Pàgina d'inici‎ > ‎

2014/2015

TEATRE. CURS 2014/2015AQUÍ PODREU VEURE LES NOSTRES OBRES QUE HAN REPRESENTAT ENGUANY
ELS NINS I NINES DE L'ESCOLA DE TRATRE.
APROFITAM PER AGRAÏR A ALBERT AGUILERA LA SEVA DEDICACIÓ EN EL MONTATGE DE LES IMATGES!!!
I AMB AIXÒ ENS DESPEDIM FINS AL PROPER SETEMBRE!!!
BON ESTIU A TOTHOM!!!

EL FOLLET VALENTLa Mostra de Teatre Escolar ja s'acosta i aquí tenim els cartells informatius, que volem compartir amb tots vosaltres!!!

LA GÒRGONA DE GÓNGORA, tindrà lloc el dimecres 29 d'abril a les 20h. (per a familiars i amics) i dijous 30 a les 11h. (per als companys/es)


CRIATURADES, tindrà lloc el dilluns 11 de maig a les 20h. (per a familiars i amics) i dimarts 12 a les 11h. (per als companys/es)


EL FOLLET VALENT, tindrà lloc el dimecres 13 de maig a les 20h. (per a familiars i amics) i dijous 14 a les 11h. (per als companys/es)


MERAVELLES MAI MÉS, tindrà lloc el dimecres 13 de maig a les 20h. (per a familiars i amics) i dijous 14 a les 11h. (per als companys/es)


________________________________________________


Ja ens estam preparant per la mostra de teatre escolar que organitza cada any l’Ajuntament de Palma.

Aquest any participarem amb quatre muntatges. Na Noemí S. Guerrero treballa l’obra: “El follet valent” amb els alumnes d'Educació Infantil i l'obra "Meravelles mai més", una producció col·lectiva que han fet els alumnes de 1r, 2n i 3r de Primària.

En Rafel Fiol treballa amb els de 4t, 5è i 6è una obra que es diu "Criaturades", també de cració pròpia. I amb els de l'optativa de teatre de 3r d'ESO preparen un muntatge que té el mar com a fil conductor i que se diu "La Gorgona de Góngora".

Aquí teniu un video amb les fotografies que es va fer n'Albert Aguilera per posar al programa de la mostra de teatre de l'Ajuntament de Palma.

Moltes gràcies, Albert!

QUE COMENCI LA FUNCIÓ!

Noemí i Rafel

TEATRE 2015

                     CRIATURADES                                                                                                                          EL FOLLET VALENT

                                                                                                    LA GORGONA DE GÓNGORA

     MERAVELLES MAI MÉS
Comments