Qui imparteix els cursos? Contacta amb nosaltres

https://api.whatsapp.com/send?phone=34644044534

Els coordinadors dels cursos de premonitors i els campus joves d'estiu són en SALVI FERRER i l'ANIOL IGLESIAS i al cursos d'Alp la DIANA AGUILAR , professors de l'escola d'educadors en el lleure l'Empordà i directors titulats d'activitats de lleure.

Aquest cursos estan impartits per l'Escola l'Empordà, una entitat sense ànim de lucre amb seu Girona, escola oficial d’educadors i educadores en el lleure reconeguda amb el núm. 32 per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya (Resolució 5/11/98). Inscrita al Cens general de la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya amb el núm. 1858. 

L’Escola l’Empordà va ser fundada l’any 1998 i imparteix els cursos oficials de Monitors i Directors en el lleure infantil i juvenil, que donen dret a la titulació oficial de la Generalitat de Catalunya de MONITOR i de DIRECTOR de lleure. www.escolaemporda.cat

L'Escola l'Empordà, que impartirà el curs, disposa d'un equip de professors i monitors professionals sota la direcció de Salvi Ferrer i Aniol Iglesias. Hi haurà de manera permanent un monitor/professor d'acord amb la ràtio establertta tal com disposa la normativa vigent. 

Més de 20 anys impartint cursos de premonitors avalen l'Escola l'Empordà en la formació de joves de 14 a 17 anys. 

L'Equip directiu de l'Escola està composat pels educadors socials:

Jordi Iglesias
Director de l'Escola l'Empordà

Rubèn Fornós
President de la Junta de Govern de l'Escola l'Empordà-AEGLE

https://sites.google.com/a/escolaemporda.cat/escola-l-emporda/consultes-i-dubtes/consultes-i-suport-cursos-de-premonitors