Yritys

Olemme Ylöjärvellä Viljakkalassa, vuonna 2010 perustettu lemmikkieläinten ruokia ja tarvikkeita myyvä yritys. Koska liiketoimintamme on sivutoimista, pystymme tarjoamaan asiakkaille kilpailukykyiset hinnat eteenkin raakalihapuolella.Vertaa hintoja! 
 Tarkoituksemme on tuoda etupäässä laadukkaita ja edullisia kissan sekä koiran ruokia & tarvikkeita Viljakkalan sekä lähialueen lemmikeille. Toimitamme tuotteet kotiovellesi sopimuksen mukaan ilman veloitusta Viljakkalan alueella. Muualle lähialueille toimitus onnistunee myös, riippunee tilauksestasi. Kysy rohkeasti. Meillä on asiakaskuntaa mm. Hämeenkyrössä, Nokialla ja Tampereella ja aina on saatu toimitukset sovittua! Saat lisätietoa tästä.
 
Valikoimaamme kuuluu  Kennelrehun, Murren murkina sekä Mush OY pakasteliha -ja luutuotteet sekä snacks- koiran herkut. 
Toimimme myös VIP Store Oy:n edustajina, joten heidän kattava valikoima on saatavana meidän kautta ilman toimituskuluja. 
Toimitiloissamme on koko ajan pieni määrä raakalihatuotteita, koiran ja kissan täysravintoja sekä tarvikkeita ja leluja. Kasvatamme valikoimaa tulevaisuudessa, kysynnän mukaan. Pääasiassa toimimme tilausperiaatteella. Näet tuotteiden hinnat sekä saatavuustilanteen hinnastosta.
Tilausajankohdat tiedotamme facebook sivustollamme.
Edustamme myös suomalaisia ravintovalmisteita,  Arctic NutritionWild Food- tuotesarjaa,

Olemme käytännössä avoinna aina kun olemme paikalla, soittamalla varmistat paikalla olomme. Voit myös asioida kanssamme iltasin ja viikonloppuisin.
 
Maksuvälineenä käteinen, korttimaksu tai lasku.