Dr. Alba ÇOMO
Lektore

Departamenti i Informatikës
Fakulteti i Shkencave të Natyres
Buleverdi "Zogu i I-rë", Nr.2
1001 Tiranë

Email: alba.como@fshn.edu.al


 
Kurset:

4. Informatikë 1 
    4.1 Gjuha C
 Njoftime

 • Rezultatet e lendes Informatike 1 - Shkurt 2018 Rezultatet e lendes Informatike 1, per sezonin e Shkurtit (vitit akademik 2017-2018) jane derguar me e-mail.PEr reklamimin/ankimimin e notes ju lutem plotesoni formen e meposhtme:
  Posted Feb 21, 2018, 8:06 AM by Alba Como
 • Zëvendësimi i orarit të datës 05/12/2017 Zëvendësimi i orës së leksionit të ditës së martë, datë 05/12/2017. Dega Inxhinieri Matematike dhe Informatike, lënda Informatikë1Do të realizohet ditën e enjte, datë 07/12/2017 ...
  Posted Dec 6, 2017, 1:45 PM by Alba Como
 • Rezultatet e Sezonit te Vecante te Tetorit 2017
  Posted Oct 4, 2017, 8:03 AM by Alba Como
 • Rezultatet e Sisteme Logjike Rezulatet e provimit te lendes Sisteme Logjike, per sezonin e vjeshtes i gjeni duke klikuar ne linkun 'Rezultatet'. Gjithashtu ne linkun ' Teza e Zgjidhur' eshte dhene dhe zgjidhja e tezes ...
  Posted Sep 17, 2017, 8:14 AM by Alba Como
 • Rezultate Strukture Te dhenash - Shtator 2017 Rezulatet e provimit te lendes Strukture te Dhenash, per sezonin e vjeshtes jane listuar meposht.Rishikimi/Ankimi do te realizohet ne daten 11 SHTATOR 2017 ora 9:30:00 - 10 ...
  Posted Sep 10, 2017, 10:26 AM by Alba Como
Showing posts 1 - 5 of 17. View more »

You must be logged in to add gadgets that are only visible to you