Budskapet viktigast

Produktion och försäljning av böcker i print-on-demand-teknik
Entré - Om oss - POND Förlag - Stiernfilm - Marknadsföring      Leverans per post. Inget lager - inga mellanhänder - låga priser
__________________________________________________________________________

                           NYUTKOMMEN!
https://sites.google.com/a/hasselrot.nu/www/home22/B%20Den%20fo%CC%88rbannande%20pra%CC%88sten%20B.jpg

Under åren 1990-93 arbetade Bo Stolpstedt som präst i ett par församlingar i Växjö stift.

Hans tid där blev milt sagt turbulent. Genom sitt nytänkande och sina radikala idéer kom han snart på kant med sina kollegor.

Efter mordhot och andra trakasserier tvingades han till sist att lämna sin tjänst. Bråket gick under namnet den stora prästfejden och väckte stort uppseende i medierna. Boken är en dokumentär och följer verkligheten med inlagda brev, bilder, insändare och artiklar.

Bo Stolpstedt f. 1944 är uppväxt i Linköping. Detta är hans andra bok som prosaförfattare. Han har tidigare skrivit dramatik som han regisserat och satt upp på olika scener i Östergötland, bl.a. på Sagateatern i Linköping.

Den förbannade prästen ISBN 978-91-978300-1-0

Inkl. porto 249:- (6 frimärken). Sändes mot faktura.


____
Wilhelm Sjögren – slut för tillfället!
 

Wilhelm Sjögren, läraren, ingenjören, och tidigare politikern, som  även skrivit två kriminalromaner, är uppvuxen i Filipstad, där han förr var politiskt aktiv i olika nämnder, landsting och styrelser.

I backspegeln handlar till stor del om händelser under författarens ungdomsår i Filipstad.  Han berättar om skolåren och om skidlegender från SM i Filipstad 1953.  Arbetslivet, där han stött på allt från ungtuppar till grevar och baroner, berättar han livfullt om i flera avsnitt.

Sjögrens bakgrund beskrivs i avsnittet  ”En skäggig man med känsla för rättvisa”. Där berättar han om sin morfars far Otto Vilhelm Eriksson, som umgicks i kretsar kring Hjalmar Branting och Fredrik Ström.  Otto Vilhelm blev den förste ansvarige utgivaren för tidningen Sörmlands-Kuriren, sedermera  tidningen Folket i Eskilstuna.

I BACKSPEGELN ISBN 978-91-977738-9-8

270 sid. format 145x205 mm. Illustrerad. Pris: 249:- inkl. porto (6 frimärken). Sändes mot faktura. Maila Din postadress. Beställ: pond@hasselrot.nu   Lindman på nytt spår!

I denna sin fjärde kriminalroman tar Bertil Nordin läsarna från den grekiska ön Santorini tillbaka till den mellannorrländska metropolen Broköping, där kriminalkommissarie Martin Lindman och hans manskap får ta sig an ett mystiskt dödsfall vid den publikdragande musikfestivalen i Reby. Vad hände den där tidiga söndagsmorgonen? Det blir början på ett antal skilda och märkliga händelser, som håller polisen sysselsatt ett år framåt. En stor hund, en popmusiker, en 2000–talets träpatron, en travhäst och en kråka kommer i fokus, och ett oväntat fyrverkeri avslutar en gemytlig fest. Till slut får reportern på lokaltidningen ett brev… Bertil Nordin har kokat ihop sin mest händelserika roman hittills – skriven på ett sätt, som håller läsaren fången från första till sista sidan!

KÖP NU!

DEN SOM ILLA GÖR    ISBN 978-91-978300-3-4

240 sid. format 145x205 mm Pris: 249:- inkl. porto (6 frimärken). Sändes mot faktura. Maila Din postadress. Beställ: pond@hasselrot.nu

________________________________________________________________________

TV-mannen, som var med när allt började
Självbiografi, med hjärta och tanke. Författarens kluriga och spännade poesi blandad med han konst från teckningar till oljemålningar och grafik. En historieberättelse om Televisionens födelse i Sverige.
Kända ansikten, som fanns med i Axelmans lovprisade TV-produktioner från TV:s barndom fram till 70-talets slut.

VAD VÄGER TIDEN,
ISBN 978-91-977738-7-4, 199 sid. format 145x205 mm Pris: 249:- inkl. porto (6 frimärken). Sändes mot faktura. Maila Din postadress. Beställ: pond@hasselrot.nuOffer för VARGJÄGARE – slut för tillfället!

Författaren Wilhelm Sjögren, bosatt i Karlstad, men uppvuxen i Filipstad. Han kan titulera sig ingenjör, lärare och mentor. Hans deckare Offer för vargjägare är den andra boken efter Offer för en mördare, som utkom år 2008.  Båda handlar om polischefen Jan Bergdahls och hans kollega Sven Perssons strapatsfyllda kamp mot brottsligheten och vädret i de värmländska skogarna. Under några hektiska månader följer vi deras jakt på mördare i trakterna kring Filipstad och Karlstad. Jan Bergdahl sitter här halvsovande på det framrusande tåget, då det häftigt bromsar in med ett intensivt, skärande oljud - en man har blivit överkörd. Själmord anser polisen, men den nyligen pensionerade polischefen Bergdahl har en annan uppfattning, som leder in honom på vargjakt och mord.

ISBN 978-91-978300-5-8, 236 sid. format 140x200 mm

Pris: 249:- inkl. porto (6 frimärken). Sändes med faktura.                       

Maila Din postadress.     Beställ: pond@hasselrot.nu  
Bertil Nordins deckare - LOISA

Bertil Nordins tredje kriminalroman, efter Stenriket, 2005 och Spiken i vita huset, 2007 (se längre ner på sidan). Boken LOISA flickan som försvann blev också en succé.

   "De som bär på skuld, ställer till det för sig, är skrupelfri, har gott minne eller bara råkar illa ut passerar alla revy i Bertil Nordins nya kriminalroman, som är en spännande uppföljare till ”Spiken i vita huset” (2007). Det är återigen härligt flyt, humor och en del tvära kast i den norrländska metropolen! "

ISBN 978-91-978300-7-2, 240 sid. 14x20 cm.

Nu 249:- inkl. porto (6 frimärken). Sändes med faktura.                                Beställ: pond@hasselrot.nu Maila postadressen.

________________________________________________________________________________ 

FRIDA GRUNDEL  dikter                              

”…då och då möts vi i havet mellan oss, i vattnet där allt är ett, där ingen tyngdlag kan dra…” 

Frida Grundels poesi växer fram i kontrasten mellan inre och yttre världar. Hon fångar stora vidder och ger dem till läsaren i förtätad poetisk form.
I djupet och allvaret lyser en kraft igenom texterna, en acceptans av sig själv och livets skeden som lämnar läsaren med hopp och glädje.
”… gyttjan torkar kring mina vader, en vind rycker mig i armen, utan att märka det är jag redan på väg.”
Mikaela Larm, journalist och fotogr
af

 Illustrationer: Fredrik Grundel

TANGO BAKOM MOLNEN,    ISBN 978-91-978300-9-6, 56 sid. 16,5x21 cm. 

Pris: 159:- inkl. porto. Sändes med faktura. Beställ, maila Din postadress.: pond@hasselrot.nu 

____________________________________________________________________________________________________________

OFFER FÖR EN MÖRDARE

Wilhelm Sjögren

Det här är en kriminalroman, som beskriver närpolischefen Jan Bergdahl och hans kollega Sven Perssons liv och vardag i den mellansvenska småstaden Filipstad. Polisens resurser skärs ner och narkotikan florerar i stan. Ett mord på en kvinna inträffar och spåren leder till en narkotikalangare och missbrukare. Några politiker hamnar i händelsernas centrum och flera mord förbryllar polischefen Jan Bergdahl. Handlingen utspelar sig huvudsakligen i Filipstad och dess omgivning samt i Tyskland. De personer som skildras i boken finns inte, men är beskrivna utifrån en småstads verklighet.

 Wilhelm Sjögren, uppväxt i Filipstad, bor numera i Karlstad. Wille, som de flesta kallar honom, är ingenjören, som arbetat som SO-lärare, studievägledare blandat med 17 Vasalopp, 10 Lidingölopp och politik i kommun och landsting. Nu har han fått lite mer tid och kan därför inte lova, att det inte blir en uppföljare på den här historien.

ISBN 978-91-975970-6-7, 236 sid.15x20 cm. Pris: 249:- inkl. porto. Sändes med faktura. Beställ: pond@hasselrot.nu Maila postadressen.

__________________________________________________________________________________________________

KAMPEN MOT DET MEST

TABUBELAGDA -

men ändå - ljus i tunneln

Maria Sechirah såg sin pappa hålla hennes en månad gamla dotter på sitt knä. Då plötsligt brast något inom Maria. Något fruktansvärt gjorde sig påmint, men vad, kunde hon inte förstå. Hon behövde hjälp för att få fram det. En zonterapeut öppnade hennes ögon med den raka frågan: – Har din pappa utnyttjat dig sexuellt? När de förfärligaste minnen då vällde fram, förstod Maria hur allvarligt drabbad hon faktiskt var. Plågorna av alla minnen genomled hon, för att kunna skydda sina egna barn. Debutboken Ond Kärlek blev Marias sätt att bearbeta den tortyr, som pappans övergrepp innebar. Bokstavligen värkte den fram under en tioårsperiod. En tid av skrämmande upplevelser, som öppnade många, djupa sår, som med tiden ändå kunnat läka ganska bra. Nu kan Maria berätta. Med Ond Kärlek vill Maria ge stöd till andra drabbade och deras anhöriga. Hon känner sig stark nog att i samtal inom skola, vård och barnomsorg och på företag, dela med sig av sina erfarenheter. Maria vill därmed öka kunskaperna och medvetenheten om utbredningen av sexövergrepp och incest i samhället. De är betydligt vanligare än vi tror och orsakar mycket lidande och kostar sjukvården stora pengar.  Läs Marias blogg: http://ondkarlek.blogg.se 

Läsare tycker: ”Boken är väldigt självutlämnande. Det är starkt att kunna skriva om saker som måste vara väldigt smärtfyllda. Jag känner väldigt stor sympati för det lilla barnet som är så ohyggligt utlämnad till de vuxnas godtycke. I boken är det väldigt få vuxna som ställer upp för det barnet Maria. Jag kände mig sorgsen när jag läste den här boken, men samtidigt hoppfull eftersom Maria har kunnat bryta den onda cirkeln av övergrepp och kunnat ta sig ut ur offerrollen. Det är väldigt starkt gjort.”   Mvh Susanne Ahlberg

OND Kärlek ISBN 978-91-977738-0-5  15x20 cm 120 sid.  

Pris 239:-/st, (inkl. porto).  Beställ mot faktura: pond@hasselrot.nu     

Maila postadressen. 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

ANNA - SOM VUXET ÖVERGREPPSBARN - GER HON LIKA MÅNGA SVAR - SOM HON STÄLLER FRÅGOR. VAD GÖR VI - MER ÄN BARA TITTAR PÅ?

Anna Eling berättar i sin bok Välsignade barn om hur hon utsattes för grova sexövergrepp i barndomen och hur det är att som vuxen leva med detta dolda handikapp.  Sveriges Radio/Dalarna intervjuar Anna, som läser några avsnitt i sin bok, LYSSNA HÄR . Boken finns nu i bokhandeln och på biblioteken i bl.a. Borlänge och Avesta. Både  Annas bok Välsignade barn och kusinen Maria Sechirahs bok OND Kärlek i samma ämne kan beställas nedan. Annas blogg finns här. LÄS DEN!  

SVT GävleDala sände en intervju med Anna

VÄLSIGNADE BARN kostar 239:-/st (Inkl porto)

ISBN 978-91-975970-5-0,  15x20 cm 141 sid.  Beställ mot faktura:pond@hasselrot.nu  Maila postadressen.

___________________________________________________________________________________________________________________

 VÄGEN HEM

OLGA WESTLUNDS andra bok efter Ord på vägen är tankeväckande läsning med kärleksfulla ord på prosa och i dikt.

Ur förordet:  "Med denna bok vill jag hjälpa dig att finna dig själv, så du känner glädje, trygghet och harmoni i livet. Jag är en person som har funnit mig själv, vem jag är och jag vet att vi alla har samma källa inom oss. Känn efter om budskapet är rätt för dig. Jag hoppas du finner några ledtrådar, så att du finner ditt Sanna jag. Ett är allt och allt är ett. Ändå är varje själ unik och väljer sin väg i livet".  

VÄGEN HEM ISBN 978-91-977738-3-6,  11,5x16,5 cm, 70 sidor  

Pris 119:-/st  (inkl port).  Beställ mot faktura: pond@hasselrot.nu  

Maila postadressen.                                                             ____________________________________________________________________________________

BOK&BIBLIOTEK 2008 (Arkiv)

På Bokmässan i Göteborg släpptes Anna Elings och Maria Sechirahs böcker Välsignade barn och OND Kärlek (Bild från förlagets monter t.v.). De båda kusinerna beskriver hur det är att som vuxen leva med att som barn ha blivit utsatt för sexuella övergrepp. Vid ett möte på mässan med författaren Thor-Björn Bergman, http://bergmania.se, också han utsatt för övergrepp i barndomen, beslutade de tre att bilda Nätverket vuxna övergreppsbarn , personer som trätt fram och vågat berättat om sina liv. Avsikten är att få igång en omfattande debatt, som kan få flera att framträda. Gruppen ska arbeta för att väcka opinion, så att de stora, tabubelagda samhällsproblemen med sexuella övergrepp på barn synliggörs och att offren får den vård de kan kräva.  Du som vill bidra med kunskap, idéer eller vara med i arbetsgruppen, mailar kontakt@hasselrot.nu . Under Bokmässan fick Anna och Maria tillfälle att träffa flera betydelsefulla opinionsbildare och hoppas att de ska kunna föra ut budskapet.  Kvinnorna planerar att resa ut och berätta om sina erfarenheter och använda boken som underlag vid föreläsningar, diskussioner och kurser.   Bokmässan: Mark Levengood fick Marias och Annas signerade böcker, när han talade om mänskliga rättigheter i FN-montern på bokmässan. Kvinnorna hoppas att Mark nu för ut budskapet och bidrar till synliggörandet av problemet med sexuella övergrepp på barn.

  

 

Bokmässan: Göran Greider, chefredaktör för Dalademokraten och flitig debattör fanns på scenen tillsammans med ärkebiskopen emeritus KG Hammar i Svenska kyrkans monter Se människan. När Anna träffade herrarna diskuterade de budskapet i hennes bok Välsignade barn. De  tog emot var sitt signerat exemplar för vidare kunskapsinhämtande. 

 

 
Bokmässan: Vid presskonferensen deltog sakkunniga riksdagskvinnan Maria Kornevik Jakobsson (c), som arbetar i Riksdagens Socialutskott.
 SJÄLVBIOGRAFIER

Del 1 av Annagreta Eriksson H:s självbiografiska romansvit i tre delar

ANDRA UPPLAGAN!

Skolhemsongen är Annagreta Eriksson H:s självbiografiska debutroman, som utkom första gången år 2003. Snabbt blev boken en uppskattad skildring av ett glesbygdsbarns liv i efterkrigstidens Ådalen. Långa tiders skolhemsvistelse, långt från hem och föräldrar, kom att prägla hela hennes liv. I sina senare böcker Ett Nytt Liv och Miraklet från år 2007, fortsätter hennes berättelse ända fram till nutid. 

 Annagreta Eriksson H skildrar i boken kärleksfullt och levande de små, men för ett växande barn så betydelsefulla händelserna - de som formar ett liv. Boken handlar också om att som barn hitta hemkänsla och skapa ett eget utrymme. För att stå ut med livet där ute, måste det finnas rofyllda platser att dra sig tillbaka till. Att få lyssna till tystanden, att drömma. Att bli vuxen är förmågan att kunna se sig själv utifrån och inse att du faktiskt är en bland alla andra... Annagreta Eriksson H är känd genom TV, radio och press som "skurkärringen från Norrland". Annagreta har varit verksam som avspänningspedagog samt föreläsare och konsult i mental träning.  

SKOLHEMSONGEN 15x20 cm 330 sid. ISBN 978-91-975970-4-3 PRIS: 249:-  (inkl porto) Beställ mot faktura:pond@hasselrot.nu  Maila postadressen.

_________________________________________________________________________________________

Del 2 i Annagreta Eriksson H:s självbigrafiska trilogi

Ett nytt liv är historien om en familjs liv under åren 1955-95. Annagreta Eriksson H berättar i boken om de små, men betydelsefulla vardagshändelserna - en blandning av glädje, sorg och kärlek. Boken följer människorna i en norrländsk by - Holafors. Hon skildrar ortens utveckling och många av dess innevånare känns igen. De stora världsliga händelserna, lämnar Annagreta åt sidan. För bokens huvudpersoner är det stort nog att få det dagliga livet som låglönefamilj att fungera. Annagreta Eriksson H har, som "skurkärringen från Norrland", blivit känd genom framträdanden i TV, radio och tidningar. Hon har också hållit förläsningar om sitt liv och samlat sina många minnen i bokform. Den här boken är den andra i ordningen i en självbiografisk trilogi. Annagreta är utbildad avspänningspedagog och vägledare i mental träning.                                                                                                                                                ETT NYTT LIV  15x20cm, 170 sid. ISBN 978-91-975970-3-6 PRIS 249:-  (inkl porto)

Beställ mot faktura:pond@hasselrot.nu  Maila postadressen.

_________________________________________________________________________________________ 

 

 Del 3 i Annagreta Eriksson H:s självbigrafiska trilogi

Att förändras som människa är att hela tiden anpassa sig till förändringen. Våga experimentera med sitt liv. Riskera trygghet och sinnesro. Varje dag blir ny. Det är glädjen med att leva. När man blivit indragen i förändringsprocessen, finns det ingen väg tillbaka.

Att lägga fram sina tankar och drömmar inför andra människor, är att riskera att de tar avstånd ifrån en. Den största faran i livet är att inte riskera någonting. Bara den som tar risker är fri. Allt blir möjligt – även för en "Skurkärring".

Annagreta Eriksson H, debuterade år 2002 med sin första, självbiografiska roman, "Skolhemsongen". Berättelsen om hennes första del i livet, med vedermödorna på skolinternatet under 1940-talet, blev en succé och ett igenkännande för många. I Miraklet skildrar Annagreta sitt vuxna liv fram till nutid. Vi möter henne i hennes arbete som föreläsare om mental träning, blickar in hos familjen med barn och barnbarn i sorg och glädje. Ett tidsdokument, som inte lämnar läsaren oberörd. Annagreta har nu släppt tredje boken - Ett nytt liv. Den behandlar uppväxten i Holafors vid Ångermanälven, den stora kärleken, giftermål och livet med svabb och skurhink.                            MIRAKLET, ISBN 978-91-975970-2-9,  15x20 cm 214 sid. PRIS 249:-  (inkl porto) Beställ mot faktura: pond@hasselrot.nu 

Ett stycke kulturhistoria! KÖP ALLA TRE DELARNA FÖR ENDAST 595:- (porto tillkommer) Maila postadressen.


_____________________________________________________________________________________________________


DECKARE

 

 

Bertil Nordins kriminalroman i småstadsmiljö

 

Lars Landström, Tidningen Ångermanland skriver:

"Nordin har en flödande berättarglädje och en inte oäven förmåga att spinna intriger". "Deckargenren må vara nästan överbefolkad av författare numera, men nog har den en plats för Nordin". 

I över ett år var uppföljaren till succén Stenriket  efterfrågad. Både den senare och nya Spiken såldes, när författaren signerade vid Dahlbergs bokhandel i Sollefteå.

- Det känns verkligen trevligt, att så många, som har tjatat så länge också nu kommer för att köpa, sa en glad och lättad Bertil Nordin, känd profil i stan. Den som tror sig känna igen sig själv eller någon annan i boken, tror fel. Jag försäkrar att jag inte tagit med någon verklig person, händelse eller miljö från Sollefteå eller dess omgivningar.  Men fantasin är ju fri, säger han sedan underfundigt, när han tillsammans med de signerade böckerna lämnade stora sjutumsspikar till köparna. Internetkunderna hade inte den förmånen.


SPIKEN  ISBN 978-91-975970-1-2, 15x20 cm, 340 sid. PRIS 249:-  (inkl porto)                  Beställ mot faktura: pond@hasselrot.nu Maila postadressen. _________________________________________________________________________________

"Stenriket är Bertil Nordins författardebut – utan stora åthävor och utan reklambudget – men en debut, som ger hopp om en fortsättning…"

En  miss  i en, som han tyckte, noga uträknad plan får konsekvenser, som knappast någon kunnat förutspå. Problem med ett EU-projekt på en ödelagd fäbodvall i norra Ångermanland leder till att händelser sammanfaller och det bortglömda vaknar till liv. Ibland kan det räcka med att några stenar kommer i rullning för att nutiden ska möta det förgångna. Människor möts. En stackars ryss hittar inte sina sockor… 

 Bertil Nordin, tidigare journalist i Sollefteå, har vandrat bland Nämforsens hällristningar i 25 år och fått inspirationen till ”Stenriket”, en berättelse med små friheter och utvikningar från en hundraprocentig verklighet. Där konfronteras nutiden med det gamla, och kriminalpoliserna Torstensson och Persson Örnsköldsvik får bekymmer.   STENRIKET ISBN 91-975970-0-7 15x20cm 101 sid.  PRIS 219:-  (inkl porto) Beställ mot faktura: pond@hasselrot.nu  Maila postadressen.

___________________________________________________________________________________________________ 

På gång:


OPTIMIST MOT KATASTROFEN

Varför seglar någon optimistjolle runt Gotland, Öland och Lidingö och hur går det till? 

Det arbetas på boken, som inte bara berättar om "semesterseglatserna" i de små farkosterna. Bakgrunden är allvarligare än så. Sedan protestseglingarna började år 2003 har oljetransporterna genom Östersjön ökat flerfaldigt. Hoten mot innanhavet har också blivit större. Och fortfarande är beredskapen inför ett större  haveri med en oljetanker eller ett gift- eller kemikaliefartyg skrämmande dålig. Vilka ligger bakom trafiken och hur säker är den egentligen? Frågor som får sina svar i boken Optimist mot katastrofen. Utgivning planerad under 2010.

Läs loggböckerna på www.clean-baltic-sail.nu

Intresseanmälan: pond@hasselrot.nu Maila postadressen. _______________________________________________________________________________

I boken Forntida Signaler - Med människorna kring hällbilderna, ges en mångsidig skildrimg av hällristningarnas värld i kontrast till modern tid. Ill. laminatband, Carlssons, 1994, 176 sid. rikt illustrerad i färg och svartvitt med kartor och vägvisning till Sveriges finaste hällbildsområden. Helt oläst, nyskick. Kan levereras med författarens hälsning och signatur. Förskottsbetalning eller postförskott.

Nytt exemplar! (Ett fåtal kvar)

PRIS 459:- (inkl porto) Beställ mot faktura: pond@hasselrot.nu

Maila postadressen.


______________________________________________________________________________________________________


HÄLLBILDER - Hotade fornminnen, Liber 1984 (Uddevall). Laminerat pappband, 20,5x19cm. 168 sidor illustrerad med svartvita bilder, kartor och teckningar. Nyskick, oöppnade och mycket prisvärda. Bra handledning till Sveriges hällristningstätaste områden, intervjuer med sakkunniga på området. 


SLUTSÅLD  pond@hasselrot.nu

_______________________________________________________________________________________


SVEN LUNDQVIST - Skulptör och bildhuggare, Carlssons 1988,  Laminerat pappband, 20,5x19cm. 176 sidor, rikt illustrerad med bilder i färg och svartvitt. Nyskick och oöppnade. En humoristisk, spännande och intressant biografi skildrande Lundqvists bestämda syn på hur skulpturer föds. Register över de flesta av konstnärens alla offentliga utsmyckningar i Sverige, varav många visas i boken. Kan levereras med författarens hälsning och signatur. Förskottsbetalning eller postförskott.                                     

PRIS 149:-  (inkl porto) Beställ mot faktura:pond@hasselrot.nu

Maila postadressen.

________________________________________________________________________________________ 


Pehr Hasselrot (Fotoplanscher)& Burenhult G, Stenåldersbilder. Hällristningar och stenåldersekonomi, Stureförlaget, 1981. Förlagets dekorerade klotband med illustrerat skyddsomslag, 416 sid. Hällbilder som samhällsdokument från sten- och bronsålder i Europa och Nordafrika 5000 - 500 f.Kr. Rikligt illustrerad i färg och svart-vitt. Stort format. Fint skick. Förskottsbetalning eller postförskott.                                    

PRIS 539:- (inkl porto) Beställ mot faktura: kontakt@hasselrot.nu

Maila postadressen. ____________________________________________________________________________________ 

 

Pröva författarskapet!

Vi söker nya skrivare med viktiga budskap

Säkert har du något roligt, intressant eller spännande att berätta. Du har nog något manus som du är nyfiken på att se som färdig bok. Kanske till att börja med en bra, utvecklingsbar idé. Vi hjälper dig att få fram den. För några hundralappar får du provexemplar att känna på, ändra i och låta trycka dina första ex. Sedan köper du så många som du säljer - eller vi. För att det ska fungera jobbar du på dator i exempelvis Word. Det finns mallar för olika bokformat. A6, A5 och A4 är några standardformat. Vi tar emot manus på E-post kontakt@hasselrot.nu eller snigelpostade, sparade på CD eller diskett. Maila och vi svarar på dina frågor och ger förslag. Ibland kan svaret dröja lite, men vi svarar så snabbt vi kan. Lite längre tid kan det ta för genomgång av ditt manus.


     

Medlem i Sveriges Författarförbund SFF

BOKHANDELN och POND FÖRLAG öppnade 2005-09-22

då vi också startade samarbetet med  Förlagstryckeriet Vitterleken

Uppdaterad 2016-10-21