Pers & Media

Onderstaande informatie en beeldmateriaal over het EMK kan vrijelijk worden gebruikt door Pers & Media. (Het andere materiaal op deze site is niet vrij te gebruiken.)
 
Voor meer informatie over het Ermelo’s MannenKoor, het aanvragen van een interview of specifiek beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met de Public Relations van het Ermelo's MannenKoor.

Arnold Wijnsma
T: 06 55863474
E: PR-functionaris 
 

biografie Ermelo’s MannenKoor 

 
Het Ermelo’s MannenKoor (EMK) bestaat ruim 35 jaar en heeft zich, sinds zijn eerste concert op 4 mei 1974, ontwikkeld tot een ambitieus, gezellig en goed mannenkoor.

Het koor heeft als thuishaven de Immanuelkerk te Ermelo, waar het veelvuldig is te horen tijdens zijn jaarlijkse paas-, gala- en kerstconcert. In vele plaatsen in Nederland en daarbuiten vormt het door de manier en inhoud van zingen een graag gehoord mannenkoor. Sinds april 2016 staat het koor onder leiding van de dirigent Ab Weegenaar.
 
De biografie van het EMK is beschikbaar als MS-Word document; download de korte versie of lange versie.
Tevens worden, sinds zijn oprichting in 1973, de wapenfeiten van het koor nauwkeurig vastgelegd.

Zie ook de biografie van dirigent Ab Weegenaar en van de vaste begeleider Bert Elbertsen.

Actueel beeldmateriaal

 
Recent beeldmateriaal van het Ermelo's MannenKoor.
   
  

  
 
 
 

Bestuur

 
Het bestuur bestaat uit tenminste vijf en ten hoogste zeven leden. Zij worden tijdens de jaarlijkse algemene vergadering door en uit de leden van de vereniging benoemd.

Het bestuur van het EMK is momenteel samengesteld uit 5 leden.