About‎ > ‎

Bell Schedules

INARAJAN MIDDLE SCHOOL

Block Schedule

School Year 2013-2014

Black Day

Monday & Wednesday

8:25

Warning Bell

5 Minutes

8:30-8:53

Home base

23 Minutes

8:56-10:06

AAP

70 Minutes

10:06-10:26

Break

20 Minutes

10:29-11:39

1st

70 Minutes

11:39-12:44

Lunch

65 Minutes

12:47-1:57

2nd

70 Minutes

1:57-2:17

Break

20 Minutes

2:20-3:30

3rd

70 Minutes



Gold Day

Tuesday & Thursday

8:25

Warning  Bell

5  Minutes

8:30-8:53

Home base

23 Minutes

8:56-10:06

4th

70 Minutes

10:06-10:26

Break

20 Minutes

10:29-11:39

5th

70 Minutes

11:39-12:44

Lunch

65 Minutes

12:47-1:57

6th

70 Minutes

1:57-2:17

Break

20 Minutes

2:20-3:30

7th

70 Minutes

Friday

8:25

Warning  Bell

5  Minutes

8:30-8:35

Homebase

5 Minutes

8:35-9:05

AAP

30 Minutes

9:08-9:48

1st

40 Minutes

9:48-9:58

Break

10 Minutes

10:01-10:41

2nd

40 Minutes

10:44-11:24

3rd

40 Minutes

11:24-12:23

Lunch

59 Minutes

12:26-1:06

4th

40 Minutes

1:09-1:49

5th

40 Minutes

1:49-2:04

Break

15 Minutes

2:07-2:47

6th

40 Minutes

2:50-3:30

7th

40 Minutes

Comments