Primer inici de sessió

Per accedir a Google Apps i a la Intranet de l'escola hem d'iniciar sessió. Això vol dir que ens identificarem a l'ordinador donat-li el nostre nom d'usuari i la nostra contrasenya, que ens haurà facilitat l'administrador del sistema. En el primer inici de sessió se'ns demanarà que canviem la contrasenya per una de nova. Això només passarà la primera vegada.També en el primer inici de sessió se'ns pot demanar que acceptem un Avís de canvis importants al vostre compte o bé una pantalla de benvinguda. Clicarem el botó Accepto, continua al meu compte.També és probable que ens apareguin unes lletres de color verd o blau (se'n diuen Captcha) que hem de copiar a la casella de sota.

Recomanacions sobre l'inici i el final de sessió

Quan obrim la porta de casa nostra amb la clau, sempre la traiem del pany i després tanquem la porta. Amb la intranet també hem de fer el mateix. 
  • Sempre desmarcarem la casella de No tancar la sessió, per què seria com deixar la porta oberta.
  • Mai deixem que el navegador memoritzi la contrasenya, per què seria com deixar-li la clau al lladre.
  • Quan hem acabat, tancarem la sessió, clicant el nom d'usuari i Surt per què seria com deixar la clau al pany.


Captcha

En alguns casos, per evitar entrades no desitjades, els servidors ens demanen que confirmem les nostres accions reescrivint un seguit de lletres difícils de llegir. Són els Captches. Simplement aneu detectant lletres una a una i escrivint-les a la casella inferior.