Correu‎ > ‎

1. Llegir i organitzar

Ara que tenim correu electrònic hem d'acostumar-nos a llegir el correu al menys un parell de cops per setmana. Si tenim pocs missatges, amb una estoneta tindrem prou per llegir i contestar els missatges que ens hagin arribat. Si rebem molts correus, cal que tinguem clar com els podem organitzar:


Recomanacions
  • Marca com a Destacats aquells missatges que necessitin la teva atenció més tard: deures, tasques a fer, preguntes per respondre. Els trobaràs sempre a la safata Destacats. Un cop els hagis contestat, podràs desmarcar-los.


  • Tingues la Safata d'entrada sempre neta. Aquells missatges que ja no necessitis pots Arxivar-los. Els trobaràs a la safata Tots el correu (al menú Més).

  • Els missatges brossa o SPAM (proves, porqueria, anuncis comercials, etc.), pots suprimir-los. Marca la casella de davant del missatge i fes clic al botó "Suprimeix".
  • Sempre podem utilitzar el quadre de cerca per trobar missatges: podem provar de torbar-los pel nom de la persona que ens el va enviar, per l'assumpte, per alguna paraula clau del cos del missatge...