Inici‎ > ‎publicar a inici‎ > ‎

Campanya de recollida de Material escolar 2015

11 de maig 2015, 0:14 publicada per Josep Botia   [ actualitzat el 11 de maig 2015, 0:55 ]
Un any més iniciem l’actuació solidària de recollida de material escolar per a les escoles de Marianao (Cuba) i San Miguelito (Nicaragua).
Com tots i totes sabeu,  Sant Boi té un agermanament amb aquests dos municipis. Aquests agermanaments relacionats amb la cooperació i la solidaritat, han d’implicar a tota la població. Des de la nostra entitat, oberta a tots els/les ensenyants  de les escoles santboianes, volem aportar el nostre gra de sorra enfortint un puntal bàsic del desenvolupament dels pobles com és l’educació. És per això que demanem el vostre suport i col·laboració. Ben segur que aquesta activitat es pot emmarcar dins del treball sistemàtic que es fa als centres educatius, relacionat amb el foment dels valors de la solidaritat i la 
cooperació.
Respecte a les característiques del material recollit, hauria de ser nou o en bon estat, material d’ús normal a un centre educatiu : llibretes, paquets de folis, llapis, gomes, colors, pintures, coles, enciclopèdies en bon estat, llibres infantils 
i juvenils... Un cop recollit el material ens l’hauríeu de fer arribar a la nostra seu, a l’escola Amat-Verdú o ens truqueu i el passaríem a recollir nosaltres.
Esperem la participació del vostre centre en aquesta campanya, és una manera de fer sentir, de viure aquest agermanament ciutadà des de l’àmbit de l’educació, milers de nens i nenes, separats per un oceà, compartint comunicació, experiències i solidaritat.
Donant-vos les gràcies a la bestreta, aprofitem l’avinentesa per a recordar-vos que Ensenyament Solidari està oberta a la participació de tots/es els/les mestres de Sant Boi. Rebeu una salutació molt cordial.
Comments