Documents‎ > ‎

3. Organitzar documents

És important que siguem molt endreçats amb els nostres documents, de la mateixa forma que hem de tenir ordenada la carpeta o el calaix. Per això crearem col·leccions organitzades per temes i desarem cada document a la seva col·lecció corresponent. També utilitzarem l'estrella de Destacats per a marcar aquells documents importants.



Recomanacions
  • Si volem eliminar un document, podem arrossegar-lo a la Paperera, o utilitzar el menú Accions.
  • Destaqueu aquells documents que requereixin la vostra atenció els propers dies: apunts, deures, treballs sense enllestir... fent clic a l'estrelleta. Un cop acabats, desmarqueu-los.
Si tenim molts documents...
  • Podem fer servir el quadre de cerca per buscar documents que no recordem on hem endreçat.
  • Si teniu molts documents que us interessa conservar, però que us omplen la pàgina principal, podeu "amagar-los", amb l'acció No mostris a la pàgina d'inici. Sempre podreu veure'ls a la secció Tots els documents.
  • Les col·leccions funcionen com etiquetes o marques de documents i no com les carpetes del sistema operatiu; això vol dir, per exemple, que un document pot pertànyer a diverses col·leccions, o que en eliminar una col·lecció no estem eliminant els documents que estan marcats.
  • Podem crear col·leccions dins d'altres col·leccions. Per exemple, un cop acabat el curs, podem crear una col·lecció anomenada Curs 2.010-2.011 i moure a ella totes les col·leccions actuals. Així començarem el nou curs amb un entorn ben net, i sempre podrem recuperar tots els nostres documents ben endreçats.
  • També podem filtrar els documents per tal que només aparegui un tipus determinat: presentacions, textos, pdf... o bé imatges i vídeos; en aquest cas en farà una previsualització.