Faqja kryesore‎ > ‎

Bursa ErasmusDatë 7.12.2018

Mbi njoftimin e Ministrise Austriake të Arsimit

Doktorata dhe publikime
Doktorata dhe publikime
Doktorata dhe publikim
Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 23.11.2018

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus + per studente dhe stafin akademik ne Universitetitn Politeknik te Barit, Itali

Doktorata dhe publikime
Doktorata dhe publikim
Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 21.11.2018
Info në lidhje me përgatitjen e projekteve
Doktorata dhe publikim
Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 14.11.2018
Mundesi aplikimi per bursa mobiliteti per stafin akademik ne Universitetin e Staffordshire, Angli
Doktorata dhe publikim
Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 14.11.2018
Mundesi aplikimi per bursa Erasmus + per stafin akademik ne Universitetin e Pavias, Itali
Doktorata dhe publikim
Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 14.11.2018
Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin e Mariborit, Slloveni
Doktorata dhe publikim
Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 14.11.2018
Mundesi aplikimi per bursa Erasmus + per studentet e Masterit ne Universitetin Eberswalde, Gjermani
Doktorata dhe publikim
Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 13.11.2018

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin Stafforshire, Angli

Doktorata dhe publikim
Për me shumë informacion kliko: KETU

Datë 05.11.2018
Programit të Praktikave në Kompanitë Gjermane
Doktorata dhe publikim
Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 29.10.2018

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus + per studentet ne Universitetin Silesian te Teknologjise, Poloni

Doktorata dhe publikime

Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 26.10.2018
Projekte kerkimore AUF

Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 26.10.2018
Mundesi aplikimi per bursa Erasmus + per studentet ne Universitetin Eberswalde, Gjermani

Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 25.10.2018
Mundesi aplikimi per bursa mobiliteti per Studentet dhe Stafin Akademik ne Universitetin Politeknik te Barit, Itali

Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 22.10.2018
Mundesi aplikimi per bursa mobiliteti per studente dhe stafin akademik ne Universitetin Jan Kochanowski ne Kielce, Poloni

Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 22.10.2018

Mundesi aplikimi per bursa mobiliteti per studentet ne Universitetin e Foggias, Itali


Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 22.10.2018
Mundesi aplikimi per bursa mobiliteti per studente dhe staf akademik ne Universitetin La Sapienza, Rome, Itali

Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 09.10.2018
Mundesi aplikimi per bursa Erasmus per studentet ne Universitetin Saarland, Gjermani

Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 09.10.2018

Mundesi aplikimi per stafin akademik per bursa shkembimi ne Univ. Cukurova, Turqi

Doktorata dhe publikime

Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 05.10.2018
Mundesi aplikimi per Bursa mobiliteti Erasmus + per studentet ne Universitetin Teknik te Riges, Letoni

Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 05.10.2018
Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studente dhe stafin ne Rumani

Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 03.10.2018
Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin e Vallaloid, Spanje

Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 14.09.2018

Mundesi aplikimi per studentet per bursa ne Universitetin e Tuscia, Itali


Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 14.09.2018

Mundes aplikimi per bursa per studentet ne Universitetin e Bolonjes


Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 12.07.2018
Programi CEEPUS III

Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 30.04.2018
Partner search form by Research and Higher Education Monitoring and Analysis Centre (Lithuania)

Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 30.04.2018
2nd open call for the11th International Scientific Conference on Energy and Climate Change

Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 13.04.2018
Partner search/ Kërkimi i partnerëve

Për me shumë informacion kliko: KETU


Datë 27.02.2018

Informacion mbi mundësitë për Grante Individuale-MSCA, ERC, JRC, CEU dhe EIT


Për me shumë informacion kliko: KETU