"emac" és la divisió creada per Marquès Solucions TIC per atendre les necessitats d'aquells usuaris particulars, autònoms i pimes que busquen un producte d'alta gamma i volen rebre un servei de suport i assessorament d'acord amb la qualitat d'aquest.

La nostra cultura empresarial des de sempre ha estat vinculada a la qualitat i al compromís, fruit d'això és la nostra trajectòria de més de 20 anys atenent el sector de les TIC. Com és lògic pels anys transcorreguts i especialment pel sector en què estem immersos, durant tots aquests anys ens hem vist obligats a evolucionar innombrables vegades per adequar-nos a les noves tecnologies i diferents necessitats dels nostres clients. Ara la forta expansió dels últims anys d'algunes marques i tendències és la raó de ser de "emac". Un projecte nou a l'avantguarda técnoclógica i adaptat a les noves regles comercials que el mercat demanda.

Per això, emac posa a disposició dels seus clients les més valorades marques del mercat com són Apple, Google, Microsoft, Adobe, ... focalitzats en una forta especialització en els entorns multimèdia i molt especialment en els entorns en el núvol (Cloud computing), on Google és el líder indiscutible.

Però el veritable sentit de emac i on es detecta el seu valor diferencial i afegit és en el concepte del servei, cosa poc habitual en els últims temps i sens dubte un valor creixent cada dia més, després de les frustracions de molts usuaris i la baixa optimització dels seus sistemes TIC en molts dels casos. És per això, que emac s'ha dotat d'un extens i complet catàleg de serveis adaptables a les necessitats de cada perfil de client i al moment, aquests s'estructuren en tres capes, que són els serveis d'activació (posada en marxa), serveis de suport i formació.

Les nostres instal.lacions es troben ubicades en els baixos de les nostres oficines centrals de Lleida, on ens encantaria poder saludar-te i en les quals estem segurs trobaràs productes del teu interès. Els nostres assessors comercials t'informaran sobre ells i sobre els que millor s'adeqüin a les teves necessitats i els serveis que emac et pot aportar.

Ens trobaràs a:


Avda. El Segre, 9 
Enfront de la passarel·la dels Camps Elisis i a 200 metres de la Llotja

25007 Lleida

T.: 973 30 60 50
info@emac.cat
www.emac.cat