Acasă

    Acest portal didactic este dedicat studenților geografi (nivel licență și master) de la Facultatea de Geografie a Universității din București care parcurg cursurile de Cartografie și Topografie cu conf. univ. dr. Gabriela Osaci-Costache (Cartografie, Cartografie tematică, Metode și tehnici de reprezentare cartografică, Introducere în cartografia tematică, Topografie).


Conținutul și prezentarea grafică a paginii răspunde cerințelor exprimate de 165 de studenți în cadrul unui sondaj de opinie on-line. Pagina va fi îmbunătățită pe parcurs. Mulțumim tuturor pentru colaborarea trecută și viitoare.


Un proiect al Facultății de Geografie, Universitatea din București


Conf. univ. dr. Gabriela Osaci-Costache

https://www.researchgate.net/profile/Gabriela_Osaci-Costache

http://www.unibuc.ro/prof/osaci.costache_g/

gabrielacatalinaosaci@yahoo.it

Specht_cuore

    De ce un portal didactic dedicat Cartografiei? Pentru că iubesc Cartografia și profesia de dascăl datorită Profesorului universitar emerit dr. ANTON NĂSTASE (1927-2016), fondatorul școlii de Cartografie în Facultatea de Geografie, cel care aproape o jumătate de veac ne-a fost PROFESOR, mentor și coleg, un Om cald, înțelept, plin de iubire pentru semeni, pentru Geografie și pentru Cartografie.


Cercul de Cartografie ”Anton Năstase”


International Map Year

Anunțuri recente

 • Note sesiunea de iarnă
  Au fost încărcate notele.
  Postat la 5 feb. 2017, 13:24 de către Gabriela Osaci-Costache
 • Chestionar GIS Open Source
  Studenții geografi (indiferent de an și specializare) sunt rugați să completeze un chestionar cu privire la folosirea programelor GIS Open Source. Adresa chestionarului este:
  Mulțumesc.
  Postat la 5 feb. 2017, 13:22 de către Gabriela Osaci-Costache
 • Abonare anunțuri
  În pagina Anunțuri vă puteți abona la primirea automată a acestora. Portalul este optimizat pentru Mozilla și Chome.

  Studenții sunt rugați să verifice des restul rubricilor, pentru a fi la curent cu actualizările și completările apărute pe site. Aceste noutăți NU vor fi menționate în ”Anunțuri”. Mulțumesc pentru colaborare.
  Postat la 4 dec. 2016, 03:56 de către Gabriela Osaci-Costache
 • Master Geomorfologie-Cartografie, 7 dec.
  Pentru cursul din 7 decembrie vă rog să descărcați Planul director de tragere de pe Geo-spațial (foaia de hartă corespunzătoare zonei de lucru a fiecăruia). Vedeți Materiale de descărcat.
  Postat la 5 feb. 2017, 13:25 de către Gabriela Osaci-Costache
Se afişează postările 1 - 4 din 4. Vizualizaţi mai multe »