Home


Filios Scholengroep biedt eigentijds en passend onderwijs dat gebaseerd is op respect en toegankelijkheid voor alle leerlingen. We vinden het belangrijk dat elk kind zichzelf kan zijn en plezier heeft op school. We investeren in kwaliteit, werken samen met ouders en met partners zoals kinderopvang, kindzorg en voortgezet onderwijs. We geloven in de kracht van verbinding met respect voor verschillen. Weten waar we voor staan en aan werken? Dat laten we hieronder zien in een kort filmpje.


Website

Deze website is in ontwikkeling. De komende maanden zullen we deze steeds verder aanvullen en uitbreiden. Mist u iets, heeft u tips of ideeën? Stuur ons dan een berichtje. Tip: kijk ook eens op de websites van onze scholen (kolom rechts), daar vindt u uitgebreide informatie.

  • Vacature vaste vervanging Als bijlage een vacature voor enthousiaste, gemotiveerde leerkrachten die ingezet willen worden voor vervangingswerkzaamheden op onze 15 basisscholen.
    Geplaatst 23 jan. 2018 04:46 door Trijntje Zehenpfenning
  • Sluiten dislocatie Sterrenschool Poolster in Oss Namens het Bestuur van Filios Scholengroep ontvangen jullie ter informatie het volgende bericht.In de afgelopen maanden zijn we druk doende geweest met onderzoek en naar aanleiding daarvan het besluit ...
    Geplaatst 4 dec. 2017 02:26 door Trijntje Zehenpfenning
Berichten 1 - 2 van 12 worden weergegeven. Meer bekijken »


https://drive.google.com/open?id=0B5dWu_U_z0sWMWRQNy1UMW1zWFE

Klik op bovenstaande afbeelding voor het jaarbeeld 2016 van Filios Scholengroep. 

Kinderen staan centraal bij Filios Scholengroep. Dat komt terug in onze naam: 'Filios' is Latijn voor 'kinderen'. De naam werd bedacht door twee van onze scholen.

Onze huisstijl bestaat uit primaire vormen, houten blokken en verschillende kleuren. Dat staat symbool voor diversiteit en tegelijkertijd: voor samen bouwen aan de toekomst voor ieder kind.