Vælg din forsikringsmægler med omhu....

Vores kunder er unikke. Ingen af vores kunder passer ned i forsikringsselskabernes standard programmer og der er ikke to der er ens. Vores kunder er alt lige fra nyopstartede innovationsvirksomheder til børsnoterede og internationale koncerner.  

Vi er ikke generalister. I stedet for at vide lidt om alting har vi valgt at fokusere vores kompetencer på nogle få industrier som vi følger tæt. Vi interesserer os specielt for risici inden for Finans, Invest, Bio-Tech, Pharma, High-Tech og IT.

Vi er ikke traditionelle. Sammen har vi over 50 års erfaring og vi tilstræber at udfordre det vante og ikke lade os styre af en branche der gør som den hele tiden har gjort. Hos Hertz & Co. er alle ansatte anerkendt og respekteret for at udfordre og sætte spørgsmålstegn ved enhver løsning. Vores organisation og kultur har altid plads til nye tanker, koncepter og metoder, der kan skabe merværdi for vores kunder.
 
Vi er ikke epigoner. Tonen er ærlig og bestemt, da vi hviler i at være fagligt rustet til at give vores kunder den nødvendige rådgivning. Hvis man vil have en mægler, der aldrig tør udtale sig eller snakker én efter munden, så er Hertz & Co. Forsikringsmæglere ikke den rigtige samarbejdspartner.  
 
Vi er ikke som du vil forvente. Har du været vant til ugelange svartider på dine henvendelser? Føler du ikke du får konkrete svar? Fornemmer du at din mægler ikke helt magter opgaven? Ved du ikke helt hvad du betaler for? Er du ikke helt tryg ved situationen? Hvis det er tilfældet vil du blive aldeles overrasket hos Hertz & Co. Forsikringsmæglere A/S.