Pàgina d'inici

En aquest espai podreu trobar diferents recursos que treballem a l'escola: Activitats de l'Scratch, robòtica, enllaços a pàgines web on practicar mecanografia i moltes altres coses més! Navega per la barra lateral i aprofita tots els avantatges!

A més, aquí sota podràs anar veient el dia a dia a l'escola... No et perdis cap detall!

Arriba el dia!

23 d’abr. 2018, 12:09 publicada per Josep Vilardell Monistrol   [ actualitzat el 23 d’abr. 2018, 12:10 ]

Després d'una setmana a contrarrellotge, hem aconseguit acabar les nostres maquetes i programar els nostres robots. Demà anirem a presentar-los a la primera edició de la Vallèsbot!
 
  

  
  

Ja tenim projectes!

12 d’abr. 2018, 4:22 publicada per Josep Vilardell Monistrol   [ actualitzat el 13 d’abr. 2018, 2:26 ]

Els dos grups de 5è ja tenen nom:

El grup de 5è A s'han batejat com a ESPRIUBOT, un nom molt ocurrent i relacionat amb qui som i el què anem a fer...
El grup de 5è B s'anomenen APAD, que són les sigles de Ajuda a Persones Amb Discapacitat; molt en la línia del seu projecte.

També hem definit quina serà la nostra idea de robot... Sense voler-ho, hem coincidit en el tema que tractarem: COM SUPERAR ELS DESNIVELLS en alguns barris de la ciutat. Els ESPRIUBOT opten per unes rampes robotitzades instal·lades a les voreres dels carrers; en canvi,  els APAD, opten per una cabina al més pur estil tramvia de San Francisco que remuntarà els carrers més costeruts de Granollers tibada 
per un cable.
Amb aquestes idees, ja ens hem posat en marxa, treballant per comissions per tal de repartir-nos la feina!

Mostra de robòtica VallèsBot 2018

6 d’abr. 2018, 6:18 publicada per Josep Vilardell Monistrol   [ actualitzat el 6 d’abr. 2018, 6:32 ]

Els grups de 5è, que participen a la mostra de robòtica, ja han començat a encarrilar els seus projectes. Queden pocs dies i mota feina per fer, però treballant tots junts segur que ho aconseguirem!
Podeu seguir el nostre procés de creació i els dels altres centres escolars a la pàgina web de VallèsBot!

Robòtica a cicle inicial?

23 de febr. 2018, 23:55 publicada per Josep Vilardell MonistrolSí!!! Gràcies a la iniciativa de les mestres de 2n, els nens i nenes d'aquestes classes s'iniciaran en la programació de robots! 
Ho faran utilitzant les bee-boots que ens han deixat des del CRP! Segur que ens sorprendran!

VallèsBot 2018

23 de febr. 2018, 23:50 publicada per Josep Vilardell Monistrol


Aquest any, aprofitant que ja treballem amb els robots Edison des de l'any passat, hem decidit unir-nos a la iniciativa del CRP i prendre part del Vallèsbot! Unes jornades de robòtica que es duran a terme el 24 d'abril a Roca Umbert.
Nosaltres, juntament amb altres escoles de Granollers, Les Franqueses, Canovelles, La Roca... durem a terme uns projectes de millora de la mobilitat que faran entusiasmar al jurat!

1-5 of 5