MAFFIA

KLASSENTOERNOOI 2019

WINNAAR KLASSENTOERNOOI 2019

5E

Welkom bij de nieuwe site van het klassentoernooi! Vanaf maandag 1 april t/m woensdag 3 april is het eindelijk zover... Het klassentoernooi! Alle klassen gaan tegen elkaar strijden op 20 verschillende onderdelen in het thema MAFFIA: De klas die de meeste punten behaalt, wint het klassentoernooi 2019 en “De Klassentoernooi Beker”. Zij mogen zich scharen in het illustere rijtje van winnaars.

Winnaars Klassentoernooi voorgaande jaren:

2015: 2B

2016: 4B

2017: 4D

2018: 2D

2019: 5E

Op deze site vind jij alle informatie die je nodig hebt om je zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden op Het Klassentoernooi. Er bevinden zich aparte menu's voor de onderdelen, de stand, de indeling, de schema's en nog meer. Dit jaar hebben we een gezamenlijke start van Het Klassentoernooi. Alle informatie over deze start van Het Klassentoernooi bevindt zich in het menu van de rest van de onderdelen.

Alle overige informatie vind je in het informatie menu. Hier bevinden zich de regels, de locaties en de tips die jullie klas gaan helpen om dit Klassentoernooi te winnen.

Het Thema

MAFFIA, een thema dat alleen maar om de misdaad draait! Pablo Escobar en Al Capone; allebei hele beroemde maffiosi die wij dit jaar tot leven brengen in het klassentoernooi.

De Planning

Op maandag 1 april staan een groot aantal onderdelen van grote omvang op het programma. Op deze dag kunnen er met ruim 7 verschillende onderdelen punten worden verdiend. De verantwoordelijkheden die je dan hebt hangen sterk af van je inschrijving voor een bepaald onderdeel.

Op maandagavond dan het Lentefeest. Wij verwachten jullie allen!

Op dinsdag graven de jaarlagen officieel de strijdbijl weer op, om het met elkaar op te nemen op het gebied van sport (in de vorm van het jaarlijkse sporttoernooi). Men kan ook genieten van een aantal reguliere onderdelen.

Woensdag zal de laatste dag zijn van dit eervolle driedaagse toernooi en de laatste mogelijkheid bieden om nog zoveel mogelijk punten te behalen. Wellicht wordt, na onder andere disstrack, lasergamen en het officieuze pubquiz-onderdeel, duidelijk dat jij jezelf de winnaar van het klassentoernooi 2019 mag noemen!