llibres escolars 17-18


     L L I B R E S   E S C O L A R S   2 0 1 7 - 1 8    


Un any més, l'escola JESUÏTES El Clot - Escola del Clot facilita a les famílies la compra ONLINE de llibres i altre material didàctic pel curs escolar 2017-18.

La web obrirà el dia 5 de juliol de 2017 i romandrà oberta fins al dia 5 de setembre de 2017. Per raons de subministrament de material, no es podran fer vendes més enllà d'aquesta data.

Com a anys anteriors, el pagament es fa directament a la web de compra com a darrer pas del procés. Els pagaments es realitzen exclusivament amb targeta de crèdit o dèbit.

Recordeu imprimir-vos el full comprovant de compra amb el detall dels llibres adquirits. Aquest document és necessari per poder recollir els llibres al mes de setembre.

El lliurament de llibres es farà els primers dies de setembre segons un calendari acordat amb les direccions d'etapa. Fins a 2n d'ESO, es repartiran a l'aula i a partir de 3r d'ESO es farà de forma organitzada a un espai de l'escola habilitat per l'ocasió.

El dia 28 de setembre de 2017 el dedicarem a incidències i devolucions de llibres. Per això i com es va fer ja el curs anterior, s'ha reservat la Sala Arrupe de 09.00 a 13.00 h. al matí i de 15.00 a 18.00 h. a la tarda per atendre a totes les famílies.

Al final d'aquesta pàgina trobareu l'enllaç directe a la web del nostre proveïdor perquè pugueu fer la compra o consultar els llibres i material necessari per a cada curs.

Esperem que aquesta web us sigui d'utilitat i aprofitem per desitjar-vos un BON ESTIU !A T E N C i Ó 

HI HA CURSOS AMB MATERIAL DIDÀCTIC OBLIGATORI QUE, PER LES SEVES CARACTERÍSTIQUES (LLIBRES DIGITALS O LLIBRES D'EDITORIALS NO OBERTES A LA VENDA DIRECTA AL PÚBLIC), ÉS D'ADQUISICIÓ EXCLUSIVA A LA WEB DEL NOSTRE PROVEÏDOR.