Eines Google Apps Escola Sant Martí BCN
Correu electrònic

Gmail ofereix 25 GB d'espai d'emmagatzematge per a cada usuari i un potent filtrat de correu brossa. Tot està allotjat a Google: no suposa cap cost i no hi ha anuncis per als estudiants, els professors ni el personal administratiu.
Llocs web
Llocs web de Google és una manera fàcil de crear pàgines web i espais de treball compartits per a projectes de classe. És tan senzill com escriure un document. Es pot començar de zero o triar alguna de les moles plantilles que hi ha.


Drive
Guarda-ho tot, comparteix-ho tot. Accedeix als teus arxius des de qualsevol lloc: ordinador PC o Mac, dispositiu Android o IOS  Google Drive et proporciona un lloc únic per accedir a les versions actualitzades dels teus arxius des de qualsevol lloc.

 

Docs

Crea, edita col·laborativament i comparteix en línia documents de text amb imatges, taules, equacions, diagrames, enllaços i molt més..

Presentacions
Amb l'editor de presentacions pots crear vistoses diapositives i inserir vídeos, animacions i transicions. Publica les teves presentacions a la web perquè qualsevol pugui veure-les o comparteix-de forma privada.Dibuixos
Es poden fer dibuixos i gràfics senzills. Cal utilitzar les eines de dibuix, formes predefinides, quadres de text. No es pot fer retoc d'imatges.

Calendari
Google Calendar permet als usuaris programar fàcilment activitats, calendaris d'esdeveniments, accions i compartir-los i mantenir-se organitzat.


Fulls de càlcul
Amb l'editor de fulls de càlcul pots guardar i compartir llistes, fer el seguiment de projectes, analitzar dades i monitoritzar resultats. Les eines de fórmules, gràfics, filtres i taules et permeten disposar de la informació des de diferents perspectives.Formularis
Els formularis són documents que contenen una sèrie de preguntes. Serveixen per recollir opinions i ajudar a la reflexió i valoració. Els formularis en línia, com els de Google, tenen l'avantatge de poder-se contestar des de qualsevol lloc amb connexió a Internet i a qualsevol hora. Les respostes a les preguntes es recullen automàticament en un full de càlcul i es genera un resum estadístic que es pot consultar en qualsevol moment del procés.


Vídeos
Per penjar, compartir i veure vídeos educatius a la xarxa.
Ofert per