ga voor meer informatie over de producties naar FILMKLUSJES.NL /  PLAN EEN FILM
Stijn Gabeler is de initiator van Stichting GODOGOOD en zoekt sociale contacten waarmee hij activiteiten kan opzetten.

Dit concept is bedoeld om mensen met elkaar in verbinding te brengen en contacten tussen mensen mogelijk te maken dmv ondersteunende activiteiten en acties te ontwikkelen en door online actief te publiceren en adviezen van professionals te zoeken die iets kunnen bijdragen aan het verbeteren van de maatschappelijke socialisering en het activeren en motiveren en stimuleren van mensen.

Stijn is fotograaf, filmer en scenarioschrijver, editor en producent van diverse youtube filmpjes en andere online publicaties.
Als journalist publiceert Stijn diverse activiteiten, filmt soms live tijdens evenementen en regelt al jaren diverse interviews om het publiek te bereiken met leuke en vernieuwende online producties.

Stijn is gestopt met roken op 7-7-2007 en is vegetariër geworden sinds 8-8-2008 ... op 9-9-2009 besloot hij om zijn leven te leven zonder het nuttigen van alcohol en wil daarmee een voorbeeld zijn voor velen die moeite hebben om hun verslavingen en hun gedrag te kunnen sturen. 

De initiator van de Stichting GODOGOOD heeft als doel gesteld om mensen te willen verbinden met elkaar in bewustmakende projecten en het samenwerken aan verbeteringen in de wereld. Ook creatieve processen zoals muziek maken en filmen passen goed in deze gedachte en doelstelling.
Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van groepen, teams, projecten en producties. Lokaal, Regionaal, Nationaal of zelfs Internationaal.

Via Paypal of direkt naar de IBAN van Stichting GODOGOOD kunt U een donatie doen, waarmee u helpt om de projecten en producties vanuit #GODOGOOD , WieWaarWat.TV en Filmklusjes.nl voort te zetten.
IBAN NL45INGB0006385884 TNV STICHTING GODOGOOD in ALKMAAR.


Nu is er bijvoorbeeld behoefte aan :een 2e geluidszender, ... eventueel ooit een drone en nog meer ideeën.
Wil je samenwerken, stuur dan een mailtje naar info@godogood.nl Stichting GODOGOOD wil donateurs gaan regelen ... voor goede doelen / stichtingen / maatschappelijke projecten.

Steun zelf een bedrag per maand ... 
Doneer naar :
Banknummer : ING NL45 INGB 0006385884 TNV : STICHTING GODOGOOD Te Alkmaar

Door 10 Euro per maand te steunen bent U lid van deze Stichting.

YouTube-videoGeef een opdracht ..
DENK BIJVOORBEELD AAN ...
lipdubs, flashmobs, workshops organiseren, interviews, filmen van evenementen, familiefeestjes en bruiloften fotograferen, diverse geluidsregistraties doen, creatieve filmpjes maken, ... leuke 24 uurs projectjes organiseren.Het doel is om sociale activiteiten te organiseren en samen actief iets goeds te doen.
Ook zoeken we ambassadeurs voor de Stichting GODOGOOD en de producties vanuit WieWaarWat.TV

Het doel is om goede doelen te gaan steunen,
Door minimaal 200 donateurs te gaan werven in 2016, willen we een garantie van 90% aan totaalgelden aan goede doelen projecten besteden. U kunt helpen kiezen welke goede doelen er gesteund gaan worden.


mail ons via info@godogood.nl je verzoek of suggestie.


Maak eventueel zelf 10 Euro per maand over naar Stichting GODOGOOD en bespaar daarmee voor de stichting een bedrag voor het incasseren via een machtiging. Zo houd u ook grip en controle op het bedrag wat u per maand steunt en kunt u elk moment het bedrag wijzigen of even stop zetten of beeindigen.

Via WieWaarWat.TV proberen we de journalistieke kant van de zaken te verbeteren en in contact te treden met mensen en hun verhalen, zie de blog van WieWaarWat.TV
Met kinderen willen we langs goede doelen gaan om daar de 3 vragen te stellen en een kort filmpje te creëren.
- Wie bent U? Waar werkt U? Wat doet U? ...
13010601_122828728119675_5631692429446968314_n (1)