Home


Welkom bij huisartsen Zorgplein          De Enk 

U vindt hier de praktijken van huisartsen:
  • H.G.M. Geurts
  • Mw. A.H. de Jonge
  • J.F. Morgenstern
  • Mw. B.Y. Ouwerkerk 

(0341) 252395
(0341) 252395
(0341) 253333
(0341) 263344

       Faxnr. (0341) 263405

Ons verzorgingsgebied bevat de postcodes:
    8070 - 8071 - 8072
    8076 - 8077
    8085

Om u goed voor te lichten, geven wij belangrijke informatie over zowel de huisartsenpraktijk als ziektebeelden op deze site. Lees over onze medewerkers, op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn en hoe u het beste met ons contact kunt opnemen.

Nieuws

Kijk hierboven voor nieuws over actuele onderwerpen binnen de praktijken zoals o.a. de NHG-certificering. Ook over het vertrek van dokter Mulder en dokter Timmer naar Medisch Centrum Oosterlaan. Associatie dokter Geurts en dokter de Jonge.
Nieuwe privacyregelement in het kader van de AVG.
Ook de overname van de praktijk van dokter Morgenstern door zijn zoon. Tevens het nauwer samenwerken van de assistentes, waardoor u regelmatig een andere assistente aan de telefoon kunt krijgen

Mobiel nummer en (email-)adres

Omdat er steeds meer gebruik gemaakt wordt van email-verkeer (met name bij verwijzingen) is het nodig om van alle patiënten een email-adres en een mobiel nummer te hebben. Zou u deze aan de assistentes willen doorgeven? 
Daarbij komen we er ook achter dat we van niet iedereen het juiste woonadres hebben. Ook is de gezinssamenstelling in ons systeem niet altijd op orde. Zou u dit voor de zekerheid ook willen doorgeven?

MRSA en BMRO dragerschap

In verband met een nieuwe richtlijn voor hygiënische maatregelen in de huisartsenpraktijk is het belangrijk dat de praktijk ervan op de hoogte is wanneer u drager bent van een van de resistente micro-organismen (MRSA, BMRO). Voorheen was het niet nodig om voorzorgsmaatregelen te nemen in de huisartsenpraktijk als een patiënt drager was. Maar met de verandering van de regelgeving is dit anders geworden.

Mededeling betreffende uitslagen:
(zie ook spreekuur en openingstijden)
Als er een onderzoek zoals bijvoorbeeld bloedonderzoek of het maken van een foto is aangevraagd word u verzocht om een aantal werkdagen hierna te bellen naar de praktijk voor de uitslag. Dit mede als controlemiddel voor de arts dat u weet wat de uitslag van het onderzoek is. Mocht u een vervolgafspraak hebben staan bij de arts dan hoeft dit uiteraard niet, dan wordt de uitslag tijdens het consult besproken. 


Spoedgevallen

    In geval van levensbedreigende situaties: Alarmnummer 112.

    Voor spoedgevallen tussen 8.00 - 17.00 uur belt u: 
    (0341) 26 34 44 of het praktijknummer waarbij u voor 
    keuzemenu 1 kiest

    Avond, nacht en weekend: Huisartsenpost te Harderwijk:        
http://www.medicamus.nl/huisartsenpost-harderwijk
 
Om u goed van dienst te kunnen zijn dient altijd eerst even telefonisch contact opnemen.