L'herbari virtual 2012

Aquest espai és el fruit del treball dels alumnes de 1r d'ESO de l'Institut Escola les Vinyes, de Castellbisbal. Durant més de dues setmanes hem estat treballant en grups cooperatius per a elaborar un Herbari virtual del Torrent de Pagueres geolocalitzat en un mapa.

Un herbari virtual elaborat a partir del treball de naturalistes, cartògrafs, fotògrafs i reporters.  Un procés complex i difícil que ha suposat, entre altres moltes tasques, l'estudi de l’itinerari per a la sortida de camp, el treball cartogràfic a la web, la introducció a la fotografia científica i periodística, la selecció de mostres, la confecció d’un herbari virtual, la plantada d’arbres i plantes de bosc mediterrani amb Educació Infantil, i encara entrevistes, enquestes i conferències!

En la navegació lateral podreu trobar informació sobre el desenvolupament del projecte. El contingut ha estat elaborat pels alumnes del centre en el seus diferents rols. Només té un valor terstimonial i per tant, recull encerts i errors dels treball, parts completes i parts amb mancances. És un treball escolar, no una pàgina de referència. L'herbari virtual va ser presentat als pares i mares del centre i la reste d'elements són parts necessàries d'aquest treball col·lectiu. Algunes parts no són públiques perquè contenen dades personals i d'avaluació dels alumnes. 

Plantada amb educació infantil
Molta feina realitzada sota el guiatge de l'equip docent de primer d'ESO i l'esforç de tots plegats. Allò més important, però, no es troba en aquesta pàgina, sinó en el cor i el cap dels alumnes, en allò que hem après. Tanmateix en podreu seguir aquí el rastre, bé seguint-ne el procés, bé descobrint el producte. Us convidem a visitar la pàgina i a gaudir-ne. Gràcies pel vostre interès en la nostra feina.
Institut Escola Les Vinyes
Desembre, 2012