Actueel‎ > ‎

Nieuwsbrief 5 - Mentalis vinden en verbinden? Op het plein!

Kennisplein.be is een digitaal platform dat informatie, mensen en praktijkkennis met elkaar verbindt. Kennis en expertise verzamelen, verrijken, verbinden en verspreiden, is het doel van dit ‘kennisplein voor wie kwetsbare mensen ondersteunt’.

Daarin herkent Mentalis zich! Dit vanuit haar centrale doelstelling om als intersectoraal competentieplatform te streven naar een betere preventieve en ambulante geestelijke gezondheidszorg voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. En precies omdat Mentalis deze doelstelling wil bereiken onder meer door kennis te ontsluiten.

Vanuit deze centrale doelstelling en de baseline Mentalis ondersteunt en verbindt, is het niet meer dan logisch om deze stap te zetten naar www.kennisplein.be.

Vanaf heden vervoegt Mentalis dus het Kennisplein, zoals eerder het Steunpunt Algemeen Welzijnswerk, het Steunpunt ExpertiseNetwerken (SEN) en het Steunpunt Jeugdhulp dat deden.

Wat houdt dit concreet in?

Wie in de toekomst surft naar www.mentalis.be, zal terecht komen op de Mentalis-pagina op het Kennisplein. Tot begin maart zal de ‘oude’ Mentalis-website nog zichtbaar zijn en zal men er wegwijs worden gemaakt naar de Mentalis-pagina op www.kennisplein.be.

Enkele thema’s waar Mentalis rond werkt, zullen te vinden zijn onder de thema’s op www.kennisplein.be.

Ook de nieuwsbrief van Mentalis zal er in de toekomst anders uit zien.

Mentalis op het kennisplein, omdat verbinden in ons bloed zit.

Tot op het plein!Dit nieuwsbericht werd geplaatst op 14/12/2015. Schrijf je in voor de nieuwsbrief