Operation Dagsværk

"Kære samfundsfagslærer landet over.

Igen i år har Operation Dagsværk produceret spændende UNDERVISNINGSMATERIALE lavet til dig helt GRATIS. I år er der udarbejdet hele tre undervisningsforløb, som tager udgangspunkt i kernestoffet i netop samfundsfag.

Undervisningsmaterialet til forløbene indeholder en lærervejledningen, der er bygget op som et AT-forløb i samfundsfag og enten religion, matematik eller historie. Materialer kan bruges til AT, men kan også nemt bruges i hverdagsundervisningen i samfundsfag. Lærervejledningen giver dig øvelser, materialer, inspiration eller hele den færdige pakke til et undervisningsforløb i blandt andet samfundsfag, hvor der er fokus på Guatemala.

Til denne lærervejledning er der et tilhørende ressourcerum, som indeholder alle dokumenter, artikler, links og videoer, der benyttes i undervisningsforløbet.

Første forløb er fattigdom og ulighed i samfundsfag og matematik. Andet forløb er folkedrab i samfundsfag og historie og sidste forløb er oprindelige folks kultur og identitet i samfundsfag og religion.  

Find materialet eller læs mere på nedenstående link:

Fattigdom og ulighed: https://od.dk/undervisning/guatemala/fattigdom-og-ulighed

Folkedrab: https://od.dk/undervisning/guatemala/folkedrab

Oprindelige folks kultur og identitet: https://od.dk/undervisning/guatemala/kultur-og-identitet

Materialet er produceret i forbindelse med Operation Dagsværks projekt i Guatemala 2016. Undervisningsmaterialet er fyldt med interaktive og kreative inputs til din undervisning, der samtidig dækker kernestof i samfundsfag.

Formålet med Operation Dagsværks undervisningsmateriale er at kunne give eleverne undervisning i globale problemstillinger og viden om, hvilke forhold der er gældende uden for Danmarks grænser.

Til sidst vil vi også gerne gøre opmærksom på, at Operation Dagsværk har et arkiv med undervisningsmateriale fra tidligere år, med andre fag og temaer.

Venlig hilsen Katrine Riishøj Grarup fra Operation Dagsværk"

På forhånd tak 
Comments