Etusivu‎ > ‎

Arctic Nutrition hyvinvointituotteet

 Arctic Nutrition hyvinvointituotteet

Arctic Nutrtion on vuonna 1997 perustettu suomalainen yritys, jonka tarkoituksena on tarjota ihmisille laadukkaita ravintovalmisteita terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Arctic Nutrition yhdistää osaavien valmistajien sekä yliopistojen korkeatasoisen ravintotutkimus ja kehitystyön. Laadukkaat tuotteet auttavat edistämään terveyttä ja parantamaan elämänlaatua. 

Arctic Nutrition -ravintovalmisteissa käytetään parhaimpia raaka-aineita, jotka ovat saaneet kasvaa niille ihanteellisimmissa olosuhteissa. Raaka-aineet käsitellään ja niistä tehdään tuotteita ravinteiden elinvoimaisuudet ylläpitävin menetelmin. 

Suuri väestönkasvu, ympäristösaasteet ja käyttämämme ruoan ravintoarvojen väheneminen on pakottanut meidät etsimään vaihtoehtoja pakatulle, tehoviljellylle, jalostetulle ja lisäaineita sisältäville ravinnolle. Elinvoimaisten ravintoaineiden avulla varmistamme ja turvaamme kehomme edellytykset ylläpitää sen monimuotoisia toimintoja. 

Johtoajatuksena Arctic Nutrition tuotekehitystyössä on solujemme hyvinvointi: 

"Kun solumme voivat hyvin, mekin voimme hyvin. Siksi valmistamme tuotteita, jotka ovat luonnollisia. Haluamme tarjota Sinulle terveellistä, turvallista ja puhtaista raaka-aineista valmistettua orgaanista ravintoa. Pitkäaikainen yhteistyö useiden suomalaisten tutkijoiden ja yliopistojen kanssa on vakuuttanut meidät pohjoisen alueen marjojen poikkeuksellisista ravintoainepitoisuuksista. Ne ovat superruokaa sanan varsinaisessa merkityksessä."

                                                                                                                                                  
                                              
                             Arctic Nutrition - Tuotteet                        Arctic Nutrition - Kanta-asiakkuus