTS VÍDEOS TREBALLS. UNA PETITA EDICIÓ. Acampada de benvinguda al PN del Penyagolosa 24 i 25 d'octubre

16 de nov. 2016, 0:54 publicada per Isabel Feliu Oliu   [ actualitzat el 21 d’oct. 2019, 4:02 per Vicent Bort ]

Els propers 24 i 25 d'octubre l'alumnat de 1r d'ESO i 1r de Cicle Superior del centre aniran d'acampada al Parc Natural de Penyagolosa. Seran dues jornades intenses de convivència on realitzaran exercici físic en el medi natural, coneixeran nous companys dels diferents grups, investigaran sobre les espècies vegetals autòctones... Deixem a continuació el programa d'activitats i el llistat de material. Recomanem a les famílies no oblidar res, sobretot la roba d'abric i el material bàsic. S'esperen temperatures d'entre 14 i 3 graus. Esperem que tots gaudisquen i aprenguen


1-2 of 2