Convocatòria de vaga 08/11 (actualitzat 07/11 a les 22:25h)

27 d’oct. 2017, 2:18 publicada per super super   [ actualitzat el 7 de nov. 2017, 13:13 ]

Benvolgudes famílies,

Us informem que el TSJC avala la convocatòria de vaga de demà.
 
Us informem també que hi ha un canvi respecte al correu anterior: a INF/PRI tant sols s'oferiran els serveis mínims (director del centre i tres docents) sempre i quan, aquests puguin arribar al centre davant les previsions de mobilitzacions. 
Recordeu també les indicacions del Consell Comarcal respecte el transport i el menjador escolar que hi havia al correu anterior.

És per tot això, que us demanem, adopteu les mesures organitzatives que creieu oportunes.

Cordinalment

Josep Picot
Director

(actualitzat 07/11 a les 22:25h)

__________________________________________________________________________________

Benvolgudes famílies,

Us enviem les darreres informacions oficials de les que disposem:

- El Director dels Serveis Territorials ens ha informat ara fa una hora, que continua vigent la convocatòria de vaga general de demà dimecres 8 de novembre.
- Pel que fa al transport, el Consell Comarcal ens ha fet arribar una nota informativa (https://baixemporda.cat/ca/ensenyament.html).
- Per les informacions que ens han fet arribar els docents d'INF/PRI, la incidència de la vaga en aquestes etapes serà mínima.

Cordialment,

Josep Picot
Director


(actualitzat 07/11 a les 15:25h)
__________________________________________________________________________________________________________

Benvolgudes famílies,

Us informo que l’organització sindical, Intersindical (CSC), i restant a l'espera del què decideixin la resta de sindicats, ha convocat una vaga general en tot l’àmbit territorial de Catalunya, de 0 a 24 hores del dia 8 de novembre de 2017.
  • Pel que fa als serveis mínims, segons l'ordre publicada, el transport escolar per accedir a centres d’infantil i primària que no tenen transport públic alternatiu mantindran el servei. 
  • Per garantir la seguretat en l’horari de menjador i activitats complementàries: un terç del personal. 
  • Als centres docents públics i privats no universitaris i llars d’infants: una persona de l’equip directiu per centre de treball, entenent-se com a tal la persona titular de la direcció, del cap d’estudis, de la secretaria o de la coordinació pedagògica del centre. A més del personal esmentat, per a l’ensenyament infantil i primària (de 3 a 12 anys): 1 docent per cada 6 aules. 
  • No hi ha serveis mínims per l'ensenyament secundari obligatori (ESO), per la qual cosa, ens podríem trobar aquell dia sense docents per poder atendre els alumnes.
Us anirem informant sobre aquest grau d'incidència per poder adoptar cadascuna les famílies les mesures organitzatives que cregui més adients.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Atentament,

-- 
Josep Picot
DirectorComments