Projecte "five days to dance"

10 de maig 2017, 3:03 publicada per super super

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, els alumnes de l’Institut-Escola Francesc Cambó de Verges, concretament els de 1r i 2n d’ESO, la setmana del 8 al 12 de maig participaran en un projecte d’expressió artística a través de la dansa anomenat FIVE DAYS TO DANCE - Voyage. El projecte, que recorre instituts de tot Europa, va tenir el seu propi documental l’any 2014, que va tenir mencions en diferents festivals de cinema. (Podeu veure el teaser aquí:  https://vimeo.com/58444009

 La companyia De Loopers (http://www.de-loopers.eu/bienvenido.html) vindrà a fer un taller intensiu de cinc dies durant els quals, es treballarà la consciència corporal, la relació amb els altres i l’autoestima. Aquest projecte intenta cohesionar el grup i treballar des de perspectives innovadores i diferents.

 Durant aquests cinc dies se suspendran les classes i els alumnes es dedicaran, exclusivament al projecte. De dilluns a dijous, el taller es farà al pavelló de Verges i el divendres al pavelló de Parlavà, de 8:00h a 14:30h.

 El resultat final d’aquest taller es podrà veure divendres 12 de maig al pavelló de Parlavà, oberta a tothom qui vulgui veure el resultat, a les 21h i el donatiu a l'entrada serà de 5€.

El projecte esta subvencionat per l'Associació de Famílies d'Alumnes de l'Escola i per els Ajuntaments de l'Àrea d'influència del centre educatiu. 

Us deixem amb les primeres fotos del projecte.

Atentament,

Equip Directiu


Comments