Teatre al barri

Ja tenim la nova temporada, 2014-15, de “Teatre al barri”. Un any més, els hi volem oferir quatre obres, que estem segurs que els nens i nenes les coneixeran i passaran una bona tarda de diumenge acompanyats de les seves famílies i amics.


 Hem programat amb molta il·lusió les obres que els hi oferim a continuació:


-   La Bella Dorment: diumenge 5 d'octubre a les 17.00h.

El fantasma mentider: diumenge 16 de novembre a les 17.00h.

-   Bambi: diumenge 8 de febrer a les 17.00h.

-   L’aneguet lleig: diumenge 15 de març a les 17.00h.


El preu de les entrades serà de 8 euros per persona a partir de dos anys.L’any passat vam introduir la T4, moltes famílies en van fer ús, per aquest motiu aquest any la tornem a oferir. La T4 consisteix en poder comprar la programació de tot el curs, en una sola entrada. Aquesta estarà a la venda del 15 al 26 de setembre, i el seu preu serà de 27 euros, obtenint així un 15% de descompte sobre el preu final. La T4 també serà numerada, això vol dir que durant tot l’any tindran el mateix seient. Passat el 10 d’octubre, la venda d’entrades ja serà com sempre de manera individual. A través de la web, de pòsters i dels fulls entregats a les aules els informarem de les dates de venda per a cadascuna de les obres.


La venda d'entrades serà a la Secretària de l'escolaA continuació, podeu trobar informació més concreta de cadascun dels espectacles.

Esperem passar unes bones i divertides tardes de diumenge!!


US HI ESPEREM!!