US DONEM LA BENVINGUDA AL CAMPUS D'APRENENTATGE 
DELS CURSOS ON-LINE

PRESENTACIÓ

Benvinguts al nostre CAMPUS, l'Aula Virtual de l'Escola l'Empordà.

Des d'aquest CAMPUS VIRTUAL pots fer una mica d'aprenentatge de com funciona la plataforma dels cursos on-line. Vés al CALENDARI / EXERCICIS i comença el tur.

Aquests cursos utilitzen una plataforma molt fàcil i molt intuïtiva pensada per a tot tipus d'alumnat, des dels que teniu un nivell molt elemental en informàtica i no heu fet mai un curs on-line fins als que esteu més avesats en el món de la informàtica.

Aquesta plataforma és com el Moodle?

És molt més fàcil i molt més intuïtiva pensada com hem dit, fins hi tot per alumnes novells en el món de la informàtica

Qui som?

L’Escola l’Empordà és una institució acadèmica de formació d'educadors i educadores en el lleure amb més de 15 anys d'història El seu principal valor és l'equip de professorat que amb la seva trajectòria professional i acadèmica estan al servei d'una formació excel·lent, amb un enfocament pedagògic propi.

L’Escola l’Empordà té com objectiu primordial la formació de persones amb un alt nivell de competència professional i amb una total consciència de la seva responsabilitat social. Por això, impulsa la docència buscant l'excel·lència acadèmica.

L’ampli reconeixement extern de l’escola ve donat pels nostres antics alumnes que son també els verdaders agents transmissors d’aquests valors, exercint amb gran professionalitat la seva tasca educativa.

L’Escola l’Empordà és una escola oficial de formació d'educadors i educadores en el lleure infantil i juvenil, reconeguda amb el núm.32 per la Direcció de Joventut de la Generalitat de Catalunya (Resolució 5/11/98). Inscrita al cens general de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya amb el núm. 1858.

Com accedir al teu curs?

Per accedir al teu curs clica aquest enllaç, recorda però que tindràs accés a partir de les 18.00h del dia abans de començar el curs:

06) ACCÉS AL TEU CURS

Per conèixer con funcionen els cursos pots descarregar-te el Manual dels nostres cursos on-line

MANUAL CURSOS ONLINE.

Què necessito?

El curs s'ha de seguir des d'un ordinador, aquesta plataforma no està pensada per cursar-lo des d'un mòbil o una tauleta, ja que principalment s'han de fer exercicis en documents apart i després penjar-los.

   

 

Per poder seguir el curs heu de tenir uns mínims coneixements d'informàtica:
  • Saber navegar per internet des d'un ordinador (no des d'un mòbil ni tampoc des d'una tauleta)
  • Saber utilitzar un processador de textos (Exemple: Word) i millor saber-los convertir en PDF
  • Saber penjar (pujar) els documents elaborats prèviament. 
S''estan mostrant 1 elements
Nom del cursData d'iniciData de finalitzacióDurada del cursDedicació setmanalModalitatPreu
Ordena 
 
Ordena 
 
Ordena 
 
Ordena 
 
Ordena 
 
Ordena 
 
Ordena 
 
Nom del cursData d'iniciData de finalitzacióDurada del cursDedicació setmanalModalitatPreu
Curs-tutorial de presentació de la plataforma Tutorial d'inici indeterminat Tutorial de finalització indeterminada 2 hores lectives Els cursos són de 6 a 9 hores segons la setmana On-line Variable segons el curs 
S''estan mostrant 1 elements