Welkom!


Afwezig vrijdag 16 november ivm Nasscholing:

B. Strijdhorst

 

Waarneming:

R. Holtrop, tel: 461800 

 

 

Omdat de waarnemend huisarts niet uw gehele verhaal kent én tijdens waarneming drukker is dan normaal gesproken, vragen wij u niet-spoedeisende zaken zoveel mogelijk met uw eigen huisarts te bespreken.

 

Welkom op de website van huisartsenpraktijk Strijdhorst. U vindt hier alle informatie over de praktijk. Mocht u na het lezen van de informatie op deze site toch nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met ons.


Afmelden griepvaccinatie 
Klik hier indien u zich wilt afmelden voor de griepvaccinatie. 


Herhaalrecept aanvragen

Wilt u online een herhaalrecept aanvragen? Klik dan op het kopje 'patiëntenportaal' - 'aanvraagformulier recepten'. Het patiëntenportaal is alleen te gebruiken voor het online maken van een afspraak met uw huisarts.

Deze praktijk neemt GEEN nieuwe patiënten aan.
Regelmatig krijgen wij de vraag of men zich als nieuwe patiënt kan inschrijven in onze praktijk. Helaas kunnen wij op dit moment geen nieuwe patiënten aannemen. Voor het leveren van goede, kwalitatieve zorg heeft de Landelijke Huisartsen Vereniging een normaantal patiënten opgesteld. Onze praktijken zitten hier op dit moment boven. Wij willen graag goede zorg blijven bieden aan de bij ons ingeschreven patiënten en hebben daarom besloten geen nieuwe patiënten aan te nemen. (Is er sprake van gezinshereniging of geboorte dan kunt u zich uiteraard wel inschrijven in onze praktijk)http://www.medicamus.nl/huisartsenpost-harderwijkhttps://sites.google.com/a/gezondheidscentrumermelo.nl/huisartsenpraktijk-b-strijdhorst/spreekuur-openingstijden
https://sites.google.com/a/gezondheidscentrumermelo.nl/huisartsenpraktijk-b-strijdhorst/over-medicamus/missie-en-visie

https://sites.google.com/a/gezondheidscentrumermelo.nl/huisartsenpraktijk-b-strijdhorst/patientenportaal
https://sites.google.com/a/gezondheidscentrumermelo.nl/huisartsenpraktijk-b-strijdhorst/zelfzorg-informatie
 https://sites.google.com/a/gezondheidscentrumermelo.nl/huisartsenpraktijk-b-strijdhorst/over-medicamus/actueel
https://sites.google.com/a/gezondheidscentrumermelo.nl/huisartsenpraktijk-b-strijdhorst/contactComments