Obavijesti

Matematika i Primijenjena matematika - rezultati pismenog ispita

Rezultate pismenih ispita iz predmeta Matematika i Primijenjena matematika, održanih 22. listopada 2018. godine, možete pogledati ovdje.

Raspored ispita na izvanrednom dekanskom ispitnom roku

Raspored ispita za stručni studij računarstva na izvanrednom dekanskom ispitnom roku akademske 2017./2018. godine, kao i popis studenata koji su prijavili ispit i imaju mogućnost izlaska, možete pogledati ovdje.

Računalne mreže - rezultati pismenog ispita

Rezultate pismenog ispita iz predmeta Računalne mreže, održanih 28. rujna 2018. godine, možete pogledati ovdje.

Matematika i Primijenjena matematika - rezultati pismenog ispita

Rezultate pismenih ispita iz predmeta Matematika i Primijenjena matematika, održanih 24. rujna 2018. godine, možete pogledati ovdje.

Dekanski rok

Prijave za dekanski ispitni rok mogu se izvršiti u studentskoj referadi do petka, 05. listopada 2018. godine u 12.00 sati. Studenti mogu prijaviti jedan ispit po nastavnoj godini. Ispitu mogu pristupiti samo studenti čiji je status u akademskoj 2017./2018. godini reguliran. 

Mobilne komunikacije - obavijest o upisu ocjena

Svi studenti koji su položili ispit iz predmeta Mobilne komunikacije, a nisu upisali ocjenu, dužni su dostaviti indeks u ured 317 u četvrtak, 04. listopada 2018. godine u 10.00 sati, radi upisa ocjene. 

Raspored ispita u drugom terminu redovitog jesenskog ispitnog roka

Raspored ispita za stručni studij računarstva u drugom terminu redovitog jesenskog ispitnog roka, kao i popis studenata koji su prijavili ispit i imaju pravo izlaska, možete pogledati ovdje.

Poduzetništvo i računarstvo - rezultati pismenog ispita

Algoritmi i strukture podataka - rezultati pismenog ispita

Ispit iz predmeta Algoritmi i strukture podataka, održan u srijedu, 05. rujna 2018. godine nitko nije položio. Uvid u radove obavit će se u ponedjeljak, 10. rujna 2018. godine u 17.00 sati.

Matematika i Primijenjena matematika - rezultati pismenog ispita

Rezultate pismenih ispita iz predmeta Matematika i Primijenjena matematika, održanih 03. rujna 2018. godine, možete pogledati ovdje.

Digitalni sustavi i strukture - izmjena termina ispita

Pismeni ispit iz predmeta Digitlani sustavi i strukture, u sklopu prvog termina redovitog jesenskog ispitnog roka, održat će se u srijedu 12. rujna 2018. godine u 16.00 sati.

Raspored ispita u prvom terminu redovitog jesenskog ispitnog roka

Raspored ispita za stručni studij računarstva u prvom terminu redovitog jesenskog ispitnog roka, kao i popis studenata koji su prijavili ispit i imaju pravo izlaska, možete pogledati ovdje.

Poduzetništvo i računarstvo - rezultati pismenog ispita

Rezultate pismenih ispita iz predmeta Poduzetništvo i računarstvo, održanog 11. srpnja 2018. godine, možete pogledati ovdje.

Matematika i Primijenjena matematika - rezultati pismenog ispita

Rezultate pismenih ispita iz predmeta Matematika i Primijenjena matematika, održanih 09. srpnja 2018. godine, možete pogledati ovdje.

Sigurnost računalnih mreža i Mobilne komunikacije - rezultati pismenog ispita

Rezultate pismenih ispita iz predmeta Sigurnost računalnih mreža i Mobilne komunikacije, održanih 10. srpnja 2018. godine, možete pogledati ovdje.

Raspored ispita u drugom terminu redovitog ljetnog ispitnog roka

Raspored ispita za stručni studij računarstva u drugom terminu redovitog ljetnog ispitnog roka, kao i popis studenata koji su prijavili ispit i imaju pravo izlaska, možete pogledati ovdje.

Sigurnost računalnih mreža i Mobilne komunikacije - rezultati pismenog ispita

Rezultate pismenih ispita iz predmeta Sigurnost računalnih mreža i Mobilne komunikacije, održanih 04. srpnja 2018. godine, možete pogledati ovdje.

Arhitektura i organizacija digitalnog računala - rezultati pismenog ispita

Na pismenom ispita iz predmeta Arhitektura i organizacija digitalnog računala, održanom 03. srpnja 2018. godine, nitko nije položio.

Menadžment - rezultati pismenog ispita

Rezultate pismenih ispita iz predmeta Menadžment, održanog 03. srpnja 2018. godine, možete pogledati ovdje.

Poduzetništvo i računarstvo - rezultati pismenog ispita

Rezultate pismenih ispita iz predmeta Poduzetništvo i računarstvo, održanog 03. srpnja 2018. godine, možete pogledati ovdje.

Matematika i Primijenjena matematika - rezultati pismenog ispita

Rezultate pismenih ispita iz predmeta Matematika i Primijenjena matematika, održanih 02. srpnja 2018. godine, možete pogledati ovdje.

Raspored ispita u prvom terminu redovitog ljetnog ispitnog roka

Raspored ispita za stručni studij računarstva u prvom terminu redovitog ljetnog ispitnog roka, kao i popis studenata koji su prijavili ispit i imaju pravo izlaska, možete pogledati ovdje.

Ispiti na stručnom studiju računarstva u akademskoj 2017./2018. godine

Obavijest o načinu prijavljivanja ispita u akademskoj 2017./2018. godine možete pogledati ovdje.


Link na obavijesti stručnog studija na staroj web stranici

Obavijesti stručnog studija objavljene na staroj web stranici možete potražiti ovdje.