Info‎ > ‎

Algemeen

Van woensdag 12 april t/m vrijdag 14 april is het eindelijk zover... het klassentoernooi! Alle klassen gaan tegen elkaar strijden op 28 verschillende onderdelen: van film en voetbal tot een pubquiz en een bakkerswedstrijd. De klas die de meeste punten behaalt, wint het klassentoernooi 2017 en “De Klassentoernooi Beker”. Zij mogen zich scharen in het illustere rijtje van winnaars.

 

Winnaars klassentoernooi voorgaande jaren:

2007: 2A

2008: 1B/2D

2009: 3D

2010: 4B

2011: 1D

2012: 1B

2013: 3C

2014: 1B

2015: 2B

2016: 4B

2017: ???

 

Woensdag 12 april

Op woensdag staat een aantal onderdelen van grote omvang op het programma. Op deze dag kunnen er met ruim negen verschillende onderdelen punten worden verdiend. De verantwoordelijkheden die je dan hebt hangen sterk af van je inschrijving voor een bepaald onderdeel. In dit klassentoernooi boekje kun je een omschrijving van de onderdelen vinden.

 

Woensdagavond

Lentefeest in Escape Delux te Amsterdam. Wij verwachten jullie allen!

 

Donderdag 13 april

Op woensdag graven de jaarlagen officieel de strijdbijl weer op, om het met elkaar op te nemen op het gebied van sport (in de vorm van het jaarlijkse sporttoernooi). Men kan ook genieten van een aantal reguliere onderdelen.

 

Vrijdag 14 april

Vrijdag zal de laatste dag zijn van dit eervolle driedaagse toernooi en de laatste mogelijkheid bieden om nog zoveel mogelijk punten te behalen. Wellicht wordt, na onder andere bowlen, lasergamen en het officieuze mystery-onderdeel, duidelijk dat jij jezelf de winnaar van het klassentoernooi 2017 mag noemen!

 

 

 

Thema

Het thema van dit klassentoernooi is “Go Viral”. Wat dit inhoudt? Bijna te veel om op te noemen. Bij veel onderdelen is het de bedoeling dat je op een of andere creatieve manier het thema verwerkt in je inzending. Dit is natuurlijk iets waar de jury zeker op zal letten! Dus schenk de komende tijd meer aandacht aan alle filmpjes en foto’s op het internet die de afgelopen tijd viral zijn gegaan!

 

Daarnaast spelen kwaliteit, enthousiasme, ontroering en doortraptheid een rol bij de jurering. De juryleden zijn doorgaans de docenten die het onderdeel leiden. Bij sommige onderdelen staat er een specifieke docent vermeld. Bij deze docent kun je terecht voor meer informatie.

 

Klassenfilm

De klassenfilm wordt tijdens het klassentoernooi gemaakt. Op woensdag wordt per jaarlaag de opdracht bekend gemaakt, waarna de Coppola’s, Scorsese’s en Tarantino’s onder jullie onverdroten aan het werk kunnen.

 

Voor de film zijn, net als voorgaande jaren, dubbele punten te verdienen! Ook dit jaar is er een aparte prijs te winnen voor dit onderdeel: “de Kleine Rode 4”. Deze prijs zal worden uitgereikt op vrijdagmiddag tijdens de eind uitreiking. Vorig jaar heeft onze vakjury de meeste punten toegekend aan de film van 5A.

 

De onderdelen

Je vindt in dit boekje een opsomming van de onderdelen waarvoor je je kunt inschrijven. Je overlegt als klas wie zich voor welk onderdeel gaat inzetten. Hier moeten soms pijnlijke keuzes gemaakt worden. Het aantal deelnemers per onderdeel is beperkt en sommige activiteiten vinden tegelijk plaats. Iedereen moet in totaal aan minimaal twee onderdelen meedoen (het maken van de film telt hierbij niet mee). Ook doe je verplicht aan 1 van de drie sporten mee (voetbal, hockey, softbal).

 

Bij elk onderdeel staat hoeveel deelnemers er per klas mogen meedoen en of je iets moet voorbereiden of niet.

 

Sporttoernooi

Zonder een aantal bewogen sportwedstrijden acht men dit klassentoernooi natuurlijk niet noemenswaardig en hoeft het niet in de annalen te worden vermeld. Jaarlaag en klas nemen het tegen elkaar op met de voetbal, hockey-bal en softbal, op de heroïsche slagvelden van SDZ.

N.B. Wanneer het op 13 april onverhoopt hard regent, zal een alternatief programma in werking treden, waarmee wij rekening houden met ieders wens om droog te blijven. Houd in dat geval de klassentoernooi site in de gaten. Jullie zullen hierover dan ook nog worden gemaild

Garderobe Lokalen

Tijdens het klassentoernooi zijn er een aantal lokalen waar je eventueel je jas en andere spullen kunt achterlaten. Let wel zelf op je (waardevolle) spullen; de lokalen gaan NIET op slot tijdens het klassentoernooi. Het is de bedoeling dat jullie er zelf voor zorgen dat de lokalen aan het eind van iedere dag leeg en opgeruimd zijn met de stoelen op tafel.

 

 • 1e klassen: 201
 • 2e klassen: 202
 • 3e klassen: 203
 • 4e klassen: 204
 • 5e klassen: 205

 

LET OP: Elke dag zijn er extra punten te verdienen of te verliezen. Als het lokaal niet in orde is aan het eind van de dag krijgt iedere verantwoordelijke klas 5 punten aftrek. Het kan dus dat een hele jaarlaag puntenaftrek krijgt. De stamlokalen zijn deze dagen niet te gebruiken voor de eerste klassen.

 

Punten

Binnen je eigen jaarlaag strijd je voor de punten. De winnaar van het onderdeel krijgt 10 punten, de nummer twee krijgt er 8, de nummer drie krijgt er 6, de nummer vier krijgt er 4 en de klas die laatste wordt krijgt er 2. Maar... wanneer er bijvoorbeeld maar 4 van de 5 klassen vertegenwoordigd zijn bij de onderdelen, kunnen er  maximaal 8 punten worden behaald door de winnaar.

 

Bonuspunten

Per klas zijn er maximaal 10 bonuspunten te verdienen. Deze punten kunnen alleen worden gegeven door de Senaat. Je kunt bijvoorbeeld punten krijgen door mee te helpen met het opruimen van bepaalde onderdelen of door de aula netjes op te ruimen. Taart werkt ook altijd goed…

 

Joker

Je mag als klas op één onderdeel je Joker inzetten. Een joker betekent het dubbele aantal punten bij het onderdeel waarop hij is ingezet. Je kunt je joker maar één keer inzetten op alle onderdelen behalve film en modeshow. De modeshow levert, naast de film, namelijk ook dubbele punten op. Denk dus goed na op welk onderdeel je als klas de meeste kans denkt te maken.

 

 

 

 

 

 

Regels

Het zal in school een drukte van belang zijn, waarbij op allerlei plaatsen uiteenlopende activiteiten zijn.

 

De volgende regels zijn belangrijk om alles goed te laten verlopen:

 • Help de school netjes te houden.
 • Zet je mobieltje uit bij activiteiten waarbij het stoort.
 • Niet eten en drinken tijdens de onderdelen.
 • Wees sportief (ook als toeschouwer).
 • Zorg dat je op tijd komt (ook als toeschouwer).
 • Aan de uitspraak van de jury valt niet te tornen.
 • Moedig je klasgenoten aan als je zelf geen onderdelen hebt!

 

LET OP: Het overtreden van regels kan leiden tot puntenaftrek voor je klas. Zorg er dus niet alleen voor dat je jezelf aan de regels houdt maar herinner ook je klasgenoten aan de regels.

 

Wat moet er vooraf gebeuren?

 • Bepaal met je klas wie er gaat musiceren, wie de modeshow bemant, wie de pubquiz doet, de film maakt etc. Iedereen doet in totaal aan minstens twee activiteiten mee.
 • Maak onderling afspraken: voor veel onderdelen moet je al vóór het klassentoernooi aan de slag om te oefenen of iets voor te bereiden.
 • Bepaal met je klas waar jullie het geld aan uit gaan geven. Per klas mag er maximaal € 10,- worden uitgegeven. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor huur van een oefenruimte voor muzikanten, stoffen voor de modeshow, de aanschaf van … ter voorbereiding van … etc. Wat jullie met dit geld ook doen, zorg altijd voor een bonnetje! Je mentor kan achteraf met behulp van dit bonnetje het uitgegeven geld bij de schooladministratie declareren.
 • Bedenk waar jullie je joker op in gaan zetten.
 • Maak afspraken over het schoonmaken van het garderobe lokaal tijdens het klassentoernooi.

 

De deadline is vrijdag 7 april om 17.00 uur. Uiterlijk op deze datum moet je klas hebben ingeleverd:

 

 • Het onderdeel waarop jullie je joker inzetten
 • De klassenindeling over de verschillende onderdelen
 •  

Het inleveren gebeurt digitaal: de mentor zorgt hiervoor!

 

Het indelingsformulier moet gemaild worden naar: j.hogenbirk@het4e.nl

 

 

En de onderdelen zijn…

 

BeVo

Stuur jij elke dag een paar leuke memes door naar je vrienden via instagram of facebook? En ben je ook nog eens creatief? Maak de ideale illustratie bij een stukje tekst en zorg ervoor dat je een geweldige meme maakt. Als dit je lukt dan zijn de punten voor jou!

Deelnemers: 2

Lokaal: BeVo lokaal

 

Bottle flip

De hype van 2016, bottle flip. Was jij hier een natuurtalentje in, of heb je het gewoon eindeloos geoefend? Dan is dit het perfecte onderdeel voor jou om te shinen op het klassentoernooi. Gooi zo veel mogelijk goede bottle flips in de tijd en win deze geweldige challenge.

Deelnemers: 1

Locatie: kantine

 

Bowlen

Ben jij klaar voor een goed potje bowlen tegen de andere klassen? Meld je dan aan. Gooi die strike en win!

Deelnemers: 2

Locatie: Lovers Powerzone

 

CupcakeCup

Altijd al een fan van ‘de CupcakeCup’ geweest, maar heb je je nooit in durven schrijven, en ben je nu toch ietwat te oud? Grijp dan je kans! Bind je schort voor, pak je receptenboek uit de kast en laat zien hoe jij niet 1,2 maar 3 heerlijke, mooie en creatieve cakejes ter wereld kunt zetten.

Deelnemers: 3

Locatie: kantine

 

Let op!: De cupcakes heb je thuis gebakken en versierd en zijn dus al klaar. Op school krijg je tijd om je tafel mooi te versieren en de laatste puntjes op de i te zetten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dans

Ben jij het nieuwe danstalent van 2017? En heb je altijd al willen optreden voor een groot publiek? Dan is dit het onderdeel voor jou! Per jaarlaag is er een bepaalde challenge of dans(pas) aan verbonden die de afgelopen tijd viral op het internet is gegaan en die centraal moet staan in het dansje dat je opvoert:

Jaarlaag 1: Dab

Jaarlaag 2: Rolexchallenge

Jaarlaag 3: Whip + Nae Nae

Jaarlaag 4: Juju on that beat

Jaarlaag 5: Running man challenge

 

Weet jij van de challenge of danspas iets creatiefs en eigen te maken? Meld je dan aan en dans de sterren van de hemel!

Deelnemers: 4

Locatie: aula

 

Let op!: Jullie krijgen per mail meer informatie

 

Drama

Heb jij een passie voor theater? Kan jij goed celebs imiteren en ken jij alle gossip uit hollywood? Meld je dan aan voor drama.

Deelnemers: 2

Locatie: dramalokaal

 

Film

Ook dit jaar kan een filmische uitdaging uiteraard niet uit het roemrijke rijtje

onderdelen ontbreken. In deze editie van het jaarlijkse

klassentoernooi zal de film in het teken staan van een challenge die het afgelopen jaar viral is gegaan op het internet: de Mannequin challenge!

 

Er zijn veel punten te verdienen (meer dan bij elk ander onderdeel) voor de

klassenfilm en bovendien valt er bij dit onderdeel een extra prijs te winnen: “de Kleine Rode Vier”. Lever de film in op vrijdag voor 10.00 uur bij l.leertouwer@het4e.nl

Deelnemers: een afvaardiging uit de klas

Locatie: overal

 

 

 

 

 

 

 

 

Het 4e challenges

#cinnamonchallenge #hotpepperchallenge #trynottolaughchallenge #eatitorwearitchallenge #trustfallchallenge Het hele internet staat er vol mee! Denk jij dat jij, als echt socialmedia kenner, de andere klassen kan verslaan in verschillende challenges? Laat dan je talenten zien in de minigame competitie #het4echallenges!

Deelnemers: 2

Locatie: schoolplein

 

Hindernisbaan

Maak je klaar voor een spannende strijd! Wie gaat door weer en wind en door gras en modder om zo snel mogelijk terug te zijn? Zorg dat jij, samen met je partner, zo snel mogelijk het parcours doorkomt en win!

Deelnemers: 2 (één meisje en één jongen)

Locatie: Wilde Westen (zie ook: www.klassentoernooi.het4e.nl)

 

Hockey

Natuurlijk wordt er weer gehockeyd. Ben jij de nieuwe Naomi van As of Sander Baart? Meld je dan aan en win!

Deelnemers: 6-9

Locatie: SDZ

 

Lasergamen

Doe mee aan het aller spannendste spel ooit en laat die strijd maar losbarsten! Versla samen met jouw team de rest en onttroon de winnaars van het voorgaande jaar. Wie durft?

Deelnemers: 3

Locatie: Lovers Powerzone

 

Levend standbeeld

Altijd al veel Boomerangs gemaakt en op je Instagram gezet? En wil je er een in real-life laten zien? Dan is dit je kans! Bij levend standbeeld kan je iedereen laten zien hoe het nou echt moet...

Deelnemers: 4, waarvan minimaal 1 als levend standbeeld

Locatie: 117

 

Mijnenveger

Wie wil er nou niet zoveel mogelijk likes? Bij dit spel draait het allemaal om likes verzamelen. Je bent geblinddoekt, maar in het veld staan allemaal hindernissen en de likes zijn verstopt. Je hebt de hulp van je partner nodig, die jou zal moeten begeleiden door de obstakels. Wie het snelst al zijn likes heeft verzameld, wint. Are you up for the challenge? Geef je dan op en doe mee!

Deelnemers: 2

Locatie: Aula

Modeshow

Ben jij een echte shopaholic? Kan je al die mooie kleding gewoon niet in de winkel laten liggen? Zie je jezelf al dé volgende mode styliste van Nederland worden? Haal dan snel de modeontwerp(st)er in je naar boven en laat je creativiteit zijn gang gaan bij de modeshow. Sleep die 20 punten maar binnen met jou prachtige outfits in het thema van klassentoernooi het4e!

Deelnemers: 5, waarvan minimaal 3 moeten lopen

Locatie: buiten, of in het dramalokaal (hangt af van het weer)

 

Musical.ly

Musical.ly, wie kent het niet. Heb jij de afgelopen tijd veel tijd besteed aan het maken van deze korte filmpjes? Dan is dit onderdeel gemaakt voor jou! Maak de beste musically en win.

Deelnemers: 2

Locatie: 217

 

Muziek

Bespeel je al je hele leven een instrument, of ben jij misschien de nieuwe Ed Sheeran of Beyoncé? Meld je dan aan en laat iedereen jouw talenten zien. Dit jaar is muziek (bijna) helemaal vrij; het moet natuurlijk wel iets met het thema te maken hebben. Wees dus creatief en maak er wat moois van!

Deelnemers: minimaal 2

Locatie: aula

Let op!: Jullie moeten van te voren een nummer hebben gekozen en ingestudeerd.

 

Mystery

Ben jij avontuurlijk genoeg om je op te geven voor het geheime onderdeel? Heb je zenuwen van staal, longen van goud en sta je bekend als de bonte hond met de blauwe staart? Ben je slim genoeg? Beheers jij lichamelijk uithoudingsvermogen? Kracht? Creativiteit? Of moet je moedig zijn? Wie zal het zeggen…

Deelnemers: 2

Locatie: schoolplein

 

Pubquiz

Ken jij alle internetgekkies compilaties uit je hoofd? Kan jij alle exen van Taylor Swift opnoemen? Wat is er allemaal over onze docenten op social media te vinden? Quizzen zijn niet meer weg te denken uit ons leven online. Denk jij elk detail te weten over het wereld wijde web en alles daar omheen? Doe dan mee aan de pubquiz. (Smartphones en andere hulpmiddelen zijn uiteraard ten strengste verboden)

Deelnemers: 5

Locatie: aula

Rubik’s cube

Ben jij degene die met bloed, zweet en tranen het snelst een rubik’s cube kan oplossen? Zorgen jij en je partner ervoor dat jullie de snelste tijd neerzetten? Neem dan deze weddenschap aan en bewijs hoe snel je vingers deze puzzel kan oplossen!

Deelnemers: 2

Locatie: aula

 

Schaken

Ben jij de nieuwe Gari Kasparov?

Beheers jij spitsvondig venijn en diepgaande strategische manoeuvres als

geen ander? Ben je het zat om nog steeds de ongekroonde koning van de 64 velden te moeten worden genoemd? Dan is dit je kans om de wereld te laten zien wat je in huis hebt. Geef je op en stel je plaats in het geschiedenisboek der schaakspellen veilig.

Deelnemers: 2

Locatie: 205

 

Softbal

Kan jij hard rennen, lekker pitchen en een goed balletje slaan? We zoeken spelers die er alles aan doen om te winnen. Dus meld je aan voor softbal en sla die homerun!

Deelnemers: 6-9

Locatie: SDZ

 

Sponsorloop

Rennen voor een goed doel.  Dit jaar halen we met de hele school geld op voor ‘Niños de Guatemala’. Meer info hierover per mail. Vraag je tantes, buurvrouwen, grootouders en achternichtjes of ze jou willen sponsoren om geld op te halen voor dit goede doel. De klas die het meeste geld ophaalt wint!

Deelnemers: hele klas!

Locatie: SDZ

 

Tafelvoetbal

Sta jij in je pauzes het liefst aan de voetbaltafel?, hou jij je adem in tot het einde van elk potje?, ben jij dagelijks van de winnende partij? en vorm jij een ijzersterk duo met je wederhelft? Dan is dit jouw kans om je jaarlaag jullie capaciteiten te showen!

Deelnemers: 2

Locatie: kantine

 

 

 

 

Voetbal

Voetbal mag niet missen! Bereid je voor op een spannend potje zaalvoetbal. Minimaal zes talentjes in het veld die de strijd aangaan om tot de beste voetbalklas van de jaarlaag benoemd te worden.

Deelnemers: 6-9

Locatie: SDZ

 

Vossenjacht

Pokémon go, je kent het vast wel. Een tijdje geleden vond iedereen het geweldig om zich weer jong te voelen en pokémon te zoeken. Vandaar dat Pokémon Go nu dan ook als vossenjacht basis zal dienen. De echte pokémon experts zullen nu hun zoek kunsten in moeten zetten om de verstopte pokémon te vinden! Maar dan geen Pokémon met de namen snorlax of pikachu, maar bijvoorbeeld Veenstra of Ross.

Deelnemers: 6

Locatie: hierover meer informatie per mail.

 

Wie is het?

Ben jij altijd up to date over de nieuwste schandalen op pagesix? En weet jij alle celebrities op te noemen en te beschrijven? Dan moet je zeker meedoen aan “Wie is het?”!

Deelnemers: 3

Locatie: 118

 

Wiiën

Heb jij vroeger veel op de Wii gespeeld? En wil jij die leuke tijd weer meemaken? Doe dan mee aan dit onderdeel en laat zien dat jij altijd al de beste bent geweest. Dit zal natuurlijk getest worden door jullie twee games te laten spelen op het grote scherm in de aula, zodat de uiteindelijke winnaar bepaald kan worden!

Deelnemers: 2

Locatie: Aula

 

Fifa

Ben jij goed in Fifa? Heb jij 5 star skills en win jij altijd met een jantje? Strijd dan met z’n tweeën op een heel groot scherm en met een enthousiast publiek voor de winst. Laat je tegenstanders zien wie de echte winnaars zijn en finesse ze!

Deelnemers: 2

Locatie: Filmzaal

 

 

 


JAARLAAG 1

WOENSDAG

9:00

BEVO

BeVoLOKAAL

9:30 – 11:00

DANS

AULA

10:00

Musically

217

10:30 – 11:30

Bottle flips

Kantine

11:00 –

12:00

Drama

Dramalokaal

12:00 - 13:00

Levend standbeeld

117

13:00 - 14:00

Challenges

Schoolplein

15:30 – 16:15

Wii’en

AULA

 

                       FEEST!

 


DONDERDAG

9:00 – 12:00

Voetbal, Hockey & Softbal

SDZ

12:15 – 12:45

Hindernisbaan

Wilde Westen

12:45 – 13:30: SPONSORLOOP - SDZ

14:00 – 14:45

Wie is het?

118

14:00 - 15:00

Tafelvoetbal

Kantine

14:00 – 15:30

Modeshow

Dramalokaal/Buiten

 

VRIJDAG

9:00 - 10:00

Schaken

205

9:00 - 10:30

FIFA

BIOSCOOP

9:30 – 11:30

PUBQUIZ

AULA

10:00 – 12:00

Bowlen

Powerzone

10:00 - 12:00

Lasergamen

Powerzone

10:00 – 11:00

Mystery

?

10:00 – 12:00

Vossenjacht

 

11:30 – 12:30

Cupcake Cup

AULA

11:30 – 12:30

Rubiks Cube

AULA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JAARLAAG 2

WOENSDAG

9:00

BEVO

BeVoLOKAAL

9:30 – 11:00

DANS

AULA

10:00

Musically

217

10:30 – 11:30

Bottle flips

Kantine

12:00 –

13:00

Drama

Dramalokaal

12:00 - 13:00

Levend standbeeld

117

13:00 - 14:00

Challenges

Schoolplein

14:45 – 15:30

Wii’en

AULA

 

                       FEEST!

 


DONDERDAG

9:00 – 12:00

Voetbal, Hockey & Softbal

SDZ

12:15 – 12:45

Hindernisbaan

Wilde Westen

12:45 – 13:30: SPONSORLOOP - SDZ

14:00 – 15:30

Modeshow

Dramalokaal/Buiten

14:45 - 15:30

Wie is het?

118

15:00 - 16:00

Tafelvoetbal

Kantine

 

 

 

VRIJDAG

9:30 – 11:30

PUBQUIZ

AULA

10:00 - 11:00

Schaken

205

10:00 – 12:00

Bowlen

Powerzone

10:00 - 12:00

Lasergamen

Powerzone

10:00 – 12:00

Vossenjacht

 

11:00 – 12:00

Mystery

?

11:00 - 12:30

FIFA

BIOSCOOP

11:30 – 12:30

Cupcake Cup

AULA

11:30 – 12:30

Rubiks Cube

AULA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JAARLAAG 3

WOENSDAG

9:30

BEVO

BeVoLOKAAL

10:00

Musically

217

10:30 – 11:30

Bottle flips

Kantine

11:00 - 12:30

DANS

AULA

12:00 – 13:00

Levend standbeeld

117

13:00 - 14:00

Drama

Dramalokaal

13:00 - 14:00

Challenges

Schoolplein

13:00 - 14:00

Tafelvoetbal

Kantine

14:00 -14:45

Wii’en

AULA

 

                   

       FEEST!

 
DONDERDAG

9:00 – 12:00

Voetbal, Hockey & Softbal

SDZ

12:15 – 12:45

Hindernisbaan

Wilde Westen

12:45 – 13:30: SPONSORLOOP - SDZ

14:00 – 15:30

Modeshow

Dramalokaal/Buiten

14:45 - 15:30

Wie is het?

118

15:00 - 16:00

Tafelvoetbal

Kantine

 

 

VRIJDAG

9:30 – 11:30

PUBQUIZ

AULA

10:00 - 11:00

Schaken

205

10:00 – 12:00

Bowlen

Powerzone

10:00 - 12:00

Lasergamen

Powerzone

10:00 – 12:00

Vossenjacht

 

11:00 – 12:00

Mystery

?

13:00 - 14:30

FIFA

BIOSCOOP

11:30 – 12:30

Cupcake Cup

AULA

11:30 – 12:30

Rubiks Cube

AULA

 

 

 

 

 

 

 


JAARLAAG 4

WOENSDAG

9:30

BEVO

BeVoLOKAAL

10:00

Musically

217

10:30 – 11:30

Bottle flips

Kantine

11:00 - 12:30

DANS

AULA

12:30-14:00

FIFA

Filmzaal

13:00- 14:00

Levend standbeeld

117

14:00 - 15:00

Drama

Dramalokaal

13:00 - 14:00

Challenges

Schoolplein

15:00 - 16:00

Tafelvoetbal

Kantine

13:15 -14:00

Wii’en

AULA

 

                    

   FEEST!

 

 

DONDERDAG

9:00 – 10:00

mijnenveger

AULA

9:30  – 11:00

modeshow

Drama lokaal/buiten

10:00 - 11:00

Wie is het?

118

11:30

Hindernisbaan

Wilde westen

12:45 – 13:30: SPONSORLOOP - SDZ

13:30 - 16:30

voetbal, hockey en softbal

SDZ

 

VRIJDAG

9:30 – 11:30

PUBQUIZ

AULA

12:00 - 13:00

Schaken

205

10:00 – 12:00

Bowlen

Powerzone

10:00 - 12:00

Lasergamen

Powerzone

10:00 – 12:00

Vossenjacht

 

13:00 – 14:00

Mystery

?

12:30 – 13:30

Cupcake Cup

AULA

12:30 – 13:30

Rubiks Cube

AULA

 

 

 

  

 

 

 

JAARLAAG 5

WOENSDAG

9:00

DANS

AULA

10:00

BEVO

BEVOLOKAAL

10:00

Musically

217

10:30 - 11:30

Bottle flip

Kantine

12:30 – 13:15

Wii’en

AULA

13:00 - 14:00

Levend standbeel

117

13:00 - 14:00

Challenges

Schoolplein

14:00 -15:00

Tafelvoetbal

kantine

14:00 - 15:30

FIFA

Filmzaal

 

                       

 FEEST!

 
DONDERDAG

9:00 – 10:00

Wie is het?

118

9:30  – 11:00

modeshow

Drama lokaal/buiten

10:00 - 11:00

mijnenveger

AULA

11:30

Hindernisbaan

Wilde westen

12:45 – 13:30: SPONSORLOOP - SDZ

13:30 - 16:30

voetbal, hockey en softbal

SDZ
VRIJDAG

9:30 – 11:30

PUBQUIZ

AULA

10:00 – 12:00

Bowlen

Powerzone

10:00 - 12:00

Lasergamen

Powerzone

10:00 – 12:00

Vossenjacht

212

12:30 – 13:30

Cupcake Cup

AULA

12:30 – 13:30

Rubiks Cube

AULA

 

13:00 - 14:00

Schaken

205

14:00 – 15:00

Mystery

?Comments