Contact


Secretariaat: Griet & Bert

Wilt u melden dat uw kind ziek is of om een andere reden niet naar school kan komen? Is er een wijziging in het afhalen van uw kind? Heeft u vragen over facturen en betalingen of de schoolverzekering? Bij Griet en Bert kunt u voor al deze vragen terecht! De administratie op onze school ligt in hun handen, en ze doen dat bijzonder goed.

Maandagvoormiddag is Griet aanwezig op onze vestiging in Nieuwrode. Maandagnamiddag, woensdag en vrijdag in Holsbeek.
Op andere momenten kan u bij hen terecht op het secretariaat in Kortrijk-Dutsel.

Directeur: Kris Haesaert

U wil uw kind inschrijven? U wil zich engageren als ouder in de schoolraad of in het oudercomité? U heeft een document of een attest dat door de school moet ondertekend worden? U heeft suggesties of voorstellen ivm de infrastructuur? U heeft een probleem met het betalen van de facturen? U heeft een klacht? Overleg is een belangrijk concept in onze school. U kan dan ook altijd (na afspraak) terecht bij meester Kris met opmerkingen, suggesties, voorstellen, klachten, ideeën,… Samen zullen we proberen tot een oplossing te komen.


Maandag, woensdag (om de 2 weken) en donderdag is Kris aanwezig in Nieuwrode. Dinsdag, woensdag (om de 2 weken) en vrijdag is Kris aanwezig in Holsbeek.

LiggingAdres:
Appelweg 4
3221 Nieuwrode
Tel:
016 56 09 93 (school)
016 62 22 29 (secr)


e-mail: 

directie@gbshetanker.be


Schooluren:

maandag : 8u50 - 15u45
dinsdag: 8u50 - 15u45
woensdag : 8u50 - 11u35
donderdag : 8u50 -15u45
vrijdag : 8u50 - 15u00