Correu‎ > ‎

Reenviament

Podem reenviar tot el correu que arribi a la nostra bústia de correu de l'escola a una altra bústia qualsevol que ens pertanyi (adreça alternativa) . D'aquesta forma, podrem concentrar tot el correu en un únic lloc i estarem sempre al cas dels missatges que ens arribin de l'escola; això és especialment interessant per a les families que utilitzen altres comptes de correu familiars o personals.

1. Aneu a Configuració i marqueu la pestanya Reenviament i POP/IMAP.

2. Cliqueu el botó Afegeix una adreça de reenviament.

3. Escriviu l'adreça (adreça alternativa) a la que voleu que es facin arribar els correus i cliqueu següent.


4. S'enviarà un missatge de confirmació. Sortiu del compte de l'escola per l'enllaç Surt (cantonada superior dreta). Aquest pas és molt important!!!

5. Ara anem al correu al que volem que arribin els missatges (adreça alternativa)  i obrim el missatge de confirmació. Haureu de clicar l'enllaç.


6. Un cop clicat l'enllaç veurem una confirmació del reenviament. Tanquem el nostre correu i tornem al compte de correu de l'escola. Anem a Configuració i Reenviament, comprovem les dades i habilitem el reenviament.


Podem decidir que volem fer amb els missatges un cop reenviats: deixar-los tal i com estan, marca-los com a llegits, arxivar-los... 

7. Finalment, recordeu-vos de desar els canvis.Recomanacions
  • Recordeu que per enviar correu com a usuari de l'escola, per poder accedir als contactes, grups, llistes de correu, pàgines de la intranet... hem de fer-ho com a usuari de l'escola. No oblideu la vostra contrasenya!!!
  • Si el sistema de correu alternatiu us ho permet, podeu crear un filtre que etiqueti els missatges entrants, per visualitzar clarament aquells que us arribin de l'escola.
  • Hi ha altres sistemes més efectius d'aconseguir el mateix: configurar un client POP, habilitar l'IMAP... però aquest sistema proposat és més senzill i cobreix les necessitats bàsiques per estar informat dels correus de l'escola.