A Gyomordoktor főoldala

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek ezen a weboldalon, ahol megismerkedhetsz a XXI. század legkorszerűbb, holisztikus egészséghelyreállító és megőrző módszereivel, amelyek ötvözik az ősi, évezredes tudást a legújabb tudományos felfedezésekkel.

Felhívom a figyelmed, hogy az itt nyerhető információk nem a hivatalos nyugati orvoslás szemléletét tükrözik, ezért előbb mindenki ellenőrizze és csak a saját felelősségére használhatja!

A weblapon szereplő szellemi tulajdon - szigorúan nyilvános! -, ezért akár egészében, akár részleteiben, még kivonatos formában is - bármilyen elektronikus, vagy mechanikus sokszorosító eljárással, tanfolyamon és előadásokon - a forrás megjelölése mellett - a lehető legszélesebb körben terjeszd, ha egyetértesz vele!

Annyit kérek, hogy ezt megelőzően mindig tartsd szem előtt Buddha mondását:

"Soha ne higgy el semmit, senkinek, még nekem sem!

Ellenőrizd, győződj meg róla, és a hitedet váltsa fel a tudás!"

Az emberek ősidőktől fogva szerették volna tudni betegségeik okát, amihez szükség van a szemük elől elzárt élettani folyamatok pontos ismeretére. A tudományos kutatások, a méréstechnika és a számítástechnika XX. századi robbanásszerű fejlődése teret nyitott egy vadonatúj, főleg a távol-keleti hagyományokat és a nyugati tudományokat egybefogó módszer kialakítása felé.

Ez az úgynevezett „Kvantumbiológiai teszt, analízis és stimuláció” módszere, amely a biológiai rendszerekben lejátszódó kvantum-entrópiás kölcsönhatásokra épül. A módszer, az un. „formaképző tudati mező”, vagy más néven: „morfogenetikus mező” - a "Mátrix" alkalmazásával átteszi a tudományos felfedezést a mindennapos gyakorlatba.

Rendelés:

Hétfőn és szerdán 10-19; szombaton 10-17 óra között a BIJÓ Egészség és Életmódközpontban (1135 Bp. Róbert Károly krt. 96. - 98.) a Reitter F. és a Róbert K. krt. sarkán.

Amennyiben Te is kíváncsi vagy a válaszokra, úgy olvass tovább!

Mire kíváncsiak az emberek, amikor megbetegszenek?Miért lettem beteg? Mi a betegségem konkrét oka?

Mi volt a helytelen az életmódomban, táplálkozásomban?

Hogyan lehetnék egészséges?

Milyen életmódot éljek, hogy újra jól érezhessem magam?

Mit egyek, mit igyak, mikor és milyet?

Kell-e valamilyen külső segítség, kezelés, hiánypótlás és az mi?

Sajnos, így egészében sehol sem kapnak választ, bár őket KIZÁRÓLAG ezek érdeklik!

Bejelentkezés:

a +36209569155 számon és az svarga@guska.hu e-mail címen.