Helas niet langer te huur: ruim appartement aan Jachthaven

Te huur in Hasselt (O)

Appartement van plm. 125 m² boven een schiphuis (van de particuliere verhuurder) aan de van Nahuysweg 109.

In Hasselt, slechts 17 km van Zwolle (CS), goed bereikbaar met openbaar vervoer, gesitueerd op een prachtige locatie: aan de Jachthaven Molenwaard, op een besloten terrein.

Veilig en rustig, maar zeker niet saai: er is altijd wat te zien in de haven. Voor liefhebbers van snel varen: er is een baan op korte afstand in het Zwarte Water en er is een slip beschikbaar. Op loopafstand van de kerm van historisch en gezellig Hasselt.

Op de eerste etage de entree, hal, ruime ouderslaapkamer, idem badkamer, toilet, zeer lichte grote woonkamer met complete keukenhoek, groot (20 m²) en bezond (zuidwest) terras met uitzicht op de jachthaven.

Vanuit de hal met bergkast via de trap naar de tweede etage met 2 ruime en lichte slaapkamers en een cv-wasruimte.

Het appartement beschikt over:

  • 1 gratis parkeerplaats voor de deur

  • fietsenberging

  • vloerverwarming in de tegelvloeren op de woonverdieping

  • schuifpui naar terras met zonwering en lamellen

  • voor alle ramen en entree rolluiken

  • voor dakramen Velux rolgordijnen

  • afvoer gescheiden afval

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image