Golden Valley Safari

 Bawiti, Bahariyaoasen, EgyptenIN ENGLISH!

Välkommen till öknen!!!

Har Du någonsin undrat hur det är att vara i en öken? Har Du någonsin undrat varför man skall åka till öknen?

Vi vet varför ALLA bör åka till öknen minst en gång i livet. Det är en otrolig upplevelse! Något man bara måste göra!

Kom hit och kopla av i den otroligt fridfulla och vackra öknen. Är Du intresserad av meditation eller yoga är det få ställen som kan slå öknen.

Är Du intresserad av Egyptisk historia eller arkeologi? Då finns det ett oändligt antal ställen för Dig att besöka.

Om Du är ute efter ett riktigt äventyr och vill se platser som det är få förunnat att se, vet vi precis vart vi ska ta dig i den Egyptiska öknen.

Vi arrangerar safariresor till hela den Egyptiska öknen väster om Nildalen. Du kan ta en en- eller tvådagarstur till området runt Bahariyaoasen för att se både lite öken och historiska platser som t ex gravkammare utgrävda mitt i Bawiti, och spendera natten på Golden Valley Hotel. Eller så kan du vara lite djärvare och ge dig ut en, två eller varför inte 20 nätter och verkligen uppleva den magiska öknen på nära håll! Besök den Vita Öknen, ett prehistoriskt korallrev där du kan hitta fosillerade snäcksakal, fiskar och havsväxtervid de vackra och fantasieggande kalkstensformationerna. Crystal Mountain, med sina vackra och märkligt formade kristaller troligen uppkomna vid ett meteoritnedslag för länge, länge sedan, spridda över ett stort område. Den järnrika Svarta Öknen och se enorma sanddynerna i det Stora Sand Havet som aldrig tycks ta slut.

Vi arrangerar resor för små som stora sällskap. Åk på en romantisk safari med din kära, ta med familj och vänner på en oförglömlig resa eller organisera en kurs eller retreat för dina anställda i en ny och spännande miljö.

Våra program är väl testade genom åren men om Du har egna önskemål och vill göra ändringar i programmet är vi öppna för förslag. Berätta hur ni vill ha det så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose era önskemål. Vi har mer än 20 års erfarenhet av ökensafari så vi vet vad vi gör!

 

Kontakta oss på +201222609315 (Ann), +201224972143 (Ahmed), eller skicka e-post till info@goldenvalleysafari.com