Du kanske hör till dem som ännu inte provat våra gratistidningar? Då vill vi erbjuda dig att pröva en munsbit. Vi tror nämligen att du kommer att gilla det, eftersom det ger både dig som annonsör och den du vill nå något som ger mersmak!

Att presentera enkla och tydliga budskap via en annons i printmedia är det effektivaste sättet att kommunicera ut information och samtidigt skapa förståelse hos mottagaren. Vi på gratistidningen hjälper dig att kommunicera genom ett massmedia som når alla och som ger mest Action för dig som annonsör (RAM-undersökningar).

Utgivningsplaner och prislistor för våra olika tidningar och annonspaket finner du här vår hemsida. Här kan du också göra bokningar och komma i kontakt med oss via kontaktformulär.

Välkommen att prova den lokala Gratistidningen – en munsbit som vi tror du kommer gilla!


BOKA ANNONS / KONTAKTA OSS
 mailto:peder.gidlund@gratistidning.com
Kontakta oss

Senaste inlägg

  • Frilansande mediasäljare sökes Norrbotten- och Gotland Gratistidning söker frilansande mediasäljare på provisionVi förstärker vår försäljningsorganisation och söker frilansade mediasäljare som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Har du det som ...
    Inlagd 19 aug. 2015 03:58 av Peder Gidlund
  • Ad Blockers på nätet ökar dramatiskt - nu även i mobilen Användandet av ad blockers har ökat med 41 procent det senaste året. Snart blir det enklare att blockera annonser även i mobilen.I en artikel från Dagens Media skrivs det ...
    Inlagd 2 nov. 2015 02:01 av Peder Gidlund
Visar inlägg 1 - 2 av 5. Visa mer »


Gilla oss på Facebook