123SOCIALMEDIA

https://www.facebook.com/groups/godogood.nl/ JOIN THE FACEBOOK GROUP
online APP - MEMBERS ONLY - STICHTING GODOGOOD - PROJECT INFO - MISSION


De initiator van GODOGOOD / GODOGOOD INTERNATIONAL / GODOGOOD NEDERLAND en Stichting GODOGOOD / GODOGOOD.TV PERSBUREAU 
Heeft als plan om van Los Angelos naar New York te fietsen binnen 365 dagen.
Het doel is om 200 mensen te bezoeken en te interviewen.

Door 200 youtube producties en een compilatie-film te maken, wil de initiator in verbinding komen met mensen die als vrijwilliger actief zijn met werkzaamheden voor goede doelen of charitatieve instellingen en charity project / goede doelen projecten.

Via een Documentaire-film wil de initiator van GODOGOOD aandacht schenken aan de goede doelen, vrijwilligers en de benodigde actuele informatie over de projecten.

meld een contact aan via info@godogood.nl
of bel +31622869860 voor meer informatie over dit project.
Stijn GabelerALSO READ THE BLOG  #GODOGOODGOESUSA 

 

THE INITIATOR OF GODOGOOD.TV WISHES TO VISIT THE USA IN 2016,..
TO TRAVEL ON A BIKE, FROM LA TO NEW YORK IN 365 DAYS.
CYCLING 100 DAYS 60 KM.
FOR A DOCUMENTAIRY-FILM AND 200 YOUTUBE PRODUCTIONS.

THE GOAL IS TO INTERVIEW EACH PERSON DURING A DAY OF 24 HOURS ...
- SHOW YOUR TALENT
- SHOW WHAT YOU CAN DO FOR THE WORLD
- SHOW US YOUR NETWORK AND THE PEOPLE YOU LOVE AND WORK WITH.
- SHOW US THE CHARITABLE ORGANISATIONS YOU WORK WITH / ARE RELATED TO.
- SHARE KNOWLEDGE, SHARE YOUR IDEAS, SHARE YOUR HOPES AND DREAMS, TELL US YOUR BUCKETLIST.

ADD YOURSELF TO THE LIST, SEND A MAIL TO GODOGOOD@GMAIL.COM 
NOTE: GODOGOOD GOES USA 

WE NEED 250 MEMBERS OF 10 EURO MONTHLY TO GET THIS PROJECT ON THE ROAD.
250 X 120 = 30.000 EURO 

- GET ACCESS TO THE 200 YOUTUBE PRODUCTIONS / #GODOGOOD CHANNEL
- SUPPORT THE PROJECT / CYCLING FROM LA TO NEW YORK FOR CHARITY
- BE PART OF THE NETWORK FOR CHARITY / GODOGOOD INTERNATIONAL
- GET INFORMATION AND BE INVITED TO FUTURE PROJECTS OF GODOGOOD.TV

 https://www.facebook.com/godogood.info?fref=ts


THE GOAL IS TO REACH-OUT FOR  1.000.000 MEMBERS TO SUPPORT CHARITY WORLD-WIDE WITHIN 365 DAYS.

================================================== SEND AN EMAIL TO GODOGOOD@GMAIL.COM 

also visit : WhoWhereWhat.TV
The initiator of GODOGOOD did a cycle tour in the Netherlands...

YouTube-videoThe next step is to travel on a bike from LA to NYC.


GODOGOOD COMMUNITY DATING4CHARITY                  edit           

YouTube-video


http://www.frankwatching.com/archive/tag/goede-doelen/


SOCIAL GIVING
Crowd Expedition. Termen als collaborative economy, crowdsourcing, crowdfunding en de deeleconomie 

Cocreatie : Economy Hub crowdfundingcampagne :  crowdfunding platform voor ondernemers

De bekendste Nederlandse crowdfunding-sites:

 1. Symbid
  Een relatief nieuw initiatief maar veelbelovend Nederlands crowdfunding-platform voor ondernemers die op zoek zijn naar start- of groeikapitaal en voor mensen die juist willen investeren in interessante projecten. Werkt samen met enkele grote uitgevers en heeft mede hierdoor een snelle groei meegemaakt. De eerste grote investeringen zijn inmiddels een feit en eind 2011 werd er al meer dan duizend euro per dag geinvesteerd in verschillende succesvolle projecten.

 2. Geldvoorelkaar
  Deze speler, in 2010 opgericht door twee heren met veel ervaring in de financiele dienstverlening, is de eerste crowdfunding-speler met een eigen AFM vergunning. Heeft in het eerste jaar ongeveer zeshonderd duizend euro in ruim vijftig verschillende projecten gerealiseerd en is daarmee waarschijnlijk het grootste crowdfunding platform in Nederland.

 3. Wekomenerwel
  Dit initiatief laat je ook de 'crowd' erbij betrekken, en anders dan dat wij bij deze naam in eerste instantie in gedachten hadden is het zeker geen vorm van donatie. Het gaat echt om risicodragende financiering en er komt dan ook een hoop kijken bij dit crowdfunding initiatief.

 4. CrowdAboutNow
  Ook dit crowdfunding-platform draait om investeringen in plaats van donaties. Er moet dan ook aan een boel regels worden voldaan als je je wil aanmelden. Hoeveel rendement bied je, wat is de looptijd, terugverdientijd, je ondernemingsplan, et cetera. In de eerste twee maanden hebben vier ondernemers via CrowdAboutNow hun financiering bijeengebracht. In totaal ging het daarbij om €70.000, met behulp van meer dan 150 investeerders.

 5. Seeds
  Een nieuw initiatief van Dialogues Incubator, de innovatie-dochter van ABN AMRO. Op het moment van schrijven zijn er nog geen crowdfunding aanvragen actief maar zodra ABN Amro het actief gaat promoten kan dit natuurlijk niet lang uitblijven. Via Seeds kunnen potentiële investeerders vanaf 10 euro participeren in een (startende) onderneming. Het crowdfunding-platform richt zich met name op ondernemers die een positieve bijdrage willen leveren op sociaal-maatschappelijk vlak en een financieringsbehoefte van circa 35.000 tot 150.000 euro hebben.

 6. Pitchstar
  PitchStar is een samenwerking van Wijnand Houweling en Alex Hendrikse met de Engelse crowdfunding website Crowdcube. Dat bedrijf is sinds 2010 actief op de Engelse markt en heeft recent zelf nog 300 duizend pond opgehaald via haar eigen crowdfunding-platform. Het Nederlandse Pitchstar is het tweede land waar het concept is gelanceerd en de verwachting is dat meerdere andere landen snel zullen volgen.

Crowdfunding internationaal

 1. ChipIn
  Een crowdfunding-webdienst die het proces van geld binnenharken wat versimpelt. Het enige wat je hoeft te doen is de ChipIn-widget embedden in je website, webwinkel of weblog. Je donateurs kunnen jouw vooruitgang terugzien in de widget en gemakkelijk via PayPal een bedrag overmaken.

 2. FansNextdoor
  Een crowdfunding-platform voor mensen om hun projecten te promoten en te financieren, samen met hun fans. Geef je financiële doel op en een deadline. Als je je geld op tijd hebt binnengehaald, worden de bijdrages doorgesluist naar je PayPal-account. Haal je de deadline niet, dan wordt alles weer teruggestuurd. Vooralsnog zijn er veel muziek- en filmgerelateerde projecten. De categorie 'entrepreneurial' is nog leeg. Wie brengt daar verandering in?

 3. IndieGoGo
  Het mooie van dit crowdfunding initiatief is dat je al het geld dat je opbrengt mag houden, ook als je je doel niet weet te bereiken. IndieGoGo incasseert dan wel vier procent van het geld. 

 4. Kickstarter
  Ze claimen het grootste crowdfunding-platform ter wereld te zijn. Diaspora, een open source-alternatief voor Facebook, wist via deze site meer dan 200,000 dollar binnen te harken. Als je een project creëert ben je verplicht om beloningen aan te bieden, in de vorm van producten, kortingen of ervaringen. Kickstarter biedt de optie aan om een crowdfunding-widget op je website te plaatsen, maar int ook 5% van wat je binnenhaalt.

 5. Peerbackers
  Nog een crowdfunding-site waarbij het de bedoeling is dat je je investeerders beloont met kleine cadeautjes in de vorm van een kijkje achter de schermen, een persoonlijk dankwoord, gratis tickets, een exclusieve preview, et cetera. Als je minstens tachtig procent van je einddoel bereikt voor de deadline, dan wordt het geld naar je overgemaakt. Peerbackers claimt 5 procent van je opgehaalde geld.

 6. Profounder
  Wat deze site anders maakt dan alle andere crowdfunding-site is dat het hier niet gaat om donaties, maar om echte investeringen. Vooral bedoeld voor ondernemers dus, die heil zien in hun startup-bedrijfje, maar nog niet voldoende geld hebben. Je blijft altijd de controle en het eigendom van je bedrijf behouden. De oprichter van Profounder is medeoprichter van Kiva, 's werelds eerste peer-to-peer microkrediet-platform.


also important :
Do you want to join?    Wil je meedoen?


Searching for .. ?          Zoek je iets of iemand ?Ga voor meer informatie naar:
 
 
 

 voor internationale informatie kunt u kijken op :

 
 
GODOGOOD INTERNATIONAL
Comments