Xat

El xat ens permet connectar-nos en temps real amb altres usuaris i comunicar-nos amb ells. Allò que escrivim, podran veure-ho i contestar-nos ara mateix. Com és evident, per poder fer un xat, necessitem que l'altre usuari també estigui connectat i visualitzant el correu, ja que és des d'aquest que s'inicia el xat.


Convidar algú xat: Si volem convidar algú a xatejar, podeu escriure aquí el seu nom d'usuari. La propera vegada que es connecti, veurà un missatge de confirmació. Si contesta que sí, automàticament ens apareixerà a la llista. També apareixen a la llista els usuaris amb els que ens escrivim correus tot sovint. 

Canviar el nostre estat: Podeu escriure com us trobeu, què esteu fent, alguna web que us agradi... També podeu clicar al botó de llista, i utilitzar l'ocupat, si no voleu ser destorbats, o l'invisible, si no voleu que es detecti si esteu connectats.

Llistat d'usuaris
: Veureu la llista d'usuaris, a dalt de tot els que estan connectats, i a sota els que estan desconnectats. Si voleu xatejar amb ells, feu clic al seu nom, i escriviu el vostre missatge a la finestra que apareix, encapçalada pel seu nom.

Recomanacions
  • Per defecte, els xats estan restringits als usuaris de l'escola. D'aquesta manera estem segurs que aquells usuaris són alumnes i mestres que podem conèixer.
  • Si estem a l'escola, és obligatori que tinguem la sessió de xat tancada. Si cliqueu al menú xat trobareu l'opció per fer-ho. Un cop a casa, podem tornar a iniciar la sessió novament.
  • Es guarda registre de les converses de xat; podeu trobar-lo a les safates de correu (al menú més).
  • En altres sistemes de xat mai hem de xatejar amb desconeguts, ni convidar a ningú que no coneguem. Si un usuari ens molesta, sempre podrem bloquejar-lo: obrim una finestra de xat i cliquem al Més; allà apareix l'opció de bloqueig.

  • Si l'usuari utilitza una imatge en el seu perfil, aquesta apareixerà en posar el ratolí damunt del nom.
  • Podeu convidar a algú a afegir-se al xat, clicant el signe més.
Subpàgines (1): Xat de video i veu