Home


Filios Scholengroep biedt eigentijds en passend onderwijs dat gebaseerd is op respect en toegankelijkheid voor alle leerlingen. We vinden het belangrijk dat elk kind zichzelf kan zijn en plezier heeft op school. We investeren in kwaliteit, werken samen met ouders en met partners zoals kinderopvang, kindzorg en voortgezet onderwijs. We geloven in de kracht van verbinding met respect voor verschillen. Weten waar we voor staan en aan werken? Dat laten we hieronder zien in een kort filmpje.


Website

Deze website is in ontwikkeling. De komende maanden zullen we deze steeds verder aanvullen en uitbreiden. Mist u iets, heeft u tips of ideeën? Stuur ons dan een berichtje. Tip: kijk ook eens op de websites van onze scholen (kolom rechts), daar vindt u uitgebreide informatie.

  • Vacature vaste vervanging Als bijlage een vacature voor enthousiaste, gemotiveerde leerkrachten die ingezet willen worden voor vervangingswerkzaamheden op onze 14 basisscholen.
    Geplaatst 19 nov. 2018 00:49 door Trijntje Zehenpfenning
  • Medeleven In één fataal moment verandert de wereld en is niets meer hetzelfde, zal niets meer hetzelfde zijn..Een verschrikkelijk ongeluk beëindigt het leven van zo jonge en mooie kinderen en ...
    Geplaatst 1 okt. 2018 07:20 door Admin G Peeters
Berichten 1 - 2 van 15 worden weergegeven. Meer bekijken »

Klik op onderstaande afbeelding voor het jaarbeeld 2018 van Filios Scholengroep. 
https://drive.google.com/file/d/18y0VOC9D0iC6gEARL1hQTQCLT4GGBzZ0/view?usp=sharing
 

Kinderen staan centraal bij Filios Scholengroep. Dat komt terug in onze naam: 'Filios' is Latijn voor 'kinderen'. De naam werd bedacht door twee van onze scholen.

Onze huisstijl bestaat uit primaire vormen, houten blokken en verschillende kleuren. Dat staat symbool voor diversiteit en tegelijkertijd: voor samen bouwen aan de toekomst voor ieder kind.