Nyheter‎ > ‎

Vem vinner 50.000 kr i Club Kiruna

skickad 23 juni 2015 06:51 av Peder Gidlund
Imorgon onsdag den stora finalen i Superhero Shopping tävlingen. En lycklig Club Kiruna medlem kommer att vinna hela 50.000 kr i presentkort som kan nyttjas i alla Club Kiruna butikerna. Onsdag den 24 juni under förfesten sker dragning av vinnaren utanför Pekinghuset (Kiruna Annonsblad) kl. 17.30 och man måste vara på plats för att kunna vinna.

Alla som är Club Kiruna-medlem har minst en vinstchans.

Satellitoperatörer har fått information om ett okänt flygande föremål i Kiruna och detta är en drönarbild från tidpunkten. En gestalt tycks flyga omkring vid Pekinghuset i centrala Kiruna men det är ännu obekräftade uppgifter.

Tre finalister och en vinnare
Tre finalister och en vinnare Vinsten i Shopping-tävlingen kommer att delas ut till en vinnare vid finalen onsdag 24 juni utanför Peking-huset i centrala Kiruna. Klockan 17.00 kör det igång med massor av aktiviteter; Godisregn, Superhero-DJ och även enligt envisa rykten kommer man att kunna träffa riktiga superhjältar och ta selfies. 17.30 dras tre stycken finalister som kommer att få svara på frågor och den som lyckas bäst kommer att bli den lyckliga vinnaren av 50.000 kr i presentkort i Club Kiruna-butiker.


Comments