Sensibilització‎ > ‎

Les escoles al BARREJANT ´17

15 d’oct. 2017, 9:55 publicada per Ensenyament Solidari   [ actualitzat el 18 d’oct. 2017, 4:12 ]
LES ECOLES CANTEM A LA LLIBERTAT

23 escoles, 21 de Sant Boi i dues convidades, Pla de les Vinyes (Santa Coloma de C.) i Esc. Tarradellas del Prat de Llobregat, van presentar, amb l'ajuda d'Ensenyament Solidari, el treball realitzat sobre el tema del BARREJANT d'enguany "Cantem a la llibertat " acompanyats pel grup musical DANTUVI TRIO. L'alumnat dels diferents centres van anar cantant els seus garrotins el dissabte 30 d'octubre a la plaça Valls i Diví que  com cada any es celebra la festa de la Solidaritat.
Els garrotins elaborats durant les semanes anteriors en els seus centres, amb el lema esmentat, van ser cantats i corejats pel públic assistent. També van elaborar cartells plasmant les seves lletres i els diferents logotips representant la llibertat d'expressió que es van anar penjant en dos totems a mida que s'anaven cantant els garrotins.
Tota aquesta representació festiva musical i plàstica del treball sensibilitzant sobre els valors de la llibertat a la nostra societat, va ser possible a la participació del professorat dels nostres centres educatius al qual els hem de felicitar i agrair la tasca realitzada.
A continuació podreu veure i sentí la plasmació en imatges i so d'aquesta activitat de les escoles al BARREJANT 17 . 
El muntatge plàstic amb les lletres dels garrotins i els logos sobre la llibertat d'expressió realitzats per les escoles, el podeu veure tranquíl·lament a la BIBLIOTECA RUBIÓ I BALAGUER DEL NOSTRE POBLE.

Imatges i so de l'activitat 

Les escoles cantant al Barrejant el dissabte 30 d'octubre


Els logos de la llibertat d'expressió

icones llibertat expressio