Liv & Pension
Valg af firmapensionsordning er en væsentlig, strategisk beslutning. Markedet udvikler sig hurtigt, og den rigtige firmapension medvirker til at tiltrække og fastholde de gode medarbejdere. Hertz og Ødum har valgt at samarbejde med alle større pensionsrådgivere og pensionsselskaber afhængigt af kundens konkrete behov. Som  kundens mand bistår vi med at udvælge blandt disse udbydere baseret på deres egnethed og appetit på den enkelte opgave.

Særlig juridisk rådgivning
Jusmedico, Law Firm / Jan Bjerrum Bach, Managing Partner. Jusmedico tilbyder særlig juridisk rådgivning indenfor biotek, farmaceut, medicinalindustrien.

Kidnapning, afpresning, anti-aflytninger, spionage og Anti Piracy.
Drejer det sig om fysisk og personlig sikkerhed, herunder risikoen for kriminalitet, afpresning og kidnapning og andre udefra kommende trusler, samarbejder vi med markedets bedste indenfor VIP- og eventsikkerhed i ind- og udland. Disse samarbejdspartnere tilbyder endvidere sine kunder at foretage efterforskning og opklaring af tyverisager og beskæftiger sig tillige med anti-aflytninger og spionage. Hvornår er dit mødelokale sidst blevet checket? Kontakt venligst Martin Hagen Ødum for yderligere oplysninger.

IT sikkerhedspolitik
På området for IT-sikkerhed har Hertz & Ødum et samarbejde med 
Neupart A/S.
Grundlæggeren Lars Neupart hjælper vore kunder med udarbejdelse af sikkerhedspolitik, sikkerhedsregler, risikovurderinger og rådgivning. Lars Neupart er med sine faglige og højt respekterede synspunkter en anerkendt og ofte citeret sikkerhedsekspert og foredragsholder. Lars Neupart er medlem af Dansk Industris IT-sikkerhedspanel.

IT sårbarhedstest og rådgivning
FortConsult A/S, Ulf Munkedal, leverer løsninger og ydelser, der effektivt kan bidrage til at vurdere sikkerhedstruslerne og beskytte sig mod dem. Virksomheden besidder unik kompetence inden for sårbarheder, orme og vira og andre hyppigt forekommende sikkerhedstrusler.

Øvrige
For såvidt angår sikring af vore kunders bygninger og løsøre, herunder varelagre, samarbejder vi med en række sikringskonsulenter og ingeniørfirmaer, der ligeledes forestår udarbejdelsen af besigtigelses- og risikorapporter, når dette kræves af forsikringsselskaberne. I tillæg hertil har vi i samarbejde med en række advokatfirmaer og loss adjusters, der kan træde til, når vore kunder har skader eller bliver mødt med erstatningskrav. Hertz & Ødum har gode relationer til og løbende samarbejdsforhold med langt de fleste forsikringsselskaber i Danmark.