La biblioteca de l’Euncet Business School vol ser una eina útil per la seva comunitat educativa. Per això, té com a objectius:

  1. Ser una biblioteca dinàmica i oberta: la biblioteca és un servei dirigit als usuaris i, per tant, s’adapta a les seves necessitats.

  2. Oferir més que un lloc d’estudi: les instal·lacions de les que disposa la biblioteca permet que sigui un bon lloc d’estudi. Però, a més, permet l’accés i consulta dels documents necessaris per a l’aprenentatge, la docència i la recerca.

  3. Ser una biblioteca actualitzada: la biblioteca ha de tenir una certa circulació de llibres. Així, doncs, la biblioteca es compromet a descatalogar els llibres obsolets, a posar a disposició de l’usuari els documents requerits a les bibliografies i a adquirir aquells documents que poden ser d’interès. Per això, si voleu suggerir una compra o donar un document que creieu que pot ser interessant tenir, la biblioteca posa a l’abast el Formulari de sol·licitud de compra i el Formulari de donatius.

  4. Tenir valor afegit: oferir serveis extres dóna un plus de valor a la biblioteca.


En aquest lloc web trobareu més informació relacionada amb la biblioteca de l'Euncet. Per qualsevol consulta, us podeu posar en contacte amb la biblioteca a través del següent correu electrònic: biblioteca@euncet.es


Accés al catàleg