Info‎ > ‎

Boekje - alle onderdelen

 En de onderdelen zijn…

 

BeVo

Stuur jij elke dag een paar leuke memes door naar je vrienden via instagram of facebook? En ben je ook nog eens creatief? Maak de ideale illustratie bij een stukje tekst en zorg ervoor dat je een geweldige meme maakt. Als dit je lukt dan zijn de punten voor jou!

Deelnemers: 2

Lokaal: BeVo lokaal

 

Bottle flip

De hype van 2016, bottle flip. Was jij hier een natuurtalentje in, of heb je het gewoon eindeloos geoefend? Dan is dit het perfecte onderdeel voor jou om te shinen op het klassentoernooi. Gooi zo veel mogelijk goede bottle flips in de tijd en win deze geweldige challenge.

Deelnemers: 1

Locatie: kantine

 

Bowlen

Ben jij klaar voor een goed potje bowlen tegen de andere klassen? Meld je dan aan. Gooi die strike en win!

Deelnemers: 2

Locatie: Lovers Powerzone

 

CupcakeCup

Altijd al een fan van ‘de CupcakeCup’ geweest, maar heb je je nooit in durven schrijven, en ben je nu toch ietwat te oud? Grijp dan je kans! Bind je schort voor, pak je receptenboek uit de kast en laat zien hoe jij niet 1,2 maar 3 heerlijke, mooie en creatieve cakejes ter wereld kunt zetten.

Deelnemers: 3

Locatie: kantine

 

Let op!: De cupcakes heb je thuis gebakken en versierd en zijn dus al klaar. Op school krijg je tijd om je tafel mooi te versieren en de laatste puntjes op de i te zetten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dans

Ben jij het nieuwe danstalent van 2017? En heb je altijd al willen optreden voor een groot publiek? Dan is dit het onderdeel voor jou! Per jaarlaag is er een bepaalde challenge of dans(pas) aan verbonden die de afgelopen tijd viral op het internet is gegaan en die centraal moet staan in het dansje dat je opvoert:

Jaarlaag 1: Dab

Jaarlaag 2: Rolexchallenge

Jaarlaag 3: Whip + Nae Nae

Jaarlaag 4: Juju on that beat

Jaarlaag 5: Running man challenge

 

Weet jij van de challenge of danspas iets creatiefs en eigen te maken? Meld je dan aan en dans de sterren van de hemel!

Deelnemers: 4

Locatie: aula

 

Let op!: Jullie krijgen per mail meer informatie

 

Drama

Heb jij een passie voor theater? Kan jij goed celebs imiteren en ken jij alle gossip uit hollywood? Meld je dan aan voor drama.

Deelnemers: 2

Locatie: dramalokaal

 

Film

Ook dit jaar kan een filmische uitdaging uiteraard niet uit het roemrijke rijtje

onderdelen ontbreken. In deze editie van het jaarlijkse

klassentoernooi zal de film in het teken staan van een challenge die het afgelopen jaar viral is gegaan op het internet: de Mannequin challenge!

 

Er zijn veel punten te verdienen (meer dan bij elk ander onderdeel) voor de

klassenfilm en bovendien valt er bij dit onderdeel een extra prijs te winnen: “de Kleine Rode Vier”. Lever de film in op vrijdag voor 10.00 uur bij l.leertouwer@het4e.nl

Deelnemers: een afvaardiging uit de klas

Locatie: overal

 

 

 

 

 

 

 

 

Het 4e challenges

#cinnamonchallenge #hotpepperchallenge #trynottolaughchallenge #eatitorwearitchallenge #trustfallchallenge Het hele internet staat er vol mee! Denk jij dat jij, als echt socialmedia kenner, de andere klassen kan verslaan in verschillende challenges? Laat dan je talenten zien in de minigame competitie #het4echallenges!

Deelnemers: 2

Locatie: schoolplein

 

Hindernisbaan

Maak je klaar voor een spannende strijd! Wie gaat door weer en wind en door gras en modder om zo snel mogelijk terug te zijn? Zorg dat jij, samen met je partner, zo snel mogelijk het parcours doorkomt en win!

Deelnemers: 2 (één meisje en één jongen)

Locatie: Wilde Westen (zie ook: www.klassentoernooi.het4e.nl)

 

Hockey

Natuurlijk wordt er weer gehockeyd. Ben jij de nieuwe Naomi van As of Sander Baart? Meld je dan aan en win!

Deelnemers: 6-9

Locatie: SDZ

 

Lasergamen

Doe mee aan het aller spannendste spel ooit en laat die strijd maar losbarsten! Versla samen met jouw team de rest en onttroon de winnaars van het voorgaande jaar. Wie durft?

Deelnemers: 3

Locatie: Lovers Powerzone

 

Levend standbeeld

Altijd al veel Boomerangs gemaakt en op je Instagram gezet? En wil je er een in real-life laten zien? Dan is dit je kans! Bij levend standbeeld kan je iedereen laten zien hoe het nou echt moet...

Deelnemers: 4, waarvan minimaal 1 als levend standbeeld

Locatie: 117

 

Mijnenveger

Wie wil er nou niet zoveel mogelijk likes? Bij dit spel draait het allemaal om likes verzamelen. Je bent geblinddoekt, maar in het veld staan allemaal hindernissen en de likes zijn verstopt. Je hebt de hulp van je partner nodig, die jou zal moeten begeleiden door de obstakels. Wie het snelst al zijn likes heeft verzameld, wint. Are you up for the challenge? Geef je dan op en doe mee!

Deelnemers: 2

Locatie: Aula

Modeshow

Ben jij een echte shopaholic? Kan je al die mooie kleding gewoon niet in de winkel laten liggen? Zie je jezelf al dé volgende mode styliste van Nederland worden? Haal dan snel de modeontwerp(st)er in je naar boven en laat je creativiteit zijn gang gaan bij de modeshow. Sleep die 20 punten maar binnen met jou prachtige outfits in het thema van klassentoernooi het4e!

Deelnemers: 5, waarvan minimaal 3 moeten lopen

Locatie: buiten, of in het dramalokaal (hangt af van het weer)

 

Musical.ly

Musical.ly, wie kent het niet. Heb jij de afgelopen tijd veel tijd besteed aan het maken van deze korte filmpjes? Dan is dit onderdeel gemaakt voor jou! Maak de beste musically en win.

Deelnemers: 2

Locatie: 217

 

Muziek

Bespeel je al je hele leven een instrument, of ben jij misschien de nieuwe Ed Sheeran of Beyoncé? Meld je dan aan en laat iedereen jouw talenten zien. Dit jaar is muziek (bijna) helemaal vrij; het moet natuurlijk wel iets met het thema te maken hebben. Wees dus creatief en maak er wat moois van!

Deelnemers: minimaal 2

Locatie: aula

Let op!: Jullie moeten van te voren een nummer hebben gekozen en ingestudeerd.

 

Mystery

Ben jij avontuurlijk genoeg om je op te geven voor het geheime onderdeel? Heb je zenuwen van staal, longen van goud en sta je bekend als de bonte hond met de blauwe staart? Ben je slim genoeg? Beheers jij lichamelijk uithoudingsvermogen? Kracht? Creativiteit? Of moet je moedig zijn? Wie zal het zeggen…

Deelnemers: 2

Locatie: schoolplein

 

Pubquiz

Ken jij alle internetgekkies compilaties uit je hoofd? Kan jij alle exen van Taylor Swift opnoemen? Wat is er allemaal over onze docenten op social media te vinden? Quizzen zijn niet meer weg te denken uit ons leven online. Denk jij elk detail te weten over het wereld wijde web en alles daar omheen? Doe dan mee aan de pubquiz. (Smartphones en andere hulpmiddelen zijn uiteraard ten strengste verboden)

Deelnemers: 5

Locatie: aula

Rubik’s cube

Ben jij degene die met bloed, zweet en tranen het snelst een rubik’s cube kan oplossen? Zorgen jij en je partner ervoor dat jullie de snelste tijd neerzetten? Neem dan deze weddenschap aan en bewijs hoe snel je vingers deze puzzel kan oplossen!

Deelnemers: 2

Locatie: aula

 

Schaken

Ben jij de nieuwe Gari Kasparov?

Beheers jij spitsvondig venijn en diepgaande strategische manoeuvres als

geen ander? Ben je het zat om nog steeds de ongekroonde koning van de 64 velden te moeten worden genoemd? Dan is dit je kans om de wereld te laten zien wat je in huis hebt. Geef je op en stel je plaats in het geschiedenisboek der schaakspellen veilig.

Deelnemers: 2

Locatie: 205

 

Softbal

Kan jij hard rennen, lekker pitchen en een goed balletje slaan? We zoeken spelers die er alles aan doen om te winnen. Dus meld je aan voor softbal en sla die homerun!

Deelnemers: 6-9

Locatie: SDZ

 

Sponsorloop

Rennen voor een goed doel.  Dit jaar halen we met de hele school geld op voor ‘Niños de Guatemala’. Meer info hierover per mail. Vraag je tantes, buurvrouwen, grootouders en achternichtjes of ze jou willen sponsoren om geld op te halen voor dit goede doel. De klas die het meeste geld ophaalt wint!

Deelnemers: hele klas!

Locatie: SDZ

 

Tafelvoetbal

Sta jij in je pauzes het liefst aan de voetbaltafel?, hou jij je adem in tot het einde van elk potje?, ben jij dagelijks van de winnende partij? en vorm jij een ijzersterk duo met je wederhelft? Dan is dit jouw kans om je jaarlaag jullie capaciteiten te showen!

Deelnemers: 2

Locatie: kantine

 

 

 

 

Voetbal

Voetbal mag niet missen! Bereid je voor op een spannend potje zaalvoetbal. Minimaal zes talentjes in het veld die de strijd aangaan om tot de beste voetbalklas van de jaarlaag benoemd te worden.

Deelnemers: 6-9

Locatie: SDZ

 

Vossenjacht

Pokémon go, je kent het vast wel. Een tijdje geleden vond iedereen het geweldig om zich weer jong te voelen en pokémon te zoeken. Vandaar dat Pokémon Go nu dan ook als vossenjacht basis zal dienen. De echte pokémon experts zullen nu hun zoek kunsten in moeten zetten om de verstopte pokémon te vinden! Maar dan geen Pokémon met de namen snorlax of pikachu, maar bijvoorbeeld Veenstra of Ross.

Deelnemers: 6

Locatie: hierover meer informatie per mail.

 

Wie is het?

Ben jij altijd up to date over de nieuwste schandalen op pagesix? En weet jij alle celebrities op te noemen en te beschrijven? Dan moet je zeker meedoen aan “Wie is het?”!

Deelnemers: 3

Locatie: 118

 

Wiiën

Heb jij vroeger veel op de Wii gespeeld? En wil jij die leuke tijd weer meemaken? Doe dan mee aan dit onderdeel en laat zien dat jij altijd al de beste bent geweest. Dit zal natuurlijk getest worden door jullie twee games te laten spelen op het grote scherm in de aula, zodat de uiteindelijke winnaar bepaald kan worden!

Deelnemers: 2

Locatie: Aula

 

Fifa

Ben jij goed in Fifa? Heb jij 5 star skills en win jij altijd met een jantje? Strijd dan met z’n tweeën op een heel groot scherm en met een enthousiast publiek voor de winst. Laat je tegenstanders zien wie de echte winnaars zijn en finesse ze!

Deelnemers: 2

Locatie: Filmzaal

 

 

 

Comments