Correu‎ > ‎

3. Respondre

Respondre un correu és molt senzill, ja que en fer Respon s'omple automàticament el nom del destinatari i el tema del missatge, així que ja tindrem mitja feina feta!Respon  a tots i Reenvia
  • Si un missatge va dirigit a més d'un usuari, podem fer Respon (només rebrà la resposta l'autor del missatge) o Respon a tots, de forma que la nostra resposta arribarà a tots els correus indicats al missatge.
  • Si volem enviar una còpia d'un missatge a algú altre, utilitzarem Reenvia. En aquest cas, haurem d'escriure l'adreça de la persona a la que volem enviar-li el missatge en el camp Per a:.

Recomanacions
  • L'eina Respon afegeix automàticament als nostres missatge els camps Per a: (la persona a la que responem) i l'Assumpte: (el missatge tindrà el mateix tema que el missatge original). No està de més que ho comprovem, especialment si fem un Respon a tots.
  • En les converses, anirem veient marcades en negreta les noves aportacions, ja que són nous missatges. En obrir-los, apareixeran desplegats els missatges que no hem llegit, i plegats els que ja hem llegit. Podem plegar-los i desplegar-los clicant el nom de l'autor del missatge, o en els enllaços Expandeix-ho tot o Redueix-ho tot.